Koľko by ste zaplatili za dobrý sex od chlapa?
Neznasam cisto sexualne ladene temy, Ani to necitam obycajne, ale jednu skusim ja vytvorit, lebo ma to zaujima. Kolko by ste boli ochotne zaplatit clapovi za dobry sex.. za jeden. a co to podla vas ten dobry sex za taku cenu je? Poprosim aby to nebolo velmi vulgarne. To ma odpudzuje. Vopred dakujem za odpovede a slusnost.
Pri tomto som si spomenul na jeden izerovsky: Stretnú sa Američan, Talian a Slovák a rozprávajú sa, kde majú najlepší bar.
Američan hovorí:
„U nás máme Happy Hour. Objednáš si jeden drink a druhý dostaneš zadarmo.“
Talian sa zasmeje:
„To nič nie je. U nás objednáš pizzu a druhú dostaneš za polovicu ceny.“
Slovák na to:
„Chlapci, to je nič. U nás je bar, kde prídeš, celý večer piješ úplne zadarmo. Potom ti dajú zadarmo večeru. A keď sa naješ, zoberú ťa hore na izbu a tam máš ešte aj sex zadarmo!“
Američan s Talianom pozerajú:
„To snáď nie! To urcite nie je pravda...“
Slovák:
„Neviem, ale sestra mi hovorila .“
@bystrozraky presne tento mi prišiel na rozum pri tejto téme
pri podnikateľkách to nie je neobvyklé, že si s niekým užijú za nejakú protislužbu/výhodu

Pri tomto som si spomenul na jeden izerovsky: Stretnú sa Američan, Talian a Slovák a rozprávajú sa, kde majú najlepší bar.
Američan hovorí:
„U nás máme Happy Hour. Objednáš si jeden drink a druhý dostaneš zadarmo.“
Talian sa zasmeje:
„To nič nie je. U nás objednáš pizzu a druhú dostaneš za polovicu ceny.“
Slovák na to:
„Chlapci, to je nič. U nás je bar, kde prídeš, celý večer piješ úplne zadarmo. Potom ti dajú zadarmo večeru. A keď sa naješ, zoberú ťa hore na izbu a tam máš ešte aj sex zadarmo!“
Američan s Talianom pozerajú:
„To snáď nie! To urcite nie je pravda...“
Slovák:
„Neviem, ale sestra mi hovorila .“
@bystrozraky super