KET - október 2023
Ahojte 🙂 chystate sa tento mesiac na ET alebo KET? Mohli by sme sa tu trosku podporit. Ja mam KET 12.10 a bude moj cislo 2. Prvy nebol uspesny
@marinecka95 ty si si nerobila?
@jjjjjjanuska Veľmi ti držím palce, snáď je to len veľmi lenivé bábätko 😄
Už si mala dva odbery hcg nie?
@jjjjjjanuska robila, negatívny. Dnes som 9DPT
@marinecka95 mala, ale v piatok az po odbere mi povedali ze vysledok bude v pondelok 🤦🏾♀️
@marinecka95 ja som až 11 deň mala úplne slabú 🤷🏽♀️ Podľa seba viem, že ešte je tam šanca. Uvidíš. Už bude ako bude...
@jjjjjjanuska aha, čiže hodnotu ešte nevieš.
Neviem či u mňa ešte nejaká šanca je, uvidíme. Zajtra som 10DPT a idem ráno na krv.
Ahojte dievčatá, pridávam sa k vám, mám pred vkladom. Všetkým vám držím moc palce 🙏
@jjjjjjanuska ahoj tak ako?
@sedmickasedem držím palce
@marinecka95 ďakujem pekne, ty si už bola na vklade? 😊
@sedmickasedem áno, dnes som 10 deň po KET, test negatívny, bola som na krv aby som mohla vysadiť to svinstvo
@marinecka95 to mi je ľúto, naozaj 😞a kolky vklad to bol?
@sedmickasedem piaty 🙂
@bambulka881 super tesim sa nech to vsetko dobre dopadne 🍀 urcite sa na vsetko popytam a budem chciet aj tieto vysetrenia. Neviem preco to hned nerobia mozno by sa predislo skor neuspesnym vkladom a vyhodenym peniazom 😏
@marinecka95 stale dufam ze sa ti objavi slaba ciarka 😕 a kedy mas ist na krv?
@marinecka95 a mala si aj také, že ti vyšlo HCG v krvi? Dosť tu o tom už dlhšie čítam a naozaj veľa krát sa stane, že babatenko v prvých týždňoch odíde. Aj tohoto sa veľmi bojím, že sa budem tešiť a márne 😞 ja som zasa príklad, že test mi ukázal na 10 deň po Ovitrell, dokonca to bol digitálny. Bola som dosť sklamaná. Ja mám za sebou 3IUI neúspešné.
@kejtryn01 dnes 10DPT, čiarka sa neobjavila. Bola som na krv u svojej GYN, predpokladám, že to bude nula. Čakám na výsledok
@sedmickasedem áno, dva vklady som mala pozitívne testy, hcg sa vyšplhalo do cca 40000 a koniec.
@marinecka95 to mi je naozaj ľúto a ako to cítiš? Chceš ísť rovno do ďalšieho vkladu budúci mesiac, keď to náhodou nevyjde teraz?
@sedmickasedem som s tým zmierená a ďalší vklad určite nie lebo toto bolo naše posledné embryjko. Dáme si pauzu
@marinecka95 😞😞 och, prajem ti veľa síl a mozno práve ta pauza pomôže a stane sa malý zázrak. Mám známu, na ktorú už toho bolo veľa, chceli si dať pauzu od všetkého a práve vtedy sa im podarilo prirodzene. Želám to veľmi aj tebe 😊
@sedmickasedem ďakujem, nám sa pár krát podarilo aj prirodzene no vždy to skôr či neskôr skončilo. Nevadí, bojujeme ďalej
@marinecka95 piatkove velmi nizke, vyssie ako stredajsie ale je to malo, poslala som vysledok do Brna a napisali ze uvidime, ci bude stupat ale ze hodnoty su nizke proste 😒 ale testy su pozitivne, aj difitalny, stale... co uz...ty uz mas vysledok krvi?
@jjjjjjanuska no ak tam je aj nízke hcg digitálny ti vyjde pozitívny.
No neostáva ti nič len čakať ako sa situácia vyvinie. Myslím na teba.
Ja hcg negatívne.
@marinecka95 tak som verila, že napíšeš lepšiu správu, mrzí ma to... verila som, že sa ti tam ešte objaví niečo :(
@jjjjjjanuska dnešný ranný....
@jjjjjjanuska No krásne zosilnel, kedy ideš na ďalší odber ?
@jjjjjjanuska superr krasny testik 🤍
@marinecka95 asi az v piatok. Alebo mozno zbehnem stvrtok rano... len neviem, mam take obavy ze ked ja som aj krvacala a aj testy sa mi zosilneli az teraz od nedele v podstate, pri tom minuly tyzden boli tie hodnoty v krvi vraj velmi nizke....myslis ze je to ok, ze mam takto silny test az 16 den po vklade? Ale vidiet, ze od soboty silnie 🤷🏽♀️

@marinecka95 v pohode, veď každá sme iná... ja sa držím tiež pri zemi a sama neviem čo si myslieť. Teraz som si spravila digitalny Clearblue a ukazal 1-2 + . Na krv idem až vo štvrtok, moja dr. má dovolenku 🙈