icon

Klame mi partner?

5. okt 2022

Potrebujem vedieť Váš názor na hádku,ktorá vznikla včera cez sms medzi mnou a priateľom kvôli tomuto:
Partner býva cez týždeň na mačkárni,tak volá ubytovňu,od ktorej to má do zamestnania pešo do piatich minút,takže býva hneď pri robota v tom objekte.Zhruba pred tromi týždňami mal prísť ku dcérke, lebo som som musela niekam ísť (rodinné dôvody).Práve v ten víkend,v tu robotu mal v robote pohotovosť ,takže si mohol zobrať firemné auto,s ktorým sa za nami dostavil.Vlastne nemá.Prisiel teda v tu sobotu,ja som išla kam som potrebovala.Bola som preč dve hodiny.Po moj príchode domov domov sme sa spolu najedli,porozprávali sme sa, keďže cez týždeň nie sme často spolu a za posledné mesiace nepríde už ani cez týždeň.Komunikujeme teda cez sms-ky.S volaním je to tiež bieda, lebo on s nami nerád telefonuje,ale podotýkam,že len s nami.Na mamu,tetku, druhú tetku,ujka,kolegov si vždy nájde čas.Este mi na to povie,že bude volať s kým chce.Ale, teraz k veci.V tu sobotu som si teda myslela,že keď po dlhej dobe prišiel,tak s nami ostane celý víkend až do pondelka.Na to sa začal vykrúcať akoby,že sa musí vrátiť do roboty kvôli autu+keď býva teda na tej mačkárni,že aby sa ho niekto nepýtal prečo bol dole.Na toto poviem,že nikdy nebol s týmto problém.Ked mal pohotovosť či už cez týždeň cez víkend vždy prišiel za nami s tým firemným autom.Prislo mi to teda divné,tak som sa normálne narovinu opýtala,že čo sa deje,zmenilo, keď odrazu toto nastalo,že musí niekomu v robote vysvetľovať kam išiel.Tu mackaren teda ubytovanie ma zadarmo.Takze,na toto celé mi povedal,že žiadali v robote zvýšiť výplaty čím nahnevali šéfa a celé vedenie,že sú teraz sledovaní a aj auta sleduje šéf kde s nimi idú,ale toto tak bolo vždy.Vcera som sa ho v sms-ke opýtala,že či mu už zvýšili teda plat,keď v robote štrajkovali kvôli tomu.Odpisal,že zvýšili aj o koľko,ale s tým,že odrobi menej hodín.Ked som sa ho opýtala,že komu rozdelia robotu,tak mi napísal,že sa nemám už vypytovať,že sa nechce o tom baviť.Ked som sa ho opýtala na dôvod,že ale prečo,tak vraj mám sklapnut a rešpektovať,že sa nechce o tom baviť.A tu začínam mať pocit,že si to celé vymyslel,keď takto agresívne na mňa vyletel.
Ešte dodám,že v tu sobotu nakoniec odišiel a prišiel v nedeľu,že si vypísal auto do pondelka rána,ale mne vŕta v hlave a mám nepríjemny pocit z toho,že sa nechcel so mnou o tom porozprávať.Co si o tom myslíte?Oklamal ma?V tom zvýšení platov a je za tým niečo iné, alebo? Dakujem Vám za Vaše názory.Cele mi to pripadá tak,že nechce sa so mnou o tom rozprávať kvôli tomu,aby ma nemusel ešte viac klamať,že výbuchom možno z výčitiek?Fakt neviem.Nerozumiem tomu.

autor
5. okt 2022

@melanta Stretával sa tam diviakov,keď chodil pešo od zastávky.

stanulienkat
5. okt 2022

Kamarát ti aspoň prispieva na dieťa a na domácnosť?

mimi3008
5. okt 2022

Prosim???!!! Byvate v tom istom meste a on byva na ubytovni, nie je s vami cez tyzden, uz poriadne ani cez vikend a nechas si nahovorit, ze bez auta sa k vam nema ako dostat??? Naco ste (teda skor nie ste) spolu?

autor
5. okt 2022
stanulienkat
5. okt 2022

Aspoň to. Dbaj na to, aby prispieval finančne, keďže o dieťa sa zrejme veľmi nestará a nevenuje sa mu. Držím ti palce, musíš to mať ťažké, hlavne psychicky.

simonatom
5. okt 2022

Veľmi ma mrzí Vaša situácia. Nemám rada, ak sa človek slušne spýta a druhá strana skôr útočí, ako vysvetľuje, väčšinou sa za tým niečo skrýva. Čo to môže byť, my môžeme iba polemizovať. Moja sesternica žije v NY a 4 dni býva v hotely, ktorý jej platí zamestnávateľ z dôvodu, že v rámci mesta by denne dochádzala do práce 2,5 h a samozrejme tých 2,5 h aj späť. Má manžela, ale práca je úžasná, tak vydržia. Ale na SVK nie je žiadne také mesto, ktoré by sa rovnalo tomu v USA. Riešenie je nech príde späť ku vám bývať a za pár peňazí kúpi ojazdené auto a na diviaky sa sťažovať nebude.

mimi3008
5. okt 2022

Moj manzel, s ktorym mame 2 deti a samozrejme, ze byva s nami doma, tak napriek tomu, ze sa vidime kazde rano a kazde poobedie, s nami este cez den volava videohovorom, niekedy aj 2x (ano, povaha jeho prace to dovoluje, no on hlavne chce) lebo nas chce vidiet, chce vidiet deti, oni zas jeho. Je to mozno 3 minutovy telefonat, ale aj tak.

dskjhfdlkdjhl
5. okt 2022

Tu sa clovek dozvie veci. Ty si naozaj myslis, ze s tymto clovek Ta okrem dcery nieco spaja? Ja som myslela, ze pracuje aspon 100km od miesta bydliska. Ty mas pracu hned pri dome? Tebe nevadi chodit na zastavku? Ci on je chromy?

maruska2269
5. okt 2022

No mne pride velmi divne uz to ze byva na ubytovni v rovnakom meste ako byvate 🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️ Nepoviem keby sa raz za cas stalo ze vecer neskoro konci v robote a rano zas skoro vstava, ze tam prespi.
Takto mito pripada ze je s vami len ked mu to vyhovuje. Aj komunikacia zvacsa cez sms mi pride z jeho strany zvlastna, ked ste malo spolu a jemu sa aj tak nechce rozpravat 🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️???

sense
5. okt 2022

Tak ja ako žena by som ne tolerovala keby chlap s kt mam dieťa býva na ubytovni hocci ma prácu v tom istom meste ako býva len preto ze sa mu nechce ísť pešo.... To si potom chodí k tebe len za súložiť a dat veci oprať?

ckocka
5. okt 2022

Vy ten vzťah vnímate každý inak. Ty stále rovnako ako keď ste spolu bývali, len teraz pre jeho pohodlie býva inde. On už sa cíti slobodne, to že dojde na víkend je len výhoda pravidelného sexu a aby som mu nekrivdila tak možno aj chce byť chvílu s dcérou. Mňa prekvapuje že ťa nezaráža to že s vami nežije, ale to že s tebou nechce do detailu rozoberať nejaké pracovné problémy.

nurielka
Autor odpoveď zmazal
autor
5. okt 2022

@sense Perie si tam,sám.

autor
5. okt 2022

Keď potrebuje príde si po sezónne oblečenie.

sense
5. okt 2022

A ty ho ešte považuješ za partnera? Dúfam ze ti aspoň peniaze platí.

autor
5. okt 2022

@sense Platí.Aj nákup prinesie.

januska12323
5. okt 2022

Povedz mi jeden dôvod prečo ho považuješ za partnera? Je to otec tvojho dieťaťa, kamarát s výhodami ale určite nie priateľ. Cez týždeň ani nemusí bývať na ubytovni ale u nejakej rovnako naivnej slečny, ktorej nahovorí, že na víkendy chodí na služobky.

sense
5. okt 2022

A tebe taky vzťah vyhovuje? Ze on si žije život slobodného? Lebo ja by som ne tolerovala bud sa vráti domov a budeme žiť ako rodina, alebo si pôjde každý po svojom. A nie ze mladý pán príde keď potrebuje vajcia vyprázdniť a inak sa s tebou baví ako s handrou

kate211
5. okt 2022

Nemam nic k teme. Ale "mackaren" ma pobavila. Co ti chlapi nepodstupia ...

baluinka
5. okt 2022

nehnevaj sa,ale on vas defacto opustil. je to asi velmi tazke si to priznat,obzvlast,ked mate spolu male dieta, ale takto naozaj zdravy normalny vztah vyzerat nema..cim skor si to dokazes pripustit,tym to bude pre teba asi lahsie,myslim.. nestracaj cas s clovekom,ktory o teba a hlavne o svoje dieta nestoji..je mi to luto a drzim palce aby si sa cim skor na ten "vztah" vykaslala,niekde na teba snad caka lepsi chlap.

jaskolka
5. okt 2022

Vy vzťah nemáte už dávno
Aspoň pre neho to skončilo, ty to možno ešte silou vôle a túžby ťahás akože ako vzťah. Ja som najprv myslela, že on robí kdesi úplne v inom meste, ale keď som čítala ďalej...🙈.
Zbytočne sa rozpisovať, v skratke vy už pár nie ste
Mate spolu dieťa, to je všetko.
Je to pre teba zrejme ťažké pripustiť, ale čím skôr, tým lepšie. On sa odstrihol, tak jedine to prijať a zariadiť si výživné a oficiálne stretávky s dieťaťom (ak vôbec bude mať záujem) . Iné už ti on dat nemôže.

fiafia
5. okt 2022

A si si istá,že býva tam? Sám? Tak toto je teda riadny extrém a rozhodne sa to nedá považovať za vzťah.

viky173
5. okt 2022

Uf, budem drsna, ale vyzera to tak, ze si mu dobra iba vtedy, ked ma plne vajca... Na Tvojom mieste by som po tomto nastolila tvrdy rezim s tym, ze bud bude byvat doma ako vsetci ostatni, co pracuju a byvaju v tom istom meste a budete spolu pracovat na rozvijani vztahu alebo nech si zije na tej svojej ubytovni a Ty si vymen zamky, teda ak je to vobec Tvoj byt...

autor
5. okt 2022

@fiafia Áno.Ked si zavoláme cez videohovor,tak vidím,že je tam.

autor
5. okt 2022

@viky173 Na byt máme hypotéku.

kate211
5. okt 2022

A je ten byt spolocny? Kto plati hypoteku? On? To je dost take, ze plati hypoteku a chudak sam byva na ubytovni ci mackarni. To si mozes vazit, ze takto odisiel do takych podmienok. Ta mohol aj kludne vyhodit alebo pozadovat po tebe nech hypoteku platis aj ty. Manzelia nieste, dieta ma uz 5 rokov. Ved on je vlastne povinny platit len alimenty.

doriiis
5. okt 2022

Na to sa vykasli,ze ci ti klamal tu konkretnu sobotu.Ten chlap ta ma davno na haku a stopro prasi inu na tej ubytovni a uz dost davno.Ty a vasa domacnost je len taky safe house,jedalen a pracovna.

jaskolka
5. okt 2022

Napadlo mi, že keď chlap chce byť s rodinou, tak urobí všetko možné, aby to bolo a nebude ako blázon bývať na ubytovni v tom istom meste, kde žije aj partnerka s jeho dieťatkom, len aby "nemal to ďaleko" do roboty. Však to je na smiech..
Poznám mladú rodinu, mali malé dieťa, bývali sami, no ona otehotnela, mala náročné rizikové tehotenstvo, proste nesmela sa namáhať, mala viac ležať, a samozrejme pri 1 ročnom drobcovi to nebolo možné. Takže riešili to tak, že skrátka prišla k mame, aj s dieťaťom na ten čas, aby nebola sama a muž ostal v tom meste, kde bývali, keďže tam mal prácu. Podotýkam že je to 100 km od bydliska tej dotyčnej matky. On za nimi chodil na víkend, plus keď mala kontroly, stále prišiel, a odviezol ju tam.
Zasla som, že ten chlap bol ochotný to tak robiť, (benzín, únava, cesta) nebol víkend, že by tam neprišiel. Ze veď to je len krátky čas a aspoň cez víkend je s nimi .. Po pôrode normálne sa vrátili domov a fungovali ako bežná rodina ďalej.

grankosko
5. okt 2022

To či ti klame je proste otázne. Mňa skôr zaráža to vaše fungovanie, že to proste takto zvládate. Ako za mňa je to nepochopiteľné a neviem, sama by som takto prosto fungovať nedokázala

katkine_terapie
5. okt 2022

Autorka, no ja to vidim na paralelny vztah🤔