icon

Kde ste našli slušných mužov?

jsbb
9. nov 2022

Ahojte, kde ste sa zoznámili so slusnymi mužmi, ktorí nemajú potrebu vás od začiatku obchytkavat. Ja som na kresťanskej zoznamke a hneď na tretom rande, co sme sa v aute bozkávali, ma kresťanský založený muz, začal chytať za prsia. Už neviem kde mam hľadať dakoho normálneho, co nemysli hneď iba na sex. Kde a ako ste si nasli serióznych muzov. Prečo sú všetci hneď takí nadržaní.

madeline1
10. nov 2022

@dadis 😁😁😁

madeline1
10. nov 2022

@wheel mozno len nemal kde dat ruky, ked sedeli v aute...autorka ma 37 a vadi jej, ze sa jej dotkol muz s ktorym sa chce stretavat...🤷

dadis
10. nov 2022

@madeline1 Asi cakala, ked bol z krestanskej zoznamky, ze na tretom rande v aute vytiahne krabicku so snubakom 🤷‍♀️

niekto2hy
10. nov 2022

@jsbb Dasa sa vsetko dopredu povedat,co ano a co nie.

petricka22
11. nov 2022

@jsbb nerozumiem zeny, preco robite z muzov zvierata? Sex je samozrejme sucastou zivota, vztahu a manzelstva, ale kazdy slusny krestan, ked uz sa bavime o krestanskej zoznamke, musi vediet aj svoje tuzby a pudy ovladat a nie je v poriadku, aby na tretom rande hned chcel sex. Nemusite sa tej zene vymievat za to, ze s nimi radsej chodi na turistiku a na prechadzky, ved su to jej zaluby a spolocne sa na tom dohodli a pre oboch je to ok. Ona sa pyta, kde ma najst slusneho muza. A ako tu niekto pisal, libido sa meda zapnut a vypnut… neda, ale nie sme zvierata a vieme svoje tuzby ovladat.
Jedine ti mozem odporucit, aby si skusila hladat dalej, hned na zaciatku si stanov pravidla. Ale ak sa ti zda aj tento muz z auta vhodny na vztah, no toto ta sklamalo, mozes sa s nim o tom este porozpravat, ze ide na teba prirychlo a uvidis, ci mu ide iba o jedno, alebo ma chut nieco budovat.
A aby bolo jasne, sex je samozrejme v zdravom vztahu velmi dolezity, ide o to, ze sa nemusim ponuknut hned cela kazdemu a v krestanstve teda ide uplne o ine hodnoty…

dadis
11. nov 2022

@petricka22 Ved nikto nedegradoval krestansku moralku. A sexualny pud je obojstranny, upozornovali sme na to, ze ak nema zaujem sa intimne zblizovat, tak nie je namieste s nim navstevovat miesta, kde obaja mozu lahko podlahnut (auto, byt a pod.). Autorka sa s nim bozkavala v aute a cudovala sa, ze jej chytil prsnik.

wheel
Autor odpoveď zmazal
petricka22
11. nov 2022

@dadis tak v aute boli z dovodu presunu na vylet. Obchytkavat ta moze aj v kine, aj v cukrarni chytat za koleno. Vzdy sa najde dovod odsudit zenu, ze muzovi vyslala jasne signaly… ale ved ona ho len pobozkala (nie s jazykom) mozno na rozlucku. Ty nedegradujes krestansku moralku, iba sa vysmievas autorke.
A citala som aj tu temu, na ktoru si dala link, mne to teda nepride divne. Tato zena ma 37 rokov a vsade okolo seba vidi muzov, ktorym ide iba o sex, maju doma partnerky a rodiny a stale musia nahat ine zeny. Podla mna je z nich sklamana, naco mat manzela, ked ti nie je verny, ked ma pocit, ze vsetkym ide len a len o sex a vy tu z nej este robite divnu, ze na tretom rande neda, ze isto caka zasnubak…

petricka22
11. nov 2022

@wheel poznam vela parov, ktore sa rozhodli pockat az do svadby, tak neviem, o com sa dokazali bavit cele tie roky pred svadbou…
A ty sa o com bavis so zenou, ked prave nemate sex? Alebo sa so zenou/partnerkou len parite, neriesite kazdodenne problemy, zaujmy, spolocne temy?

dadis
11. nov 2022

@petricka22 Prepac, moj nazor je, ze autorka divna je. Ved ona si hlada muza na krestanskej zoznamke, pricom sama v predchadzajucej teme spomina, ze s muzom randila i spavala. Autorka ma 37 rokov, problem vidim v tom, ze velmi sa chce vydat a usadit a zahmlieva jej to usudok. Ja jej radim, nech sa vykasle na vydaj a vaznu znsmost, nech randi, uziva si slobodu, nie je taka negativna. Vajicka nech si sa zamrazit, ak ma pocit, ze ju tlaci cas. A co sa tyka, ze robit z nej obet, ze ju chlap za kozy chytil. Ak by sa jej skutocne pacil, a chcela ho, tak tu taku blbost nevypisuje, lebo by sa jej to pacilo a max by mu tu ruku nasmerovala inam.

petricka22
11. nov 2022

@dadis ok, moze to tak byt a mozem sa teda opytat, preco si jej na miesto toho zosmiesnovania nenapisala radsej toto? (Tu radu, ktoru spominas teraz…) Mozno by jej to pomohlo viac…
Je jasne, ze autorka je zufala a nestastna, tak by asi potrebovala viac dobre mienene rady. Moj nazor 🙂

h2
11. nov 2022

@petricka22 O akom sexe píšeš? Veď oni sa len bozkávali v aute a on ju chytil za prsník.

petricka22
11. nov 2022

@h2 a citala si celu diskusiu? Ja som narazala na komenty inych. Ze je normalne mat sex na tretom rande. Ze je normalne, ze to od nej muz ocakava. Ja neviem, ci tu zeny dokazete aj porozumiet textu, ktory si precitate. Alebo si skratka idete svoje a ventilujete…

dadis
11. nov 2022

@petricka22 Mas pravdu, to som prehnala.

petricka22
11. nov 2022

@dadis klobuk dole 😉 a pekny den

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
dadis
11. nov 2022

@petricka22 Ano, bohuzial je to bezne a normalne mat v 37 rokoch sex na tretom rande. Ale neznamena to, ze sa tym musi riadit kazdy par alebo ze tie pary su neslusne.

h2
11. nov 2022

@petricka22 Čítala som všetko. Reagovala som na tvoj príspevok, že nie je v poriadku chcieť na treťom rande sex. S tým, samozrejme, súhlasím. Ale odkiaľ som mala vedieť, že to myslíš všeobecne, keď aj autorka písala, že sa to stalo na treťom rande? Lebo teda od bozku a ruky na hrudi je k sexu ešte dlhá cesta.

petricka22
11. nov 2022

@dadis ved to vobec netvrdim, nech si kazdy par robi tak, aby to vyhovovalo im. Ale tak ako je v poriadku na tretom rande sex mat, tak je v poriadku ho aj nemat. Je to o vzajomnej ucte a respekte, ze chapeme, ze ma kazdy pravo to mat inak…

dadis
11. nov 2022

@petricka22 Ano, suhlasim.

mikadooo
11. nov 2022

@jsbb tak keď sa na treťom rande už bozkávať, tak prečo by chlapec nevyskúšal aj viac? Nabudúce mu to povedz, že toto ešte nieeee a je po probléme 😄. My keď sme sa začali s chlapom bozkávať, tak akonáhle sme boli úplne sami, začal ma obchytkávať. Však bozkávanie - také riadne, nie cmuky cmuk, to už je v podstate predohra, či nie? 😉. Ináč, ten chlap je so mnou ženatý už nejakých tých 15 rokov 😁. A - od obchytkávania po sex si musel chudák ešte celkom dlho počkať😉.

andrea400
11. nov 2022

@terry658 ako nič v zlom nepíšem len reagujem podľa mňa je nanajvýš čudné keď keď dvaja tvoria pár a nedajú si ani pusu? Ja mám známu sú spolu 5 rokov bývajú spolu ale manzelia ešte niesu a partner s ňou nechce vôbec mať sex a tvrdí že vzťah nemá byť založený iba na sexe áno podľa mňa by sa nemal točiť iba o sexe to chápem ale dvaja keď spolu tvoria pár aby nemali sex je podľa mňa čudné veď tu ide o tú náklonnosť lásku odovzdať sa jeden druhému jasné že potom zvažuje rozchod lebo keď teraz s ňou nechce spať sotva sa niečo v manželstve zmení aj keď tvrdí že áno. Takže zasa neobhajujem hneď po krátkom čase ísť spolu do postele ale mať vzťah bez sexu to by som tiež nedala radšej byť sama ako s takým partnerom z ktorého by som len bola nervózna lebo nechce nič pre nejaké hlúpe argumenty potom to o Tom svedčí že by mu nezáležalo ani na Tom čo cítim ja .

andrea400
11. nov 2022

@jsbb keď nechceš sex asi takého partnera nenájdeš sex do vzťahu patrí a bez neho sa žiť jednoducho nedá ja keby som mala žiť bez sexu s partnerom to radšej ostanem sama a spolieham sa na to že nájdem niekoho s kým to proste budeme mať

luccija
11. nov 2022

@jsbb v praci...
Ja som nikdy nebola registrovana na ziadnej zoznamke, ale v lete som tu citala o tom zoznamku tak som sa registrovala bola som zvedava aki chlapi su tam.Na to, ze nie som mlada zabka mi prislo tolko sprav aj vselijakych steklivych, ze som sa dobre pobavila.
Neviem co je na tom, ze by Ta mal pozvat do kina ci zakusok ved nie ste teenegeri s brigadou co rataju kazde euro divny postoj.

luccija
11. nov 2022

@andrea400 5 r bez sexu a byvaju spolu?to je chore.Tak nech sa zoberu, aby mohla mat sex😅

terry658
11. nov 2022

@andrea400 popravde ja som písala, že mi nedal pusu 7 rokov kým sme boli priatelia. Samozrejme, že keď sme spolu chodili tak ma pobozkal. Nemyslím, že by bolo moje manželstvo nejaké nešťastné alebo nenaplnené po sexuálnej stránke a to som žiadostivejší typ.

sorayaardente
11. nov 2022

Ja som svojho muža stretla na historickom šerme .všetky páry,čo sa tam dali dokopy už sú manželia a mali ich nebolo..stačí nejaký rozumny krúžok,hobby😉

h2
11. nov 2022

@terry658 Tak jasné, že kamaráti sa spolu nebozkávajú. To ja potom môžem napísať, že sme sa s mužom prvýkrát pobozkali po 11 rokoch. Lebo toľko sme sa poznali predtým, ako sme začali mať vzťah.

hankm
11. nov 2022

Mne sa pred casom zenska postazovala, ze ako to, ze som ju nepretiahol, a to teda sme sa videli prvykrat po asi 2 hodinovom chatovani 😂 no ked sme sa dohodli ze sa stretneme najstojcila, ze bez sexu, suhladil som, dodrzal som a potom sa stazovala 😁 ale teda, z mojej strany neboli az take sympatie, a predsa netreba strelit vsetko co ma krvny obeh. A k teme, ked uz mam cudzi jazyk v ustach kde inde mam mat ruky ak nie na kozenkach ? 😁

foterlotor
16. nov 2022

@jsbb Podla toho ako pises mi je jasné, prečo si sama. Celé zle. Ze krestanska zoznamka haha.