Kedy je nedostatok sexu výsadou a kedy hanbou?
Čaute, dnes sa mi v istej debate v skupinke žien vedľa doniesla zaujímavá téma. Bavili sa o tom, čo je vlastne za chlapa muž, ktorý nemá sex mesiace, alebo dokonca roky. Padali slová ako (úbožiak, zúfalec, trápny) a dokonca aj "Anča dlaňovka", že mu vraj ostáva už len tá.
A úprimne ma zarazilo, ako rýchlo sa vie človek zosmiešniť len podľa toho, či má alebo nemá sex. Ja mám funkčný vzťah, takže sa ma to osobne netýka. Ale zaujíma ma jedna vec.. Ako si potom vravíte vy samy, keď ste mesiace, alebo roky bez sexu? Keď ste samy? Tie isté nálepky platia aj tam? Alebo to už zrazu znamená (hľadám samú seba, mám pokoj a nepotrebujem nikoho)? . Nie je to trochu zvláštne že keď muž nemá sex, je vraj zúfalec. Keď žena nemá sex, je silná a nezávislá.?
A viete, čo mi napadlo ako prvé? Bachelor... Skoro všetci chlapi tam sú nezadaní už roky, alebo dlhé mesiace bez partnerky. A napriek tomu ich veľa žien obdivuje, fandí im a považuje ich za atraktívnych. Tak sa pýtam, sú to podľa tej istej logiky tiež "zúfalci" a kamoši Anči dlaňovky? Alebo tam tie nálepky zrazu neplatia?
Lebo presne toto mi príde zvláštne. Raz je chlap bez sexu terč výsmechu a inokedy je z neho (nedostupný, tajomný a hodnotný muž). Podľa čoho sa teda vlastne rozhoduje?
@anonym_autor peniaze

@anonym_autor Ale ved je ine ked je muz single a skratka partnerku nema a ine ked partnerku ma ale tá ho odmieta a preto sex nema.