icon

Kde sa stratil prejav lásky?

domkakvet
17. mar 2023

Ahojte, prosím o radu, jeden muž sa správal tak, že som to pochopila, že by mohol mať o mňa záujem, nepriamo to naznačoval a ja keď že mám o neho záujem, tak som som mu to opätovala a tiež som nepriamo naznačila, že by som mala záujem a takto to išlo nejaký čas až kým to neskončilo, už prestal s prejavovaním náklonnosti, čo si o tom myslíte? Ďakujem za odpoveď.

Strana
z2
mk1111111111
17. mar 2023

Niekedy fakt ziram, asi som z inej planety. To taku blbinu moze riesit dospela zena? Jak 10 rocne deti tesne pred pubertou

casavina
17. mar 2023

Autorka z opisu čo si tu dala nevidím žiadny jeho prejav lásky voči tebe... trochu viac si domýšľaš..to je celé...

zuzanka.zuzu
17. mar 2023

mňa pobavilo že sa tu nebude rozpisovať keby to náhodou čítal 😀 😀 😀 určite sem chodí a hneď si to spojí s tebou 😉

domkakvet
autor
17. mar 2023

@moonlight1210 áno to je on, ten istý.

moonlight1210
17. mar 2023

@domkakvet a partner co? Uz nie ste spolu?
Alebo riesis teraz dvoch muzov subezne?

domkakvet
autor
17. mar 2023

@moonlight1210 ja si tu pýtam radu, toto je nepodstatné, ale rozišli sme sa.

moonlight1210
17. mar 2023

@domkakvet istym sposobom je to podstatne. Ked clovek riesi dvoch partnerov subezne, malokedy to dopadne dobre.

A pri tomto novom, neviem, trochu mam pocit, ze si jeho zaujem vykladas mylne. Lebo minimalne mesiac riesis: ma zaujem? Nema zaujem? (A asi aj dlhsie.)
V drvivej vacsine plati, ze ked si nemozes byt ista, resp. aj das najavo svoju pristupnost a on nic, tak nema zaujem. Aj ked sa ti paci a je ti sympaticky.

Strana
z2