Kde ste si našli partnera?
ahojte, kde ste si našli partnera, kde ste sa spoznali?
Moja kozmetická mi s ním dohodla stretnutie a ja som zo slušnosti súhlasila keďže som k nej už dlhšie chodila a bola s ňou spokojná 🙂😂😂😂
V mhd 😅 raz mu meskal jeho bus tak nastupil do mojho.Ja som mala 21 a on 35.Obaja v nefungujucich vztahoch.Pokukavali sme po sebe, usmievali sa na seba az po nejakych 2tyzdnoch sa odhodlal a vystupil somnou a odprevadil do prace. Slovo dalo slovu, dali sms rande, odisli od terajsich partnerov a po 2mesiacoch sme zacali spolu byvat 😊 Sme spolu uz 12rokov, z toho 4roky manzelia a mame 8rocneho synceka 😊
U nasho spolocneho kamosa 😀
V autoskole 😀
My sme sa poznali z dediny, ale neboli sme v kontakte, až pred troma rokmi v máji, keď som bol vo volebnej komisií na Eurovoľbách a prišla voliť, dali sme sa do reči. O rok na to v júni na deň mojich narodenín sme sa zobrali v Banskej Štiavnici 😁 počas výletu , v januári 2021 sa narodila Ninka❤️ a pred troma týždňami Martinko❤️. 😁
@missdiva uz bývame na dome. Ale vtedy ma to tiez napadlo, ze mezonet, lebo sme boli nad sebou 🤣🤣
pri športe
U kamošky na grilovačke.
Tiez v praci... casnicka v bare a on zakaznik.vtedy som ale nebehala po rajone ale robila za barom a on si prisadol.a slovo dalo slovo... ešte jeho brat nas zoznamoval 😂vymenili sme si cisla, no na druhy den som sa mu radsej sama ozvala a spravila som dobre😉takze nebat sa urobit 1.krok .
V nemocnici, ležal v nemocnici na izbe s mojím otcom🙂
Na zoznamke
V jeho práci... 😁
@karelova ja tiež
My sme sa stretli v salone krasy 🤣..ja som bola na kozmetike a on siel do solarka 🤭..sme spolu 11 rokov a cakame 4.dieta 🤪
Na zeleznicnej stanici😁 a potom vysvitlo, ze chodil.o rocnik vyssie na rovnaku strednu,.kde sme sa 7 rokov nejako obchadzali (co je dobre, vtedy by sme SA urcite dokopy nedali 😁)

@casavina super👍