icon

KET - október 2023

kejtryn01
8. okt 2023

Ahojte 🙂 chystate sa tento mesiac na ET alebo KET? Mohli by sme sa tu trosku podporit. Ja mam KET 12.10 a bude moj cislo 2. Prvy nebol uspesny

jjjjjjanuska
29. okt 2023

@marinecka95 v pohode, veď každá sme iná... ja sa držím tiež pri zemi a sama neviem čo si myslieť. Teraz som si spravila digitalny Clearblue a ukazal 1-2 + . Na krv idem až vo štvrtok, moja dr. má dovolenku 🙈

jjjjjjanuska
29. okt 2023

@marinecka95 ty si si nerobila?

marinecka95
29. okt 2023

@jjjjjjanuska Veľmi ti držím palce, snáď je to len veľmi lenivé bábätko 😄
Už si mala dva odbery hcg nie?

marinecka95
29. okt 2023

@jjjjjjanuska robila, negatívny. Dnes som 9DPT

jjjjjjanuska
29. okt 2023

@marinecka95 mala, ale v piatok az po odbere mi povedali ze vysledok bude v pondelok 🤦🏾‍♀️

jjjjjjanuska
29. okt 2023

@marinecka95 ja som až 11 deň mala úplne slabú 🤷🏽‍♀️ Podľa seba viem, že ešte je tam šanca. Uvidíš. Už bude ako bude...

marinecka95
29. okt 2023

@jjjjjjanuska aha, čiže hodnotu ešte nevieš.
Neviem či u mňa ešte nejaká šanca je, uvidíme. Zajtra som 10DPT a idem ráno na krv.

sedmickasedem
30. okt 2023

Ahojte dievčatá, pridávam sa k vám, mám pred vkladom. Všetkým vám držím moc palce 🙏

marinecka95
30. okt 2023

@jjjjjjanuska ahoj tak ako?

marinecka95
30. okt 2023

@sedmickasedem držím palce

sedmickasedem
30. okt 2023

@marinecka95 ďakujem pekne, ty si už bola na vklade? 😊

marinecka95
30. okt 2023

@sedmickasedem áno, dnes som 10 deň po KET, test negatívny, bola som na krv aby som mohla vysadiť to svinstvo

sedmickasedem
30. okt 2023

@marinecka95 to mi je ľúto, naozaj 😞a kolky vklad to bol?

marinecka95
30. okt 2023

@sedmickasedem piaty 🙂

kejtryn01
autor
30. okt 2023

@bambulka881 super tesim sa nech to vsetko dobre dopadne 🍀 urcite sa na vsetko popytam a budem chciet aj tieto vysetrenia. Neviem preco to hned nerobia mozno by sa predislo skor neuspesnym vkladom a vyhodenym peniazom 😏

kejtryn01
autor
30. okt 2023

@marinecka95 stale dufam ze sa ti objavi slaba ciarka 😕 a kedy mas ist na krv?

sedmickasedem
30. okt 2023

@marinecka95 a mala si aj také, že ti vyšlo HCG v krvi? Dosť tu o tom už dlhšie čítam a naozaj veľa krát sa stane, že babatenko v prvých týždňoch odíde. Aj tohoto sa veľmi bojím, že sa budem tešiť a márne 😞 ja som zasa príklad, že test mi ukázal na 10 deň po Ovitrell, dokonca to bol digitálny. Bola som dosť sklamaná. Ja mám za sebou 3IUI neúspešné.

marinecka95
30. okt 2023

@kejtryn01 dnes 10DPT, čiarka sa neobjavila. Bola som na krv u svojej GYN, predpokladám, že to bude nula. Čakám na výsledok

marinecka95
30. okt 2023

@sedmickasedem áno, dva vklady som mala pozitívne testy, hcg sa vyšplhalo do cca 40000 a koniec.

sedmickasedem
30. okt 2023

@marinecka95 to mi je naozaj ľúto a ako to cítiš? Chceš ísť rovno do ďalšieho vkladu budúci mesiac, keď to náhodou nevyjde teraz?

marinecka95
30. okt 2023

@sedmickasedem som s tým zmierená a ďalší vklad určite nie lebo toto bolo naše posledné embryjko. Dáme si pauzu

sedmickasedem
30. okt 2023

@marinecka95 😞😞 och, prajem ti veľa síl a mozno práve ta pauza pomôže a stane sa malý zázrak. Mám známu, na ktorú už toho bolo veľa, chceli si dať pauzu od všetkého a práve vtedy sa im podarilo prirodzene. Želám to veľmi aj tebe 😊

marinecka95
30. okt 2023

@sedmickasedem ďakujem, nám sa pár krát podarilo aj prirodzene no vždy to skôr či neskôr skončilo. Nevadí, bojujeme ďalej

jjjjjjanuska
30. okt 2023

@marinecka95 piatkove velmi nizke, vyssie ako stredajsie ale je to malo, poslala som vysledok do Brna a napisali ze uvidime, ci bude stupat ale ze hodnoty su nizke proste 😒 ale testy su pozitivne, aj difitalny, stale... co uz...ty uz mas vysledok krvi?

marinecka95
30. okt 2023

@jjjjjjanuska no ak tam je aj nízke hcg digitálny ti vyjde pozitívny.
No neostáva ti nič len čakať ako sa situácia vyvinie. Myslím na teba.
Ja hcg negatívne.

jjjjjjanuska
30. okt 2023

@marinecka95 tak som verila, že napíšeš lepšiu správu, mrzí ma to... verila som, že sa ti tam ešte objaví niečo :(

jjjjjjanuska
31. okt 2023

@jjjjjjanuska dnešný ranný....

marinecka95
31. okt 2023

@jjjjjjanuska No krásne zosilnel, kedy ideš na ďalší odber ?

kejtryn01
autor
31. okt 2023

@jjjjjjanuska superr krasny testik 🤍

jjjjjjanuska
31. okt 2023

@marinecka95 asi az v piatok. Alebo mozno zbehnem stvrtok rano... len neviem, mam take obavy ze ked ja som aj krvacala a aj testy sa mi zosilneli az teraz od nedele v podstate, pri tom minuly tyzden boli tie hodnoty v krvi vraj velmi nizke....myslis ze je to ok, ze mam takto silny test az 16 den po vklade? Ale vidiet, ze od soboty silnie 🤷🏽‍♀️