icon

Kde ste sa zoznámili s partnerom?

anachsunamon
29. apr 2023

Ahojte, kde ste sa zoznámili s partnerom? Ja som dost introvert, z prace domov, kamosky nemam, respektíve uz vydate, takze nejaky bar nepripada do uvahy. V práci nikto zaujímavy,skor vsetci zadany. Zoznamka to no neviem to mi nepríde uz ako dobry napad.

toskanka
29. apr 2023

@h2 Pasivita a negativizmus je strašná kombinácia na zoznamenie sa, to je fakt 🤔

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@toskanka Prepac ale si slepa? Prihlasila som sa na zoznamku tak cp stále na mna utocite

drake122
29. apr 2023

@anachsunamon to snáď nie! Normálne mi dala košom 😱. No tak ale aspoň ukáž screenshot na ten profil na zoznamke, ale len text, skúsené ženy ti tu poradia, čo tam napísať a nenapísať, aby to omylom nebolo pesimistické ako niektoré tvoje príspevky tu...

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@drake122 prosím ta prestaň

sheila121
Odpoveď bola odstránená
toskanka
29. apr 2023

@anachsunamon Ty musíš zmeniť svoje nastavenie, čo navonok vyžarujes, inak nikoho nezaujmes.

drake122
29. apr 2023

@anachsunamon Však ja neutočím. Či rozporuješ, že odpovedáš pesimisticky občas?

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@toskanka ked idem aj po ulici tak sa snazim pôsobiť milo. Aj si myslim, ze sa obliekam obstojne. Tak neviem co uz mam spravit aby sa na mna niekto usmial. Ci nebodaj za mnou otocil

h2
29. apr 2023

@drake122 Fúha, ale ťa odpálkovala. Na osamelú ženu, čo si hľadá chlapa, je to až prekvapivé, keď vezmeme do úvahy, že o tebe vôbec nič nevie a nedala ti ani šancu.

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@drake122 nemusíš si tu zo mna robit srandičky

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@h2 prestan prosím ta aj ty. Preco na mna takfo pisete

h2
29. apr 2023

@anachsunamon To som nepísala tebe, ale tomu chudákovi odmietnutému. Hľadáš si partnera, on sa prihlási a ty ho z fleku odmietneš. No tak potom sa nečuduj.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
drake122
29. apr 2023

@anachsunamon To nie sú srandičky, len pokus, ako na ulici, či na tej zoznamke komunikovať. Ty si uzavretá tak hlboko, že automaticky to berieš, že na teba utočia. A ani sa to nedá odlahčiť pokusom o žart, alebo dvojzmyslom.

drake122
29. apr 2023

@h2 Nuž nevadí, budem hladať v iných vodách.

modrykonik33
29. apr 2023

Zlý výzor aj povaha, veru budeš to mať ťažké

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@h2 a to mam skocit po prvom co mi napise ? Este k tomu sarkasticku spravu.prepac

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@sheila121 nehnevaj sa ale nebudem si takto davat svoju fotku a potom mi bude kazdy druhy pisat ze som bacula

sheila121
Odpoveď bola odstránená
anachsunamon
autor
29. apr 2023

@drake122 nehnevaj sa ale kto na ulici pride ku tebe a pyta sa si škaredý? Ci bezzuby? Toto nie je komunikacia na balenie

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@modrykonik33 ty co ma uraza sstale ze som skareda? Prestan ok

h2
29. apr 2023

@anachsunamon Keď si bacuľka, tak dobre sa dá zoznámiť napríklad vo fitku. To ti radím úprimne, bez irónie a s dobrým úmyslom.
Ale tam asi tiež nepôjdeš, však?

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@h2 ma akoze podcenujes? Ze by som sa tam zosmiesnila? Neuveris ale ja denne cvicim

bessie12
29. apr 2023

@anachsunamon pane bože 🙈🙈 keď takto budeš ďalej pokračovať, tak ostaneš celý život sama. Všetky rady odmietaš. Nič ti nie je dobre 🙄

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@bessie12 asi nevies čítať ale pisala som, ze som sa prihlasila na zoznamku a takisto na fb partak na turistiku ale 👍 pekny vecer

sheila121
Odpoveď bola odstránená
anachsunamon
autor
29. apr 2023

@sheila121 101 kg

sheila121
Odpoveď bola odstránená
anachsunamon
autor
29. apr 2023

@sheila121 uf no vidis preco sa asi neotacaju