icon

Kedy sa stretnúť?

18. mar 2022

Dobré ránko
Predvčerom som si začala cez net písať s jedným mužom a včera navrhol stretnutie na dnes. Išli by ste?
Ja som už dosť skeptická v tejto téme. Nemá zmysel vypisovať si do nekonečne to mi je jasné ale po tak krátkom čase ísť hneď von? Osobne by som si ešte popísala a von išla až v priebehu budúceho týždňa, no on v nedeľu odchádza na 2 týždne preč takže buď teraz alebo až neskôr. Aký máte názor? Nemám sa báť a ísť alebo radšej si počkať a spoznať ho lepšie cez net?

Strana
z2
marca12
18. mar 2022

Prave preto cim skor zistis,ze je magor,tym lepsie,nie? Nebudes stracat cas a namotavat sa pisanim zbytocne. Osobne stretnutie je vzdy najlepsie. Keby som si s niekym pisala,tiez sa chcem co najskor stretnut

diamond007
18. mar 2022

😅😅 tak daj vedieť aky bol policajt 🙂 😀

nina255
18. mar 2022

Autorka ako to dopadlo nakoniec? 😃 super ci hrozne ? 😃

autor
19. mar 2022

Nakoniec bolo tak, že z toho nič nebude lebo ho zavolali do práce. Ja som išla von stou kamarátkou a o 9tej mi píše, či ešte platí stretnutie. Tak som povedala, že už nie ,..som vonku s kamarátkou v pube. Či môže prísť, že ma chce aspoň vidieť. Tak došiel rovno z práce , pozval mňa i kamaratku na drinky a kecali sme tam traja. Potom sme okolo 11tej zobrali kamaratku domov a ja som snim ostala ešte vonku vraj na chvíľu. No z tej chvíľe som sa vratila teraz😂 Bolo to veľmi príjemné, mali sme sa o čom rozpravať , veľa sme sa smiali a boli sme obaja prekvapivo uvoľnený ako keby sa ani nejednalo o prvé stretnutie. Vôbec nič neskúšal až na to, že sa mi spýtal či mi môže dať pusu - slušne som mu vysvetlila, že pre mňa je skoro ale je mi veľmi sympatický. Pochopil a kecali sme dalej. Teraz ma zobral domov i ked som mu nedovolila vylozit ma pred domom a uvidime ci sa este ozve😊

autor
19. mar 2022

Sa trocha obavam, ci som ho stou pusou neodradila,..

lintu
19. mar 2022

Poznámka - je to na mňa priskoro - je úplne normálna. Ak by ho to malo odradiť ani nie po dni poznania, asi za to veľmi nestojí. Skúšanie inak niekedy začína práve tou nevinnou pusou.

diamond007
19. mar 2022

Máš hrdosť ak si mu povedala nie, i keď sa bude možno hanbiť nabudúce spýtať takže keď budeš ty pripravená tak ju musíš iniciovať podľa mňa.
Práveže naopak si myslím že ak nechce len sex tak bude spokojny 🙂
Ale super že to tak fajn dopadlo 🙂 držím palce

kassandra25
22. mar 2022

Ano. Pockat.

spadnutaslivka
22. mar 2022

@kassandra25 už sa stretli 😉

nikolet29
27. mar 2022

Ako to s vami pokračuje?

Strana