Kde ste sa zoznámili s partnerom?
Ahojte, kde ste sa zoznámili s partnerom? Ja som dost introvert, z prace domov, kamosky nemam, respektíve uz vydate, takze nejaky bar nepripada do uvahy. V práci nikto zaujímavy,skor vsetci zadany. Zoznamka to no neviem to mi nepríde uz ako dobry napad.
@toskanka Prepac ale si slepa? Prihlasila som sa na zoznamku tak cp stále na mna utocite
@anachsunamon to snáď nie! Normálne mi dala košom 😱. No tak ale aspoň ukáž screenshot na ten profil na zoznamke, ale len text, skúsené ženy ti tu poradia, čo tam napísať a nenapísať, aby to omylom nebolo pesimistické ako niektoré tvoje príspevky tu...
@drake122 prosím ta prestaň
@anachsunamon Ty musíš zmeniť svoje nastavenie, čo navonok vyžarujes, inak nikoho nezaujmes.
@anachsunamon Však ja neutočím. Či rozporuješ, že odpovedáš pesimisticky občas?
@toskanka ked idem aj po ulici tak sa snazim pôsobiť milo. Aj si myslim, ze sa obliekam obstojne. Tak neviem co uz mam spravit aby sa na mna niekto usmial. Ci nebodaj za mnou otocil
@drake122 nemusíš si tu zo mna robit srandičky
@h2 prestan prosím ta aj ty. Preco na mna takfo pisete
@anachsunamon To som nepísala tebe, ale tomu chudákovi odmietnutému. Hľadáš si partnera, on sa prihlási a ty ho z fleku odmietneš. No tak potom sa nečuduj.
@anachsunamon To nie sú srandičky, len pokus, ako na ulici, či na tej zoznamke komunikovať. Ty si uzavretá tak hlboko, že automaticky to berieš, že na teba utočia. A ani sa to nedá odlahčiť pokusom o žart, alebo dvojzmyslom.
Zlý výzor aj povaha, veru budeš to mať ťažké
@h2 a to mam skocit po prvom co mi napise ? Este k tomu sarkasticku spravu.prepac
@sheila121 nehnevaj sa ale nebudem si takto davat svoju fotku a potom mi bude kazdy druhy pisat ze som bacula
@drake122 nehnevaj sa ale kto na ulici pride ku tebe a pyta sa si škaredý? Ci bezzuby? Toto nie je komunikacia na balenie
@modrykonik33 ty co ma uraza sstale ze som skareda? Prestan ok
@anachsunamon Keď si bacuľka, tak dobre sa dá zoznámiť napríklad vo fitku. To ti radím úprimne, bez irónie a s dobrým úmyslom.
Ale tam asi tiež nepôjdeš, však?
@h2 ma akoze podcenujes? Ze by som sa tam zosmiesnila? Neuveris ale ja denne cvicim
@anachsunamon pane bože 🙈🙈 keď takto budeš ďalej pokračovať, tak ostaneš celý život sama. Všetky rady odmietaš. Nič ti nie je dobre 🙄
@bessie12 asi nevies čítať ale pisala som, ze som sa prihlasila na zoznamku a takisto na fb partak na turistiku ale 👍 pekny vecer
@sheila121 101 kg
@sheila121 uf no vidis preco sa asi neotacaju
@sheila121 zaklad je výška?? 171cm

@h2 Pasivita a negativizmus je strašná kombinácia na zoznamenie sa, to je fakt 🤔