Keď ľutujete sex: Ako sa s tým vyrovnať?
Vyspala som sa s mužom a zistila som že ma nepriťahuje a necítim to tak, teraz to ľutujem. Nemalo sa to stat. Neviem prečo som aj dovolila.
Čo my teraz s tým. Nabudúce si to treba lepšie rozmyslieť. Pokiaľ nebudú následky viac menej nič sa nestalo.
presne tak, co sa stalo, sa neodstane. kasli na to, v tom momente si to chcela a uz to nezmenis. 😉 nabuduce budes mudrejsia. teda...asi 😂
A? Tak s nim uz spat nebudes, ked sa ti to nepacilo... zbytocne nad tym tera spekulujes...
Mňa tak zaujima ktorá je vacsia radodajka, takáto čo spi aj s takým čo sa jej nepáči alebo taká čo si vyberá ,ale ma ich viac
Nuz teraz s tym uz asi vela nespravis. Aspon mas ponaucenie do buducna, ze najskor treba mysliet a potom konat.
@anonym_autor tak snáď ste aspoň použili ochranu a nebude to mať následky
Tak sa nim rozid a je to. Ak obycajny sex, v ktorom si bola dobrovolne, len asi nedopadol bohvieako, tak teraz lutujes, na tebe nechava take psychicke traumy, tak radsej nesexuj vobec.
sice netreba spat s hocikym ale zas mat vyctiky len preto ze s odstupom casu to tak necitis? ved si nespravila nic zle. ze "neviem preco som to dovolila" - nechapem velmi takyto mindset ak to bol dobrovolny sex.
Ďakujeme za oznam, snáď nebudeš mať žiadnu pohlavnú chorobu od neho
Chcel by som mať takéto starosti 🫣
Riadim sa tým, že keď to v tom momente chcem, tak to tak asi má byť. 😀 Nerieš, sú aj horšie veci, mohla by si s ním zostať napríklad tehotná. 😉
@anonym_autor no ak si sa niečím nakazila, budeš to ešte dlho ľutovať. Ale vážne, teraz keď sa blbo cítiš aspoň vieš čomu sa máš v budúcnosti vyhnúť.
@anonym_autor a my s tym mame co spravit podla teba ? carovnym prutikom vratit cas? no tak je tam toho... nebude prvy posledny s kym ta to nebude bavit.. nabuduce si rozmysli, aky mas dovod na sex a je to
Napíš Peťush na skle - ona zažila to isté. Hoci to bolo dobrovoľné, po 5 rokoch si to rozmyslela, označila to za znásilnenie a vybudovala na tom "kariéru" :D
Tvoja vagína už ani nevie ze tam bol tak to vypust z hlavy a kľud
Z toho si nič nerob, ja mám opačné výčitky. Že som sa nemilovala s niekým, s kým to už teraz nejde. Stále si hovorím, aké to mohlo byť, potom si poviem, že určite krásne.

No tak čas už nevrátis,nič s tým neurobíš. Ber to ako ponaučenie si budúcnosti,aby si "neskakala"do postele s chlapom skôr,ako si budeš istá.