Kedy mať prvý sex s novým partnerom?
Ahojte,
rok po rozchode som si nasla noveho partnera. Stretavame sa spolu 5 tyzdnov . Kedy je podla Vas cas na 1.sex ? Prislis skoro urcite nie je dobre a zase nechat ho extremne dlho cakat asi tiez nie je ideal. Ja mam 26 a on 34.
Toto je tak individuálne že fakt si musíš urobiť podľa seba. Ja som s mojím manželom mala sex skôr ako sme spolu začali chodiť 🤷🏻♀️😂 a tu sme, šťastní a spokojní aj po rokoch
Ak ti poviem že je neskoro a mala si s ním dávno spať, pomôže ti to ?
ak ti poviem, že je ešte skoro a počkaj do svadby, pomôže Ti to ? nie, moja ... toto musíš vedieť ty a tvoj partner. každá sme iná, niektorá mala sex na prvom rande a z toho partnera je jej manžel, iná zasa po mesiacoch, aj z toho partnera je už manžel,... ďalšia spala na treťom rande a už sa jej neozval.. je to o človeku, hodnotách, prioritách. ja Ti zbytočne napíšem, že to v našom prípade bolo po pár dňoch, lebo ty to môžeš vnímat inak.
Každopádne čo Ti chcem povedať je, že nech to už bude kedykoľvek, ver si. je s tebou, verím, že mu na tebe záleží. nekŕm v hlave neistoty a pochybnosti, lebo to tak vôbec nie je. si určite úžasná a on Ťa tak aj verím vníma. užíte si to, nič nie je krajšie ako milovanie s človekom, ktorého máš rada ♥
toto sa neda merat na čas, ale toto musiš citit a musí to prijst samo
Ja som sa nikdy neriadila tabulkami,ale pocitmi. Keby som to tak citila,tak aj po tyzdni.
Ja som mala jedného priatela a čakali sme 6mesiacov aj som u neho prespala ale k sexu došlo až po 6mesiacoch.
Ďalšieho som mala a mali sme 1 rande a hneď sme si padli do oka. Na druhom rande sme už mali sex a sme spolu 11rokov a máme dve deti.
Ty si este vo veku, ked riesis co si kto o tebe mysli, alebo bude o tebe mysliet, to je hrozne.
Tak ja si myslím, že po 5tyzdnoch ste toho spolu veľa nezažili a ste si navzájom cudzí ľudia, takže je to riskantné aj po zdravotnej stránke.....ale väčšina mužov baví dobýjať, tá hra predtým, väčšinou čo rýchlo začne to rýchlo skončí....je dobré vedieť,do čoho človek ide....ale je to vec názoru 😃
Mali sme sex po 2 t a sme spolu 10 rokov
No ja by som nevahala, ak by sa mi páčil. 😅
My sme mali sex v deň keď sme sa 1 krát uvideli 😂boli sme spolu 6 rokov. Už by som to neurobila.

Za mna je uz cas alebo asi aj ty chces ked nad tym premyslas ,na druhej strane poznam osobne ludi kt. Su spolu roky a nespia spolu, ze az po svadbe. Nikdy by som si macku vo vreci nekupila.. hroza . Zistit po svadbe ze v posteli je to nula bodov a mozu sa dvaja rovno rozviest