icon

Koľko by ste zaplatili za dobrý sex od chlapa?

18. sep 2026

Neznasam cisto sexualne ladene temy, Ani to necitam obycajne, ale jednu skusim ja vytvorit, lebo ma to zaujima. Kolko by ste boli ochotne zaplatit clapovi za dobry sex.. za jeden. a co to podla vas ten dobry sex za taku cenu je? Poprosim aby to nebolo velmi vulgarne. To ma odpudzuje. Vopred dakujem za odpovede a slusnost.

Strana
z2
anonym_919523
18. sep 2026

Veľmi primitivna otázka, neviem si predstaviť ženu, ktorá platí mužovi. Môj sused hovorí, že aj najškaredšia žena si uhne s kýmkoľvek nadrzanym. Teda ja patrím medzi tie šťastnejšie, že nemusím brať prvého, čo pride😉

moonlight1210
18. sep 2026

@anonym_autor Skusila som si to realisticky predstavit a nie. To by nefungovalo.

Kedykolvek by som si pocas toho uvedomila, ze to nie je o pritazlivosti a nic z toho, co hovori a robi, nemysli uprimne, tak by mohol kazdy raz zacat odznova. Lebo by ma chut presla.
To by boli riadne tazko odpracovane peniaze 😁

anonym_5ff4da
18. sep 2026

@anonym_autor nezaplatila lebo by som sa bála,ze nieco od neho chytím....ďalšia vec protivilo by sa mi to robit s niekým koho nepoznam nic necítim...na druhú stranu mala som ozqj ozaj skutočne skvelý sex ale aj totalny podpriemer(časom sa zlepšil)

anonym_8e33ce
18. sep 2026

Sice by sa mi hnusilo byt s niekym cudzim, ale tak cisto teoreticky. Naco by som platila? Mozno vyzeram podpriemerne, ale aj tak si trufam za 1 vecer na internete splasit na kazdy den v tyzdni jedneho fesaka a potom vyskusam, ci je v podsteli dobry. A toho najlepsieho si necham. Pokial by som do toho neplietla vztahy, ale islo by len o cisto trtkacku, tak si nemyslim, ze by bol problem.

anonym_d2ae68
18. sep 2026

Podla toho kolko by vydrzal ;)

anonym_462249
18. sep 2026
@anonym_fbe8ad

Normálnu tému už tu nenájdeme. Určite tieto témy vymýšľajú pacienti na psychiatrii. 😯

@anonym_fbe8ad Ja ti neviem, som psychiatrický pacient ale takéto voloviny by mi ani vo sne nenapadli :D

pasomnica
18. sep 2026

50 centov

osky
18. sep 2026
@anonym_293dc4

Bud zena vyzera tak, ze si za to platit nemusi. Alebo potom vyzera tak, ze sa pri nej uz nikomu nepostavi. Vtedy je platenie zbytocne.

@anonym_293dc4

sticker
osky
18. sep 2026
@anonym_d2ae68

Podla toho kolko by vydrzal ;)

@anonym_d2ae68 👌👍

sticker
janickacrazy
Včera o 11:06
@anonym_919523

Veľmi primitivna otázka, neviem si predstaviť ženu, ktorá platí mužovi. Môj sused hovorí, že aj najškaredšia žena si uhne s kýmkoľvek nadrzanym. Teda ja patrím medzi tie šťastnejšie, že nemusím brať prvého, čo pride😉

@anonym_919523 ale samozrejme, že sú také ženy, veď si zober len niektoré postarsie herečky, tie si vydrziavaju mladých mužov

lenja1
Včera o 13:04

Ja ako chlap som nikdy žene za sex neplatil nevidím dôvod. A nemyslím že práve sex za Fo by bol dobrý však oni to berú ako prácu zárobok. A mne na ozaj dobry sex treba partnerku poznať. Musím si ju naučiť čo mám rad a zistit čo vyhovuje jej. Jasne ze dobrý sex som zažil aj pri jednorazovke ale nie vždy.

anonym_93bd06
Včera o 13:09

taketo sluzby si platia solventne starsie zeny, nie je to nic nove, chlap musi byt mlady, pekny a obdareny.

hefo
Včera o 20:54
@janickacrazy

@anonym_919523 ale samozrejme, že sú také ženy, veď si zober len niektoré postarsie herečky, tie si vydrziavaju mladých mužov

@janickacrazy Možno, ale osobne mi to vždy prišlo, že to je skôr o ilúzii atraktivity, než že by si ich vydržiavali priamo na sex. A možno, že tí mladíci majú proste len dobré srdiečko 😉

Mám za to, že aj postaršia herečka by vedela nájsť kopec záujemcov o sex s ňou, a to aj zadarmo...

janickacrazy
Včera o 20:59
@hefo

@janickacrazy Možno, ale osobne mi to vždy prišlo, že to je skôr o ilúzii atraktivity, než že by si ich vydržiavali priamo na sex. A možno, že tí mladíci majú proste len dobré srdiečko 😉

Mám za to, že aj postaršia herečka by vedela nájsť kopec záujemcov o sex s ňou, a to aj zadarmo...

@hefo no tak to si dosť naivný, poznám osobne mladého muža, ktorý takto obstastnoval staršie ženy ako vedľajší job a to by si sa čudoval, aké aktívne boli tie ženy

anonym_255365
Včera o 21:05

@anonym_autor si úchylný chlap, alebo strašne zúfalá žena, alebo sa len strašne nudíš že tu zakladáš takúto lúzerskú diskusiu?

morpheuss
Včera o 21:54
@janickacrazy

@hefo no tak to si dosť naivný, poznám osobne mladého muža, ktorý takto obstastnoval staršie ženy ako vedľajší job a to by si sa čudoval, aké aktívne boli tie ženy

@janickacrazy napíš o tom viac, horím zvedavosťou...

janickacrazy
Včera o 21:56
@morpheuss

@janickacrazy napíš o tom viac, horím zvedavosťou...

@morpheuss no neviem úplne podrobnosti, ale určite nechceli len romantický pohľad do očí 😁

anonym_93f3b1
Včera o 22:30

Ponuka prevysuje dopyt, takze momentalne fungujem na dobrovolnikoch, ktorym platiť netreba 😄 ked to bude aktualne, tak by som bola ochotna tomu dat asi 1/5 z toho, co mi z dochodku ostane po zaplateni DSS, liekov, stravy a oblecenia... Teda.. asi budem na stare kolena bez sexu 😄

morpheuss
Včera o 22:58
@janickacrazy

@morpheuss no neviem úplne podrobnosti, ale určite nechceli len romantický pohľad do očí 😁

@janickacrazy no napríklad by ma zaujímalo, prečo za to platili práve jemu... ako to tu už bolo napísané, ak chce žena nezáväzný sex, o nápadníkov nebude mať núdzu... čiže prečo práve tento? A aj z jeho pohľadu... robil to len pre peniaze, alebo ho to bavilo? A má teraz vzťah? Ako fungujú? Sú šťastní? Jeho partnerka vie o tom, čo robil? Proste milión otázok mi letí hlavou 😂

morpheuss
Včera o 23:00
@anonym_93f3b1

Ponuka prevysuje dopyt, takze momentalne fungujem na dobrovolnikoch, ktorym platiť netreba 😄 ked to bude aktualne, tak by som bola ochotna tomu dat asi 1/5 z toho, co mi z dochodku ostane po zaplateni DSS, liekov, stravy a oblecenia... Teda.. asi budem na stare kolena bez sexu 😄

@anonym_93f3b1 mám skvelé správy... ak budeš v DSS, tak o dobrovoľníkov tiež nebude núdza...niekde som čítal, že na západe v týchto zariadeniach fičí najviac pohlavných chorôb... lebo veď vieš, na čo by tam už riešili kondómy, no nie?

anonym_93f3b1
Včera o 23:18
@morpheuss

@anonym_93f3b1 mám skvelé správy... ak budeš v DSS, tak o dobrovoľníkov tiež nebude núdza...niekde som čítal, že na západe v týchto zariadeniach fičí najviac pohlavných chorôb... lebo veď vieš, na čo by tam už riešili kondómy, no nie?

@morpheuss tu by ma celkom zaujimalo, ako si sa k takemu clanku vobec dostal... googlil si si nieco o pohlavnych chorobach, alebo skor o sexualnom zivote dochodcov? 😄

morpheuss
Včera o 23:32
@anonym_93f3b1

@morpheuss tu by ma celkom zaujimalo, ako si sa k takemu clanku vobec dostal... googlil si si nieco o pohlavnych chorobach, alebo skor o sexualnom zivote dochodcov? 😄

@anonym_93f3b1 facebook algoritmus...facebook na základe môjho online správania vie, že som perverzné prasa a takéto veci ma určite budú zaujímať... teda konkrétne aj sexuálny život dôchodcov, aj pohlavné choroby...

anonym_746e0d
Dnes o 07:02

@anonym_autor ja by som prijala aj napríklad, keby boli nočné kluby pre ženy s tým, ze si tam ten sex môžu zaplatit…..ved je to druh zábavy a prečo nie, ked aj muži maju takú možnosť. Ak by som bola single alebo proste by som si nemohla nájsť partnera, no sex mam rada, tak by som si občas za taký druh zábavy zaplatila. Kolko, neviem. Záleží, aký by to bol je*ac

anonym_19277b
Dnes o 08:12

@anonym_autor srandujes však? Netuším, či sex za peniaze môže byť dobrý. Dobrý sex nie je o peniazoch, je to o láske, citoch, vzrušení dvoch milujúcich sa ľudí. Ja som ešte ani nepočula, aby si žena platila za sex 😏🙃.

anonym_ca8027
Dnes o 08:15

Neviem si to vo svojej momentálnej situácii predstaviť... Keby som už mala potrebu podviesť muža, tak by som určite nehľadala nikoho na peniaze, ale skôr by to bol niekto, s ktorým zafunguje chémia no a to by bolo zadarmo 🤷 keby som bola mladšia, a nevyzerala horšie, ako som vyzerala, tak by som zrejme nebola odkázaná na platbu za takéto veci 😁
ALE! Na svadobnej ceste som videla takú klišoidnú situáciu: vyberali sme pre muža hodinky, keď do obchodu prišla starsia pani, za ňou taký mladý chlap, a ona ukázala na vitríny s tým, že má ukázať, ktoré sa mu páčili. Ukázal, kúpili a keď platila, tak jej jemne hladkal chrbát, takže to syn nebol.. neviem, koľko stali tie hodinky, tak neviem ani cenu služby 😅 ale tá krátka scéna bola čisto ako z filmu.

jogy1984
Dnes o 08:43
@anonym_ca8027

Neviem si to vo svojej momentálnej situácii predstaviť... Keby som už mala potrebu podviesť muža, tak by som určite nehľadala nikoho na peniaze, ale skôr by to bol niekto, s ktorým zafunguje chémia no a to by bolo zadarmo 🤷 keby som bola mladšia, a nevyzerala horšie, ako som vyzerala, tak by som zrejme nebola odkázaná na platbu za takéto veci 😁
ALE! Na svadobnej ceste som videla takú klišoidnú situáciu: vyberali sme pre muža hodinky, keď do obchodu prišla starsia pani, za ňou taký mladý chlap, a ona ukázala na vitríny s tým, že má ukázať, ktoré sa mu páčili. Ukázal, kúpili a keď platila, tak jej jemne hladkal chrbát, takže to syn nebol.. neviem, koľko stali tie hodinky, tak neviem ani cenu služby 😅 ale tá krátka scéna bola čisto ako z filmu.

@anonym_ca8027 žiaľ ,dnešnej dobe to kľudne mohol byť už aj jej syn https://www.cas.sk/spravy/vydata-matka-skryvala...

anonym_ca8027
Dnes o 09:01
@jogy1984

@anonym_ca8027 žiaľ ,dnešnej dobe to kľudne mohol byť už aj jej syn https://www.cas.sk/spravy/vydata-matka-skryvala...

@jogy1984 nie, vtedy naozaj nie, on mal aj úplne inú národnosť, nič nesedelo... Ale áno, žiaľ, stávajú sa aj také prípady, netreba ani ísť do zahraničia

janickacrazy
Dnes o 09:35
@morpheuss

@anonym_93f3b1 facebook algoritmus...facebook na základe môjho online správania vie, že som perverzné prasa a takéto veci ma určite budú zaujímať... teda konkrétne aj sexuálny život dôchodcov, aj pohlavné choroby...

@morpheuss on bol mladý, vyšportovanej postavy, proste fešák a tie jeho klientky boli postarsie dámy, ktoré mali síce peniaze, ale nemali chlapa. On to robil počas manželstva bohužiaľ, už sú rozvedení, žena mu na to prišla.

anonym_4c01db
Dnes o 11:12
orisker
Dnes o 20:50
@hefo

Takú ženu, čo by platila za sex, tú by som teda rád videl! To snáď normálne ani neexistuje...

@hefo ,
to by si teda bol prekvapený...
A nájdu sa medzi nimi aj známe osobnosti.
Nie, nemám to z vlastnej skúsenosti...
😃

Strana
z2