Kedy prezradiť vzhľadové nedostatky v novom vzťahu?
Cauko. Na ktorom rande prezradíte budúcemu partnerovi či partnerke, ak máte nejaké ‚vzhľadové nedostatky‘, ktoré nie je cez oblečenie vidieť? Veď vy viete, také tie veci, ktoré sa schovávajú čo najdlhšie. Je to až pred samotným prvým sexom, alebo ho na to chcete pripraviť skôr?
On vie, ako vyzeras. ved ste sa uz videli... nie kazdy chlap, co posiluje, hlada tip top vymakanu zenu s dokonalym telom, mozno mal takych uz az az a vie, ze je to casto prazdny pohar a osoba, co pozera len sama na seba... to si musis zodpovedat ty sama....pozri nemam dokonale telo ani ja a aj tak moj priatel predychava kazdy raz, aby sa pri prvom zasunuti neurobil, pretoze sa mu pacim a neskutocne sa na sex tesi... pre neho som nadherna, aj tie veci, co sa mne na sebe vobec nepacia. On to nevidi. A ja som sa naucila drzat svoj nazor sama o sebe volakde daleko, pretoze to uplne taka realita asi nebude, ked ma on vidi inak...
nechapem vobec otazke. akoze ak by som mala zatajovany penis, tak to by som povedala vopred, ale ze by som mala slovne vopred na rande upozornit chlapa na povadnute prsia, brucho a ze ma zasivali po porode? podla mna mas extremny problem so sebavedomim, toto nemozes mysliet vazne inak.
Našťastie tvojim problémom som sa vyhla tým, že do postele som liezla len s mužom, ktorého som milovala a ktorý miloval mňa a nie na 3. rande s neznámym chlapikom. Odporúčam vyskúšať.
Čo sa týka brucha a detí, to sú len výhovorky, mám dve deti a normálne brucho, takže nechápem prečo by mal muž čakať nejaké pneumatiky, či ovisnuté brucho len preto, že žena rodila.
On asi tiež nebude dokonalý, keď si nevie nájsť partnerku bez detí a tie fotky z posilňovne už ani nekomentujem.
Nikdy mi ani nenapadlo vopred sa zdôverovať mužovi, s ktorým som randila, s fyzickými nedostatkami, ktoré nie je vidieť na prvý pohľad. A to tiež nejaké, vzhľadom na vek a materstvo, mám. Kašli na to a užívaj si spoznávanie.
na treťom rande plánuješ sex? Nehovorím, že by si nemala, len si daj pozor. Ako dlho ho poznáš/píšete si? Ja mam s hokejistami takú skúsenosť, že sú to kurevnici a čím viac fotiek dokonalého tela na IG, tým väčší narcis a tým viac rád sa má. Predtým, než sa s ním vyspíš si poriadne prečítaj komentáre pod tými jeho sexi fotkami, preklepni si, či to na teba neskúša ako aj na XY báb. Nauviedla si vek. Nie všetci hokejisti sú kurevnici, ale 90% z nich je. A na zlé šitie sa ti možno ani nepozrie, nie všetci pozerajú keď to tam strkajú 😂
@anonym_autor skuste ist do bazena tam uz sa toho vela naznaci...ostatne az nakoniec 😊
stačí mi prečítať po časť, kde pištíš že ty ho chceš.
To ako vážne? tiež som tak pišťala, len som bola bezdetná, slobodná a hlúpa. vek do 20r.
Keď sme sa rozvádzali po pár mesačnom manželstve , jeho vymakaná postava a svaly mi boli ukradnuté, zato je vypelichaný rozum bol neprehliadnuteľnýýýý.
stačí mi prečítať po časť, kde pištíš že ty ho chceš.
To ako vážne? tiež som tak pišťala, len som bola bezdetná, slobodná a hlúpa. vek do 20r.
Keď sme sa rozvádzali po pár mesačnom manželstve , jeho vymakaná postava a svaly mi boli ukradnuté, zato je vypelichaný rozum bol neprehliadnuteľnýýýý.
@anonym_6a961b "jeho vymakaná postava a svaly" no ale dokopy si sa nim na zaciatku dala asi prave preto. 🙂 Len neskor si zistila, ze je to pips ... Tak ju nechaj spravit to iste, co aj ty. Urobit chybu a poucit sa. Pricom stale ma este sancu, ze to moze dopadnut dobre ...
Aj ja odporúčam najprv sa spoznať a potom nechať spoznávať telo🙂
@13uzivatelka11 na instagrame ma desiatky fotografii z posilky a sportuje, je to hokejista a hrava tenis.
@anonym_autor tak si najdi škaredého s malým penisom
Nechapem. Ak sa s tebou viac krat stretol, tak sa mu pacis. Co bude nasledovat v sukromi, sa vopred predpovedat neda. Zbytocne sa tu zaoberas svojim nizkym sebavedomim. Urcite mu nic nehovor o nejakych nedostatkoch postavy.
@anonym_6cef57 tie zuby mi je jasne. ale mam dojem akoby vsetky rady prichadzali bez citania co pisem. uz boli dve stretnutia, na kave a spolocne staveny cely den . teraz je na rade tretie.
@anonym_autor no tak chodte do virivky, bazena a nech vidi trosku viac... A potom uvidis reakcie.
na treťom rande plánuješ sex? Nehovorím, že by si nemala, len si daj pozor. Ako dlho ho poznáš/píšete si? Ja mam s hokejistami takú skúsenosť, že sú to kurevnici a čím viac fotiek dokonalého tela na IG, tým väčší narcis a tým viac rád sa má. Predtým, než sa s ním vyspíš si poriadne prečítaj komentáre pod tými jeho sexi fotkami, preklepni si, či to na teba neskúša ako aj na XY báb. Nauviedla si vek. Nie všetci hokejisti sú kurevnici, ale 90% z nich je. A na zlé šitie sa ti možno ani nepozrie, nie všetci pozerajú keď to tam strkajú 😂
@anonym_187291 Hokejista z posilky este moze byt nasypany tak, ze sa mu nepostavi ani pri krasavici. Vedlajsi efekt tych roznych "doplnkov" je vseobecne znamy.
@anonym_187291 Hokejista z posilky este moze byt nasypany tak, ze sa mu nepostavi ani pri krasavici. Vedlajsi efekt tych roznych "doplnkov" je vseobecne znamy.
@patrike tak ak je hokejista, nemôže moc sypať lebo im robia testy. Neviem teda akú ligu hrá alebo či to je len rekreačný hokej, ale testuje sa nie len v prvej lige, ale aj v nižších, len nie tak často.. To, že si zahrá hokej s kamošmi po práci neznamená, že je hokejista. Max môže nejaky kreatin, protak, bcaa a podobne ak hrá v lige
Každá žena je svojim spôsobom krásna! Vždy sa nájde chlap pre ktorého bude jeho dokonalá. Tak nerieš vzhľad a ak by to bol probelm nieje to ten praví pre teba. Tak si to nekaz. Ak mu nejde len o sex tak uzivaj.
@anonym_autor ahoj...viem o com pises.
Uplne to hod za hlavu,chlapi aboslutne neriesia tieto veci...ABSOLUTNE!!!! Zbytocne budes na seba upozornovat...
Ja mam 58 kil 169 vm /skor chudsia/ nemám absolútne prsia a celulitidu...ja mam z toho depky,hanbim sa a pre dotycneho mam uplne dokonale telo bohyne....
Hod mindraky za hlavu,nic nehovor,ked k "tomu" pride budete riesit ine veci,ako brucho po detoch...😉
@anonym_autor ahoj...viem o com pises.
Uplne to hod za hlavu,chlapi aboslutne neriesia tieto veci...ABSOLUTNE!!!! Zbytocne budes na seba upozornovat...
Ja mam 58 kil 169 vm /skor chudsia/ nemám absolútne prsia a celulitidu...ja mam z toho depky,hanbim sa a pre dotycneho mam uplne dokonale telo bohyne....
Hod mindraky za hlavu,nic nehovor,ked k "tomu" pride budete riesit ine veci,ako brucho po detoch...😉
@ivusik89 vies, ked baba narazi na takeho trpaka ako je ten co zalozil tuto diskusiu
https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/realita-zoznamiek-co-mozu-muzi-ocakavat/?scrollto=first
tak mindraky zacne mat aj keby bola s tym ako vyzera neviem ako stotoznena
@anonym_ca8ff3 presne ako pises, prave prsia , brucho po detoch a odflaknute zasivanie dolu
@anonym_autor predpokladám, že každý normálny chlap pochopí nedostatky ako zlé šitie dolu, vykojene prsia a pod. Sú veci ktoré proste neovplyvnis. A určite by som mu to neoznamovala vopred, to ťa ako napadlo?!
@anonym_autor predpokladám, že každý normálny chlap pochopí nedostatky ako zlé šitie dolu, vykojene prsia a pod. Sú veci ktoré proste neovplyvnis. A určite by som mu to neoznamovala vopred, to ťa ako napadlo?!
@anonym_ac8ab7 to by som netvrdila... veľa mužov dáva na "obal", takže ak je autorka atraktívna, čo sa týka tváre, vlasov atď, proste na prvý pohľad, a svoje nedostatky vie elegantne skryť, tak naozaj môže prísť trpké sklamanie - u neho z reality, u nej z jeho reakcie. S tým treba počítať.

podla mna do toho ides zle nastavena - on je uzasny a ty nie si
akoze chlap, co sam seba foti v posilovne a zverejnuje to na IG mne pride ako posledny luzer a nikdy by ma nezaujal - ani, keby to bol nejaky profi trener - tym duplom nie
na to, ze mas deti, mi pride, ze si nejaka nevyzreta, riesis kraviny