icon

Kde ste sa zoznámili s partnerom?

anachsunamon
29. apr 2023

Ahojte, kde ste sa zoznámili s partnerom? Ja som dost introvert, z prace domov, kamosky nemam, respektíve uz vydate, takze nejaky bar nepripada do uvahy. V práci nikto zaujímavy,skor vsetci zadany. Zoznamka to no neviem to mi nepríde uz ako dobry napad.

drake122
29. apr 2023

@anachsunamon ale no povedz, nebolo to až také zlé, nie? Aj nejaké dobré rady tu odzneli predsa.

bessie12
29. apr 2023

@anachsunamon 😂😂😂 ty teda vieš zlepšiť náladu. Pravda zabolela? Áno si arogantná a za všetko sa urazas. A kto tu na teba utoci ??

h2
29. apr 2023

@anachsunamon 🤦🏻‍♀️ A ja kde píšem, že ti vyhovuje? A ešte raz: ja ti neradím cvičiť (doma), ale chodiť cvičiť do fitka. Doma sa s nikým novým nezoznámiš.

drake122
29. apr 2023

@bessie12 no dobre dobre, ani ty to nehroť už, 'helikoptéra'🤣. Trošku si to anachsuramon do rána ešte premyslí, potom možno bude diskusia v lepšej nálade pokračovať

h2
29. apr 2023

@drake122 Kde vidíš pokroky, prosím ťa???

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@drake122 nehrotim nic prajem pekny vecer a niekto si stale neda pokoj a musi mat posledne slovo

bessie12
29. apr 2023

@drake122 ja to nehrotim. Len píšem, tak ako to je. Ja jej prajem nech si najde chlapa, ktory ju bude milovať taku aka je.

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@drake122 pekny vecer!

anachsunamon
autor
29. apr 2023
bessie12
29. apr 2023

@anachsunamon co ja ?

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@h2 zaplatis mi to? Super pošlem číslo uctu.diki

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@drake122 nic nebude pokracovat

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@bessie12 taku aka som? To čo chces tým povedat

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@bessie12 vsak citaj co ty

drake122
29. apr 2023

@anachsunamon no to je všeobecne povedané, 'taká aká tá osoba je', takže napr. utiahnutú, tichú, 'šedú myšku', alebo impulzívnu, žiarlivú 'raketu' a podobne. To už musíš ty vedieť, aká budeš vo vzťahu.

drake122
29. apr 2023

@anachsunamon tak prepáč, nemusím určite mať posledné slovo, diskutuje tu ale dosť veľa ľudí teraz, ale budem sa snažiť nenapísať ako posledný

bessie12
29. apr 2023

@anachsunamon takú aká si. Teda bez ohľadu na to akú máš váhu ci výzor. Chlapa, ktory ta bude na rukách nosiť a nebude ta ponizovat ci nebodaj bit.

Tiež nie som chudá, ale moje sebavedomie je dosť vysoké. Nemyslím si o sebe niečo negatívne. Som sama sebou. Keď sa niekomu nepacim, tak nech na mna nepozerá. Co sa tyka výzoru, tak som taký šedý priemer a predsa bol o mňa záujem.
Nemysli si o sebe nič v negatívnom slova zmysle. Chlapi majú radi sebavedome ženy 🙂

h2
29. apr 2023

@anachsunamon A prečo by som to robila? Snažím sa ti poradiť, ako najlepšie viem, ty všetko odmietaš a si tu na ľudí fakt hnusná. Ja neviem, čo čakáš, ale takto si nikoho nenájdeš. Chlapi majú radi veselé, sebavedomé, príjemné ženy, pohoďáčky. (K hmotnosti sa radšej nevyjadrujem.)

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@bessie12 a ako mam byť sebavedomá ?

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@h2 ano k hmotnosti chude viem

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@h2 neziadam peniaze ale na fitko nemam tak cvicim doma a co

cervenaruza123
29. apr 2023

@anachsunamon Ja som sa zoznamila s manzelom na brigade, on tam pracoval. Predosleho frajera som stretla na plavarni. Sestra sa zoznamila na organizovanej ture. Moji rodicia v spevackom zbore. Tetu si vsimol jej muz v elektricke a hanbil sa ju oslovit, tak jej dal list. Kamoska sice kraska, ale nejak nevedela nikoho najst, az jej kamoska dohodla s jednym rande, ze tiez je slobodny a nakoniec je z toho stastne manzelstvo. Dalsia kamoska pokec. Dalsia si vzala suseda, ktoreho poznala odmala a v zivote k sebe nic necitili, az to zrazu zacalo a sa aj vzali a tiez su stastni. Je to rozne. Zoznamit sa da vselikde. Najlepsie chodit na co najviac miest a zvysovat sance, ze stretnes toho praveho ako sa vravi.
Ale zase poznam zeny, co nikoho nemaju, lebo im nikto nie je dost dobry. Ine zase podcenuju seba a ked sa aj nejaky o ne zacne zaujimat, nahovaraju same sebe, ze sa im to len zda, cize davaju odmietave signaly, az to chlap vzda. Moj kamos strasne niekoho chce, ale nechce sa mu nikde chodit, lebo nema s kym a je mu to trapne samemu, este ma aj home office, cize ani do prace nechodi medz ludi. Tak vlastne neviem na co caka, nema ani kde niekoho stretnut.
Kedysi sa bezne zoznamovalo tak, ze sa vztahy dohodli. Dnes uz sice zasnubenie nevybavia rodicia, ale je uplne normalna vec, ze sa zorganizuju stretka, kde sa maju stretnut dvaja slobodni, ze ci si sadnu ci nie. Nie je to uz tak zvykom, ale zazila som aj v dnesnej dobe, ze na svadbe poparovali pri stoloch naschval ludi, co boli slobodni a cela sala hadala, ze na koho svadbu sa pojde najblizsie. Aj podla toho sa pozyvali, aby sa vyslovene dali dokopy, aby mali moznost sa zoznamit. Aj im to bolo povedane priamo, ze pri tom budes sediet, lebo podla nas sa k sebe hodite.
Kebyze nikoho nemam a nemam s kym niekde chodit, tak by som zacala chodit na nejake kurzy, hladala spolocenstva, chodila medzi ludi. Ja osobne by som napriklad zacala chodit castejsie do kaviarni a tak, citat si knihu a obzerat ludi, na prechadzky niekde pravidelne, nejaky turisticky klub, keby to mal byt aj plny dochodcov, aj ti dochodcovia maju deti ci vnucata. Sla by som obcas hoci aj sama do kina. Prihlasila by som sa na rozne zoznamky, je tam sice vela uchylov, ale najdu sa aj fajn chlapi. Do fitka by som zacala chodit. Oslovila by som kamosky, ci maju slobodnych kamosov a nejak vymysliet stretko. Ked su kamosky vydate a nemaju cas, maju mozno deti, chodila by som obcas s nimi poklebetit, mozno pomoct s detmi, lebo tiez mozu mat pekneho slobodneho suseda, postara, nikdy nevies. Hlavne treba chodit co najviac medzi ludi a v dnesnej dobe teda aj na net. A venovat sa tomu, co bavi aj teba, lebo najlepsie je si najst partnera, co ho bavi to iste, co teba.

karolinakr
29. apr 2023

@drake122 daj si mužsku ikonu; si chlap ale v ženskom tele

karolinakr
29. apr 2023

Žiadna zena pri tele nemusi byt hnusna spoločnička.Halina Pawlovska je xxl postava a šarmatna spoločnička, vtipna s veĺkym vystrihom.Nevyzera, žeby mala komplexy ..Je aj vydata ...
Sofia Loren tiež nema miery xs a vie sa nosiť...Take ženy krv a mlieko maju svoje obecenstvo ..Niekedy duch prevýši hmotu..

lintu
29. apr 2023

Tvoja váha je problém. Ale iba pre časť chlapov. Niektorým sa bacuľky práveže páčia. Viac zaváži skôr celkové vyžarovanie osoby. Sebavedomá, spokojná, veselá (niekedy i razantná žena) bude mať vždy navrch. O tom, čo robíš zle a ako pôsobíš na iných, by ti vedelo skôr povedať okolie, ktoré s tebou prichádza do priameho kontaktu. Napríklad aj tu v diskusiách už neraz odznelo, že človek si príde vnútorne v pohode, milý, usmievavý,... no na druhých pôsobí úplne opačne. Kritika nemusí byť vždy len zlá, ale môže byť podnetom, ako začať robiť veci lepšie.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
anachsunamon
autor
30. apr 2023

@lintu ale ja ss snažím ked idem po meste tak sa niest, tvarit sa milo, obliekat sa pekne. Napríklad. V tomto prípade sa mi nestalo oslovenie. Ok dala som sa na zoznamku. Necham to cele asi tak a uvidim

momoqui
30. apr 2023

@anachsunamon necitala som celu diskusie … dievcata ti poslali vela rad a miest kde sa da stretnut a vsetko si zamietla … zrejme tak intenzivne hladas ze tym posobis odpuzdujuco 🤷🏻‍♀️

anachsunamon
autor
30. apr 2023

@momoqui tak si precitaj celú diskusiu aby si videla ze som vsetko nezamietla a potom mi napíš stiplavy komentár 😉 peknu nedeľu prajem

drake122
30. apr 2023

@anachsunamon No a na tej zoznamke už si mala nejaké konverzácie za prvý deň dnes?