icon

Keď chýba chémia

11. okt 2022

Zapajam sa do vasho fora pre mamicky sice ako chlap, ale verim, ze mi poradite🙃
Mam kamaratku. Zena a matka s velkou davkou empatie. Vzdy som u nej nasiel pochopenie. Problem je, ze jej kamaratstvo nestacilo a vzdy chcela viac, ako som jej vedel dat.
Absolutne nieje moj typ. Pohlad na jej nahe telo ma nevzrusil, ale totalne znechutil.
Nedokaze mat iba kamaratsky vztah, je preafektovane ziarliva a hrozna povaha. Skusal som aj uplne odstrihnutie, casom mi chyba. Rozhodne som na zeny, len s nou chemia nefunguje.

Strana
z4
autor
13. okt 2022

@anickaaa6aaa som chlap. Vyjadrujem sa ako 90% chlapov, ked nas nepocujete. Naco pisat omacky. Vyzera otrasne, stara barysna. Povahou ziarliva a vztahovacna, zatrpknuta a zavistliva zena. Ano, pocas pisania tychto prispevkov som si uvedomil, ze mi nechyba, ale je to iba zvyk. Hlupy zvyk. Lucim sa.

bessie12
13. okt 2022

Pozri sa najprv do zrkadla ty blbec 😤 podľa seba sudis druhých

denisa244
5. jún 2023

Dnes som náhodou objavila tento tvoj primitívny príbeh, aj keď diskusia je staršia, ale nedá mi neodpovedať. Tvoja kamarátka má veľkú dávku empatie, narozdiel od teba ty nemáš žiadnu, byť tvojou manželkou tak sa za teba hanbím, čo za čudáka mám pri sebe. Kebyže ti na nej tak nezáleží, tak ťa ani nenapadne niekde písať a už vôbec nie na MK, ale ty si ohrdnutý frajer nič iné, takto kydať na kamarátku, jediná spodina si ty a nie ona. Mne toto spravil bývalý priateľ, veľmi som ho ľúbila, rozišiel sa so mnou, občas zavolal alebo napísal, a vždy som sa s ním pekne porozprávala a aj odpísala,po 2 rokoch som si našla priateľa, teraz už manžela, a tak ma dourážal, že sa spamätávam z toho doteraz, viac som s ním nechcela byť v kontakte a pritom ma podvádzal on a hľadal iné ženy. Tebe vadí, že je šťastná a ty nešťastný, lebo človek, ktorý je so svojím životom spokojný, nepíše takéto bludy, len závistlivý,vzťahovačný, žiarlivý a zatrpknutý človek ako si ty, presne si taký ako si písal o svojej kamarátke. Myslím, že tvoja kamarátka je v pohode. Kto je chorý a nie je v poriadku si ty.

autor
Odpoveď bola odstránená
minimie
11. jún 2023

Baby, trola tu kŕmite 😃. Skúšala som sa zamyslieť čo za radu tu vraj hľadá a vychádza mi že žiadnu. Komu niet rady tomu niet pomoci.

oliolijanka
11. jún 2023

@autorka A babatko uz si porodila? Ci az v juli? Domcek uz vyplateny, prerobeny?
Ci stale panko ostava pri manzelke?😀

denisa244
Autor odpoveď zmazal
denisa244
Autor odpoveď zmazal
denisa244
Odpoveď bola odstránená
jumama
14. aug 2023

Elan ma v jednej piesni: Zo vsetkych lasok na svete najdlhsia je ta kratka. Mno, tak tak nejako to je. Vidis porcelanovu babiku, a ono by to asi po 2 rokoch preslo do normalneho vztahu, ako s kazdym inym. Mlada by chcela deti a ty by si bol lenivy sa starat. A prisli by prve odlubenia a prve hadky, ako do kazdeho vztahu. Mozno hy si ich uz riesil zrelo, nie ako vo svojom manzelstve. Hm? Zalubenie funguje dva roky a potom by si znovu musel byt muzom a nie uz zalubenym bezstarostnym pojasenym pubertiakom. Odporucam ti knihu Utrpenie Mikulasa Horna. Je taka kratucka, ale plne vystizna na tvoju situaciu 🙂

jumama
14. aug 2023

A ak mas dospele deti, zdanlivo ta nepotrebuju, ale stale sa chcu vracat "domov". A mat pre svoje deti v buducnosti milujucich starych rodicov. To sice neznamena, ze ti stari rodicia musia zit na rovnakom mieste, alebo spolu, ale v dusi deti je to tak trochu idealna predstava. S macochami sa nezmieruju lahko. Cize prislo by nemale zemetrasenie do vsetkych tvojijch ostatnych vztahov. Ach jo.

Strana
z4