Klame mi partner?
Potrebujem vedieť Váš názor na hádku,ktorá vznikla včera cez sms medzi mnou a priateľom kvôli tomuto:
Partner býva cez týždeň na mačkárni,tak volá ubytovňu,od ktorej to má do zamestnania pešo do piatich minút,takže býva hneď pri robota v tom objekte.Zhruba pred tromi týždňami mal prísť ku dcérke, lebo som som musela niekam ísť (rodinné dôvody).Práve v ten víkend,v tu robotu mal v robote pohotovosť ,takže si mohol zobrať firemné auto,s ktorým sa za nami dostavil.Vlastne nemá.Prisiel teda v tu sobotu,ja som išla kam som potrebovala.Bola som preč dve hodiny.Po moj príchode domov domov sme sa spolu najedli,porozprávali sme sa, keďže cez týždeň nie sme často spolu a za posledné mesiace nepríde už ani cez týždeň.Komunikujeme teda cez sms-ky.S volaním je to tiež bieda, lebo on s nami nerád telefonuje,ale podotýkam,že len s nami.Na mamu,tetku, druhú tetku,ujka,kolegov si vždy nájde čas.Este mi na to povie,že bude volať s kým chce.Ale, teraz k veci.V tu sobotu som si teda myslela,že keď po dlhej dobe prišiel,tak s nami ostane celý víkend až do pondelka.Na to sa začal vykrúcať akoby,že sa musí vrátiť do roboty kvôli autu+keď býva teda na tej mačkárni,že aby sa ho niekto nepýtal prečo bol dole.Na toto poviem,že nikdy nebol s týmto problém.Ked mal pohotovosť či už cez týždeň cez víkend vždy prišiel za nami s tým firemným autom.Prislo mi to teda divné,tak som sa normálne narovinu opýtala,že čo sa deje,zmenilo, keď odrazu toto nastalo,že musí niekomu v robote vysvetľovať kam išiel.Tu mackaren teda ubytovanie ma zadarmo.Takze,na toto celé mi povedal,že žiadali v robote zvýšiť výplaty čím nahnevali šéfa a celé vedenie,že sú teraz sledovaní a aj auta sleduje šéf kde s nimi idú,ale toto tak bolo vždy.Vcera som sa ho v sms-ke opýtala,že či mu už zvýšili teda plat,keď v robote štrajkovali kvôli tomu.Odpisal,že zvýšili aj o koľko,ale s tým,že odrobi menej hodín.Ked som sa ho opýtala,že komu rozdelia robotu,tak mi napísal,že sa nemám už vypytovať,že sa nechce o tom baviť.Ked som sa ho opýtala na dôvod,že ale prečo,tak vraj mám sklapnut a rešpektovať,že sa nechce o tom baviť.A tu začínam mať pocit,že si to celé vymyslel,keď takto agresívne na mňa vyletel.
Ešte dodám,že v tu sobotu nakoniec odišiel a prišiel v nedeľu,že si vypísal auto do pondelka rána,ale mne vŕta v hlave a mám nepríjemny pocit z toho,že sa nechcel so mnou o tom porozprávať.Co si o tom myslíte?Oklamal ma?V tom zvýšení platov a je za tým niečo iné, alebo? Dakujem Vám za Vaše názory.Cele mi to pripadá tak,že nechce sa so mnou o tom rozprávať kvôli tomu,aby ma nemusel ešte viac klamať,že výbuchom možno z výčitiek?Fakt neviem.Nerozumiem tomu.
To mi je ľúto autorka.... Nestresuj sa no tak je na tebe ci ti takto vyhovuje žiť, alebo počkáš kým príde cez vikend domov a porozprávate sa..
Toto je normálne dobrý námet na nejaký bizarný film.. Musela by som mať IQ mrazeného kurčaťa aby som niečo takéto tolerovala.. Už len tá predstava, že by môj chlap išiel bývať na ubytovňu miesto toho, aby bol s nami, rodinou doma .. tak by to už nebol môj chlap. A výhovorky že sa mu nechce a boji sa zveri?? Koľko má ten tvoj kamarát rokov? 14 a pol?
Pochopím, keby chodí na týždňovky niekde cez pol republiky.
Ach a ešte si naivné myslieť, že to je naozaj tvoj "priateľ" . Ale bohužiaľ, nie, on nie je.
Kto by platil roky hypotéky a býval na ubytovni. Normálny človek ide bývať na ubytovňu ked si kúpil byt na hypotéku. Ved býva vo svojom a nie v cudzom. Pýtam sa otázku odkedy je ubytovňa zadarmo. Tu kde žijem je v meste sú 3 zamestnanecké ubytovňa a aj 1 mestská a platia za jednu izbu 150 eur. Co je dnes zadarmo aspoň nech netrepe sprostosti. Hej bývanie zadarmo to už len tak tomu verím a elektriku, teplo, platí kto či len tak zadarmo tomu neverím. Drahota ceny elektriky plynu, kúrenia zdvíhajú a ON býva na ubytovni zadarmo iste ešte čo. Aj keby to bola zamestnanecká ubytovňa každý normálny človek mi dá za pravdu že zadarmo nikde v dnešnej dobe sa bývať nedá a je mi to jedno či je to na ubytovni alebo nie. Takže hlúposť. Mal by byt platil každý mesiac dajme tomu cez 200 eur banke plus nájomne a ide bývať na ubytovňu už mi to len hlava neberie. A ešte v tom meste kde býva kde platí byt na hypotéku och bože ved rozmýšľaj. Nechce byť s vami chodí cez víkend ked ho svrbí čvirik. Dá TI nejaké peniaze hypotéku zaplatí. Nakúp kúpi tak čo mu chyba bývate v tom istom meste a ON sa cez týždeň neukáže nevolá. Dcérka ho nezaujíma. Ak by ho zaujímala tak vola každý večer a v tom istom meste ju vidí každý deň čo i len na chvíľu. TI bože aký že je to vzťah žiadny to si len namýšľaš. Nikdy nepochopím situáciu že byt na úver kúpený všetko platí a býva na ubytovni a zadarmo. A ešte tu o červenej čiapočke nech TI povie. Slovo sama perla ani Hviezdoslav. Ja keby mám bývanie zadarmo na ubytovni tak sa nejdem trápiť s hypotékou 30 rokov ked viem že to budem platiť a nebudem tam bývať. Si naivná alebo musíš byť ticho a robiť tak ako povie ON lebo nič neuvidíš a sama nevyžiješ s dcérkou. A nie je to žiaden vzťah možno vie že nemáš kam ísť a mate spolu dcérku preto ťa tam nechal bývať. Lebo je divné že mám byt a bývam na ubytovni podľa jeho slov zadarmo.
No a vravis, ze tam su muzi a zenam vstup zakazany - tak partnerka s dietatom by tam mala mat pristup.Ked ta tam nechce pustit, zavolaj na ubytovnu, ci tam vobec byva a nie u nejskej inej zeny.Co sa tyka prace , tak aj tan kludne zavolaj a spytaj sa, ci tam vobec robí..Ked ti nechce na priamo povedat.Niečo taji, to je evidentne, len nevieme čo. A ked si chora, je to o to tazšie, začni si chystat nejake zadne vratka a možnost privyrobit si, aby si nebola nanho odkazana, keby sa čosi prihodilo. 😤
@karolinakr Na tu ubytovňu sa nedá zavolať.Jedine na vrátnicu alebo recepciu.Kedysi som volavala,ale už sa bojím.Mozu mu to povedať,že volala žena nejaká a zisťovala.Robi tam.Ved chodí za nami na tom aute pracovnom.
Neviem či by ma s dcérkou pustili až na izbu,ale do areálu určite.Jeho starý kolega si pred rokmi,keď sme ešte bývali spolu vodil do roboty medzi kolegov milenku.
Aj to je moznost…a co sex?neodmieta ho?aj to by o niecom svedcilo…
Na jednej strane chápem tvoje obavy a viem že ho poznáš určite dobre na to aby si mala mať pochybnosti alebo mala divný pocit že sa niečo deje...chápem to úplne...na druhej strane tie vypytovania do detailov prečo kedy ako kde a kto teraz robí a či mu zvýšili plat a kto teraz robí jeho prácu atď atď.... Veď to je na hlavu.... Naozaj sa vypytovať do detailov také veci ako malého decká to by nasralo (pardon za výraz)aj mňa.... A to som žena..... Veď je to jeden zjavne rozumný dospelý svojpravny chlap tak nemusí ti do detailov všetko také vysvetľovať a keby chcel tak ti to povie sám od seba.... Len tým prilievas olej do ohňa a nič dobré to neprináša...... Tak teda keď máš len same otázky otázky tak sa nečudujem ani že s tebou nechce volať ..... Lebo vie čo bude.... Skús byť viac kamarátska chápava a nevypytovat sa vkuse niečo..... Buď taká trosku odmerana akoby ťa to nezaujímalo a uvidíš či sa nie o zmení....možno aj on keď uvidí že si odmeranejsia tak sa bude báť či sa niečo nedeje a nezmenilo u teba....... Ale ako vravím chápem aj tvoje obavy.... A dúfam že v Tom nie je nič iné ako to že si už zvykol na život osamote....😏
Autorka keď si kolega vodil na ubytovňu milenku, tak je to tam zrejme povolené alebo teda určite nieje jediný ktorý to robí... ☝️ Nikde nemáš zaručene ze ten tvoj tam tiež nemá nejakú... Alebo sa stretávajú inde... Preto nechce byť s vami doma.. Takto mu to vyhovuje... Užíva si s inou, a teba má doma aby si sa starala o dieťa.. Nemusí platiť alimenty a navyše si ticho takže mu to vyhovuje
@rodinka Zle som sa vyjadrila.Ten jeho kolega si vodil tú milenku do roboty medzi kolegov na pracovisko predstavil im ju.Cize ten jeho kolega nebýval na tej ubytovni,ale stala sa vtedy taká vec,že keď predstavil kolega tú milenku aj môjmu partnerovi,tak ona mu v ten deň a ešte aj na druhý volala na firemný mobil.Teda volala môjmu partnerovi.Ja som mu vtedy v ataku vytrhla z ruky mobil,aby som ju konfrontovala kto je a čo chce od môjho partnera.Ona mi na to povedala,že sa ho chcela teda môjho partnera na niečo opýtať lebo vraj ten kolega mal mať oslavu a plánovali guláš party.Lenze čo chcela zisťovať od môjho partnera na kolegu mi už nepovedala.Ked som sa opýtala odkiaľ má firemné číslo na môjho partnera kto jej ho dal a tak,tak odpovede sa mi dostalo tiež takej,že dodnes tomu neverím a mám otázniky v hlave a nezodpovedané otázky zo strany môjho partnera.Bolo mi povedané od toho jeho kolegu,že ževraj číslo má lebo niečo bolo s prepisom nejakého auta,ale ten jeho kolega ma vtedy prosil lebo aj s ním som telefonovala,aby mi dal vysvetlenie prečo dáva môjmu partnerovi číslo na cudziu ženu a ten kolega ma veľmi vtedy prosil,že mám to nechať tak,že to sú vraj jeho súkromné záležitosti ten prepis auta.Neviem.
@rodinka Mám ho ísť tam sledovať?
Veď inak to nezistim
Autorka, v prvom rade je potrebne aby mala dcerka stabilny a pokojny domov. A ti sa ti podarilo udrzat. A je jedno ci byvate s partnerom/otcom dietata. Dolezite v tomto momente je ze vam prispieva financne. A to je v tychto casoch to najdolezitejsie. Ak ti toto partner/otec dietata poskytuje, je to super. Toto je dolezite pre vas obe, to je zaklad. Potrebujete mat obe strechu nad hlavou a teplo. Ak je vztah taky aky je, netreba partnera sledovat ani podobne sceny co robi a nerobi. Treba nastavit slusnu komunikaciu, s partnerom o podstatnych veciach a nie zneprijemnovat stretnutia, mozno aj dcerka tym trpi. Prijat situaciu taka aka je a sprijemnit vzajomny kontakt najma aby dcerka citila pocas vikendov pohodu. Nastavit si vlastnu sebauctu, nebyt vzdy dostupna, mat tiez vlastny program, zaujmy, dbat o seba v ramci moznosti a zdravia. To ze zije inde sa vycitkami a krikom nezmeni. Cestu vidim v pohodovej komunikacii, podpore partnera, respekte, slusnej otvorenosti a respektovanim oboch stran. Nikoho nemozno do nicoho nutit. Drzim palce! Najma nech je dcerka v pohode a domov stabilny. Prestat kritizovat jeho matku, ta si odzila svoje, nezmenis ju. Mozni ona musela tvrdo pracovat na svoj zivot. Je to na vas a vasom vztahu a vzajomnej slusnej komunikacii. Nestiham citat diskusie ani reakcie, pardon, nestiham viac reagovat. Drzim palce
Mne to príde, že keď píšete, že ste kúsok od seba, v jednom meste a nevie sa zastaviť cez týždeň, že mu na vás nezáleží. A tým, že mu kladiete otázky ho len dráždite, pretože necíti potrebu vám čokoľvek hovoriť a vysvetľovať a otázky považuje za doterné a zbytočné. Rovnako keby chcel a záležalo mu na vzťahu, tak by občas zavolal a chcel vás počuť. Podľa mňa by ste sa mali vzájomne porozprávať o perspektíve vzťahu. Nech viete na čom ste.
Áno klamal ti a áno nemusí ťa to ani trápiť. Preboha živého to aky vzťah tu vediete??? Keď ani nechodí domov a to nepracuje ani v inom meste?? Nemá záujem komunikovať s tebou a predpokladam že teda ani s malou. Vôbec sa nevídate keď ani na víkendy nechodí domov ... predpokladám že doma ani nepomáha všetko je na tebe ..tak to čo je za vzťah???? Pytam sa ja teba??.
Vy mate cudny vztah, ale smutnejsie je, ze ani dcera mu nechyba…polhodina vramci mesta ˇ, to je vazne vtip.
@jaskolka to by urobilo 99,99% chlapov, aby mohli byť so svojou rodinou
Dievča moje zlate ty si zloz tie ružové okuliare...vy už vzťah nemáte, on už má pravdepodobne inú ktorú prasi keď ani na víkendy poriadne nechodí... Ja som bola na prelome decembra a januára v pôrodnici, návštevy boli zakázané, tak chodili za mnou aspoň pod balkón aby sme sa videli, maličkú síce nevideli, keďže bola zima, ale aspoň mi chodil ukázať moje 2 staršie lásky a to sme spolu volali milión krát za deň a sms mi písal len keď synčeka uspaval a nemohol ho rušiť mobilom
Na tvojom mieste by som si naňho posvietia, ze trávi svoj voľný cas
A nekričíš doma po ňom ,nerobíš scény,nieje ako na výsluchu pri Tebe a on od Vás preto uteka ?
Pišeš ,že máš psychickú chorobu ,no nevieme akú…s niektorými psychicky chorými ľudmi je utrpenie žiť ….a možno sa nenašiel v rodinnom živote ,tak ako sa stáva u chlapov .Len treba jednať na rovinu ,doriešiť veci a nielen utekať od problémov .Veď je tam už dieťa a ono si to nezaslúži …
Koľko máte rokov ?
@retatka Ja mám 32,on 33.Priznam si,že bývam ako policajtka.Sam mi povie,že som horšia ako policajtka ci policajný pes.
Pár rokov po narodení dcérky som ochorela psychicky.Mame to v rodine,ale po hospitalizácii beriem lieky,takže som teraz na tom celkom dobre.
Počula som hlasy,bojím sa chodiť sama niekde.
Je to smutné,že vie,že som ochorela a je takýto.
Poradim ti začat chodit do kostola a modlit sa k Bohu.Počuť hlasy mi vzdy pripadalo podozrivé Neviem, akeho je to póvodu...Maš zazemie u rodičov, surodencov, kamaratky, svokry alebo u širšej rodiny? Neviem či môžeš pracovat aspoň na polovičný, alebo aj niečo vyrabat, predavať..Tak mysliet na zadne vratka a šetriť si bokom.
To mi je ľúto.. Neskúšala si mu písať ze sa potrebuješ s nim rozprávať otvorene?? Ze kedy by mohol prísť

Podla mna je z vas proste unaveny, a zvykol su zas na “staromladenecky” zivot. Ma tam pokoj, telku si pozrie, nikto od nejo nic nechce. Ale to nie je rodinny zivot holt