icon

Klame mi partner?

5. okt 2022

Potrebujem vedieť Váš názor na hádku,ktorá vznikla včera cez sms medzi mnou a priateľom kvôli tomuto:
Partner býva cez týždeň na mačkárni,tak volá ubytovňu,od ktorej to má do zamestnania pešo do piatich minút,takže býva hneď pri robota v tom objekte.Zhruba pred tromi týždňami mal prísť ku dcérke, lebo som som musela niekam ísť (rodinné dôvody).Práve v ten víkend,v tu robotu mal v robote pohotovosť ,takže si mohol zobrať firemné auto,s ktorým sa za nami dostavil.Vlastne nemá.Prisiel teda v tu sobotu,ja som išla kam som potrebovala.Bola som preč dve hodiny.Po moj príchode domov domov sme sa spolu najedli,porozprávali sme sa, keďže cez týždeň nie sme často spolu a za posledné mesiace nepríde už ani cez týždeň.Komunikujeme teda cez sms-ky.S volaním je to tiež bieda, lebo on s nami nerád telefonuje,ale podotýkam,že len s nami.Na mamu,tetku, druhú tetku,ujka,kolegov si vždy nájde čas.Este mi na to povie,že bude volať s kým chce.Ale, teraz k veci.V tu sobotu som si teda myslela,že keď po dlhej dobe prišiel,tak s nami ostane celý víkend až do pondelka.Na to sa začal vykrúcať akoby,že sa musí vrátiť do roboty kvôli autu+keď býva teda na tej mačkárni,že aby sa ho niekto nepýtal prečo bol dole.Na toto poviem,že nikdy nebol s týmto problém.Ked mal pohotovosť či už cez týždeň cez víkend vždy prišiel za nami s tým firemným autom.Prislo mi to teda divné,tak som sa normálne narovinu opýtala,že čo sa deje,zmenilo, keď odrazu toto nastalo,že musí niekomu v robote vysvetľovať kam išiel.Tu mackaren teda ubytovanie ma zadarmo.Takze,na toto celé mi povedal,že žiadali v robote zvýšiť výplaty čím nahnevali šéfa a celé vedenie,že sú teraz sledovaní a aj auta sleduje šéf kde s nimi idú,ale toto tak bolo vždy.Vcera som sa ho v sms-ke opýtala,že či mu už zvýšili teda plat,keď v robote štrajkovali kvôli tomu.Odpisal,že zvýšili aj o koľko,ale s tým,že odrobi menej hodín.Ked som sa ho opýtala,že komu rozdelia robotu,tak mi napísal,že sa nemám už vypytovať,že sa nechce o tom baviť.Ked som sa ho opýtala na dôvod,že ale prečo,tak vraj mám sklapnut a rešpektovať,že sa nechce o tom baviť.A tu začínam mať pocit,že si to celé vymyslel,keď takto agresívne na mňa vyletel.
Ešte dodám,že v tu sobotu nakoniec odišiel a prišiel v nedeľu,že si vypísal auto do pondelka rána,ale mne vŕta v hlave a mám nepríjemny pocit z toho,že sa nechcel so mnou o tom porozprávať.Co si o tom myslíte?Oklamal ma?V tom zvýšení platov a je za tým niečo iné, alebo? Dakujem Vám za Vaše názory.Cele mi to pripadá tak,že nechce sa so mnou o tom rozprávať kvôli tomu,aby ma nemusel ešte viac klamať,že výbuchom možno z výčitiek?Fakt neviem.Nerozumiem tomu.

Strana
z5
stonoz
6. okt 2022

Bud ti klamal alebo mu nestojis za to, aby sa s tebou o tom bavil.

retatka
6. okt 2022

To mi je ľúto ,niektorí muži a väčšina sú slabosi .Keď žena ochorie už ich niet ,česť výnimkám .Čo by ti mal byť oporou ,uteká ….Zrejme aj na neho to už bolo veľa .
Tým ,že muž od Teba uteka ,padáš hlbšie a hlbšie psychicky,nepridáva to Tvojej psychike .
Máš aspoň dieťatko .Venuj sa jemu,koníčkom,rodine ,nestopuj muža ,nespovedaj ho ,aj tak nepovie pravdu .
Keď príde sadnite si a v kľude sa porozpravajte ako ďalej .

Strana
z5