KET - október 2023
Ahojte 🙂 chystate sa tento mesiac na ET alebo KET? Mohli by sme sa tu trosku podporit. Ja mam KET 12.10 a bude moj cislo 2. Prvy nebol uspesny
@kejtryn01 možno je nízka hladina hcg len a preto slabo ukazuju 🤔 alebo ja už netuším..každopádne som na tom podobne, skúsila som si robiť test aj teraz vecer a je to bieda..taká istá slabá čiarka ako ráno a tento digitálny ešte doma nemám..tak snad sa ti to v stredu potvrdí a bude všetko v poriadku ❤️
@kejtryn01 tfuj tfuj 😋🙃
@klody412 som zvedava lebo nieco sa udiat muselo lebo podla mna digitalny by asi falosne uz nemal ukazovat.. a robila si si tu istu znacku ci si skusala iny test? Snad aj u teba bude vsetko OK 🙂🫶 uvidis digitalny snad ti cim skor pride. Ja som bola v lekarni lebo som uz nevydrzala 😃
@kejtryn01 verím tomu, že je to dobre znamenie 🙏 dobre si urobila..aj si kludnejsia teraz trosku? 😊 vies čo išla som do dm chcela som iný ako pepino, ktorým som sa doteraz testovala a vzala som ten top test lebo bol iba ten na vyber..neviem prečo ich tam nemajú viac na vyber 😄 ale vyšiel mi rovnako ako pepino 🤷♀️ zajtra by mi mal prísť digitálny len sa normálne bojím otestovať, že čo ukáže 🙈
@kejtryn01 baby potom mi dajte vediet som na was zwedawa drzim vam palce babenky😊😊😊
@evicka1995 ďakujeme 🥰 snad bude všetko v poriadku ale u seba sa celkom obavám, že neco je špatne.
@kejtryn01 to možno áno ale bojím sa či to neskončí ako biochemické alebo mimomaternicove.. už ma kadečo napadá keďže tie čiarky boli dosť slabé 🥲 inak nemali by tie digitálne testy ukazovať už aj viac ako 1-2 týždne? Lebo čo som pozerala iné skupiny tak babám po vklade ukazovali už vyššie čísla 😕
@klody412 tiez ma to napadlo ale niektore mali 1-2 aj neskor a bolo vsetko OK. Asi fakt zalezi kedy sa uhniezdi mozno sa u kazdeho inak. Neviem ci sa moze stat ze niekomu sa hned do 24 hodin a niekomu to trva aj 3 dni? Toto inak vobec neviem aky ja maximalny cas kym sa uhniezdi..
@kejtryn01 ja som mala na 15..ale spravila som si znovu ešte teraz test pruzkovy zn. In time a tam ani náznak čiže je to viac nez jasne asi už..digitálny mi stále neprišiel neviem čo to toľko trvá ale už si ho ani nejdem robiť..zbytočne..počkám už len na štvrtok na krv nech sa mi to viacmenej potvrdí 🤷♀️
@kejtryn01 Mňa ešte trosku možno upokojila táto diskusia a tá Andy.. kiežby to nol aj náš prípad 🥲 https://www.modrykonik.cz/forum/asistovana-repr...

Baby tak spravila som digitalny a vysiel pozitivny ale som zmatena z tych klasickych testov preco su take slabucke na 11 den