Kedy je nedostatok sexu výsadou a kedy hanbou?
Čaute, dnes sa mi v istej debate v skupinke žien vedľa doniesla zaujímavá téma. Bavili sa o tom, čo je vlastne za chlapa muž, ktorý nemá sex mesiace, alebo dokonca roky. Padali slová ako (úbožiak, zúfalec, trápny) a dokonca aj "Anča dlaňovka", že mu vraj ostáva už len tá.
A úprimne ma zarazilo, ako rýchlo sa vie človek zosmiešniť len podľa toho, či má alebo nemá sex. Ja mám funkčný vzťah, takže sa ma to osobne netýka. Ale zaujíma ma jedna vec.. Ako si potom vravíte vy samy, keď ste mesiace, alebo roky bez sexu? Keď ste samy? Tie isté nálepky platia aj tam? Alebo to už zrazu znamená (hľadám samú seba, mám pokoj a nepotrebujem nikoho)? . Nie je to trochu zvláštne že keď muž nemá sex, je vraj zúfalec. Keď žena nemá sex, je silná a nezávislá.?
A viete, čo mi napadlo ako prvé? Bachelor... Skoro všetci chlapi tam sú nezadaní už roky, alebo dlhé mesiace bez partnerky. A napriek tomu ich veľa žien obdivuje, fandí im a považuje ich za atraktívnych. Tak sa pýtam, sú to podľa tej istej logiky tiež "zúfalci" a kamoši Anči dlaňovky? Alebo tam tie nálepky zrazu neplatia?
Lebo presne toto mi príde zvláštne. Raz je chlap bez sexu terč výsmechu a inokedy je z neho (nedostupný, tajomný a hodnotný muž). Podľa čoho sa teda vlastne rozhoduje?
@anonym_autor peniaze
@anonym_autor mentalne pochody niektorych jedincov nestoja za zamyslanie sa. Myslenie je vzacny artikel a nema zmysel ho bohapusto minat na .....
Napr: zena sa muza opyta kedy mal naposledy sex, 1m moznost; odpovie ze velmi davno...och, to je zufalec, ziadna ho nechce, ergo nema kvality, ktore by mi vedel poskytnut ako partner. Red fleg. 2. Moznost: odpovie, ze pred casom...tyzdne....och, to je kurevnik, ide od jednej k druhej, nevydrzi bez sexu, tak krato po rozchode a uz si hlada novu, on si chce len uzit jednorazivku, on nechce dlhodoby vztah....dopln dalsie... 😁 "zene nevyhovies". 😉
@anonym_autor mentalne pochody niektorych jedincov nestoja za zamyslanie sa. Myslenie je vzacny artikel a nema zmysel ho bohapusto minat na .....
Napr: zena sa muza opyta kedy mal naposledy sex, 1m moznost; odpovie ze velmi davno...och, to je zufalec, ziadna ho nechce, ergo nema kvality, ktore by mi vedel poskytnut ako partner. Red fleg. 2. Moznost: odpovie, ze pred casom...tyzdne....och, to je kurevnik, ide od jednej k druhej, nevydrzi bez sexu, tak krato po rozchode a uz si hlada novu, on si chce len uzit jednorazivku, on nechce dlhodoby vztah....dopln dalsie... 😁 "zene nevyhovies". 😉
@anonym_8cec5b hlavne su to sproste otazky, co sa ani nemaju davat.. :DD
Alebo ďalší príklad. Moja jedna z najlepších kamarátok je na zoznamke a denne nám rozpráva, koľko je tam podľa nej úchylov, ktorí chcú iba sex. Pritom sama nemala sex už roky. Tak teraz kde je vlastne problém? Že chlapi sex chcú, alebo že ho nechcú dosť dlho? A ona sa vychvaluje, ako ma plný šuplík pomocok?
@anonym_autor pretoze kamaratka nechce len sex? Nechce byt rohozka, ktora podrzi aby si chlap vyprazdnil gule? Ze chce toho chlapa aspon trochu spoznat, mat pocit, ze je ziadana, atd? To naozaj nechapes, preco kamoska netrtka len tak s hocikym zoznamky? S hrackami ma aspon isty vysledok a bez toho, aby od nej niekto ocakaval este aj potlesk a ranajky…
@anonym_8cec5b hlavne su to sproste otazky, co sa ani nemaju davat.. :DD
@simca06022011 spravne 😁 s tebou sa musi/muselo paradne randit.
Sex som nemala už rok a nikdy mi nebolo lepšie. Menzes mám pravidelný nemusím sa báť tehotenstva ani nijakých infekcií. Nechýba mi to vôbec. 🤷♀️ Netúžim po tom. Nestretla som muža ktorý by za to stál, ten čo sa nezaujíma o moju dušu pocity a prežívanie nestojí za to aby sa dotkol môjho tela. Až príde muž co si ma bude vážiť a rešpektovať možno potom ten sex bude. Nebudem sa ponizovat u muža ktorému ide len o to jedno
@simca06022011 spravne 😁 s tebou sa musi/muselo paradne randit.
@anonym_8cec5b no za mojich randiacich cias sa prilis nekecalo o tom, co sa dalo robit :DDD
A potom sú tu ľudia, ktorí nepovažujú sex za modlu sveta a jednoducho majú nižšie libido. Podľa môjho názoru je sex strašne preceňovaný a ľudia s nižšou frekvenciou erotických radovánok sú radšej ticho a ani sa nikomu nepriznajú, že majú sex raz za mesiac, raz za pol roka, či len raz za rok a možno aj menej, len aby neboli považovaní za zúfalcov. A možno by ste sa divili, že existujú aj páry, ktorým to takto vyhovuje. Aj my sme takým párom, ľúbime sa už roky a je mi srdečne jedno, kto si čo o tom myslí. Nech sa každý stará o seba a sexuje koľko chce.
@anonym_8cec5b no za mojich randiacich cias sa prilis nekecalo o tom, co sa dalo robit :DDD
@simca06022011 len vidis, ze dnes uz zda sa je to ine 😁
Ja som sa v živote veľa nenasexovala a vlastne už dlho nič…na sebavedomí a pocite, že som žena, mi to nepridáva
A potom sú tu ľudia, ktorí nepovažujú sex za modlu sveta a jednoducho majú nižšie libido. Podľa môjho názoru je sex strašne preceňovaný a ľudia s nižšou frekvenciou erotických radovánok sú radšej ticho a ani sa nikomu nepriznajú, že majú sex raz za mesiac, raz za pol roka, či len raz za rok a možno aj menej, len aby neboli považovaní za zúfalcov. A možno by ste sa divili, že existujú aj páry, ktorým to takto vyhovuje. Aj my sme takým párom, ľúbime sa už roky a je mi srdečne jedno, kto si čo o tom myslí. Nech sa každý stará o seba a sexuje koľko chce.
@anonym_8609b4 Presne, ved je to uplne pre..any cas. 🙂

@anonym_autor Ale ved je ine ked je muz single a skratka partnerku nema a ine ked partnerku ma ale tá ho odmieta a preto sex nema.