Keď sa niekoho nájdem, tak mi na ňom začne niečo vadiť
Ahojte, chcem sa poradiť. V poslednej dobe sa mi často stáva.. ze keď si nájdem nejakého chalan na pisanie/stretávanie tak mi na nom začne niečo vadiť. Ukončíme pisanie/stretávanie avšak po čase začnem kvázi "špekulovať ", či sa vážne nedá preniesť cez tú danú vec a začnem sa v tom vŕtať. Nie som si istá svojou voľbou..
Po čase som sa ozvala chalanovi, s ktorým som si prestala písať kvôli veci co mi na nom vadila. Avšak prišla som po čase na to, že to nie je pre mna az taka zasadna vec (moja spekulacia), tak som sa mu ozvala a prisla na to ze už rieši inú.. tak ma to vzalo.
Máte niekto s týmto skúsenosť?
@liusa82 Nejako nechápem čo z toho vyplýva. Že má udržiavať vzťah niekoľko rokov aj keď jej nevyhovuje? Alebo nemá s nikým začať vzťah? Alebo sa má vydať za prvého čo stretne? Alebo čo by teda mala robiť lepšie?
Jediné čo ma napadá lepšie si rozmyslieť s kým sa vôbec začnem stretávať, ale vždy sa na doslova prvý pohľad nedá odhadnúť či to bude alebo nebude fungovať.
@ckocka No nikdy sa nevie riadne zalubiť to sama povedala že vždy jej tam dačo chýba.Vždy sú jej iba sympatickí.Ona sa skôr boji nejak otvriť druhej strane.Pretože dva krát už bola riadne zalúbena ale dotyční ju nechceli iba ako kamošku.No neviem kolko takýchto vzťahov nevzťahov ešte bude mať.Nech má kolko chce to je jej vec🙂Len nepáči sa mi na tom to,že s niekým je nie je spokojná a poza bučky klame a ešte počas vzťahu si hladá nový vzťah.Ved ukončim teda jeden a potom hladám a nie je ich takto ešte aj klamať.Ale hovorim jej vec
@jaja234 jop detto. Ja som bola 2x v zivote zalubena (vztahov omnoho viac). Prva laska…spamatavala som sa 6 rokov. Medzitym som chodila s chalanmi ale ako tebe, nik mi nevyhovoval. Potom prisiel uz teraz moj manzel a to bola najvacsia laska. Prestala som to riesit a “nasiel si ma”. Drz sa 👍🌷
ides na to velmi racionalne, co v zasade nie je zle, ale... mas len 23, na tvojom mieste by som to nesilila, urcite si ta najde nejaky, do ktoreho sa zamilujes aj bez toho, aby si ho musela hladat, vypisovat si s nim a riesit ci sa ti vlastne paci/ nepaci, ci ti nieco vadi/ nevadi. fakt radsej ries svoje zaluby a nejake ine veci, realny zivot a pride to same. vyhnes sa tak aj zbytocnym sklamaniam a spekulovaniu o somarinach
Nijak nesílim tie vzťahy, som na zoznamke a ak niekto napíše tak odpíšem atď. Nie je to tak, že by som silou mocou teraz niekoho hľadala, no asi si dám pohov aj od tých zoznamiek a nechám to plynúť.
Este raz si precitaj svoj koment . S chlapikom si si len pisala nikdy ste sa nestretli pol rok si nanho uplne kaslala. Potom si si spomenula ze existuje a zda sa ti trufale ked ti povedal pravdu ze s inou si viac sadli. Ty si vazne cakala ze on bude pol roka len na teba cakat? Ved ste sa ani nestretli ! Ty nemas pravo mat teraz urazene ego. Inej sa pacil viac stretli sa a maju vztah . Tebe sa nieco hnet nepacilo a tak si tomu nedala ani sancu. Toto vobec nie je o tvojich narokoch. Je to skor o nerozhodnosti. Priliz nad tym Dumas nedas tomu sancu ani prve rande! Mozno som sto chlapom co mà balili povedala hnet nie Lebo sa mi nepacili a Mozno 20 som dala sancu na prve a posledne rande. A par na nieco viac. Je uplne ok selektovat. Ale ty menis po pol roku nazor co ti vadi a co ti az tak nevadi. Takze problem je v tebe. Si nerozhodna nevies vlastne co chces. Urcite je lepsie ist na rande a zistit ci je tam chemia ci je ti na zivo sympaticky. Lebo pre teba moze byt problem ked mà inu vieru a koniec . A pre inych to nemusi byt problem mozu obaja mat tu svoju pokial je tam vzajomny respekt Aj taky vztah mà perspektivu a moze sa vydarit lepsie ako parom co maju rovnaku vieru no nemaju uctu k tomu druhemu.
Az ked ho mala ina a tebe zacalo vadit ze si dlho sama si zrazu mala zaujem. Mozno bol uzasny a Mozno by si sa zalubila ale to uz nikdy nezistis Lebo si tomu nikdy nedala sancu. Tak je uplne zbytocne teraz nad tym dumat a lutovat. Ujasni si co chces a co nechces a nemen v tom nazor po pol roku. Ked sa ti Niekto paci Daj tomu sancu. Ked nepaci tak netreba nad nim po pol roku špekulovat. Zivot ide dalej . Kto hlada ten najde.
@miadi Nemám urazene ego a nevravím, že som čakala že bude na mňa čakať 🙂 za ten čas som zistila pri iných, že by to nebolo až také dôležité tak som sa mu ozvala. Akceptujem, že je v tom už iná. Nie som urazená ani nič podobné.
Len myslím, že je niekedy lepšie to ukončiť hneď, než sa na toho človeka namotať pretože tí sedí ale viera tí nepasuje. Rovnako som asi musela zistiť pri inom, že sú aj horšie a dôležitejšie veci ktoré si mam všímať na mužoch.
Keď ste už neboli v kontakte tak on mal právo si niekoho nájsť. A áno, tebe treba ujasniť si, čo chceš, ale niekedy to prichádza aj tými skúsenosťami. Ja by som naopak toho, čo som mala v tvojom veku ja už s dnešným mozgom po 30tke nechcela, ale našťastie ani spolu už nie sme.

@liusa82 mala som len jeden vzťah a to 3 ročný. Ak sa niekto našiel kto mi nesedel, tak sa to skončilo ešte skôr než sme sa do nejakého vzťahu dostali.