Koľko sa ráta ako sexuálny partner?
Mile zeny, prosim vypocitajte mi to, kolko som mala sexualnych partnerov. Proste neviem, co sa ako sexualny styk rata a co uz nie. V posteli som bola s 6 muzmi ( s kazdym zvlast samozrejme). Pohlavny styk som mala len s jednym, oralny sex s 3, a zvysni dvaja tam to bolo len rukami. Ked mam s niekym oralny sex rata sa to ako sexualny partner? Alebo sa rata kazdy chlap s ktorym som bola naha v posteli?
@fido69 V čom som prísna a staromódna? Ja som sa odpovedi na otázku autorky vyhla, lebo nedá sa presne určiť, čo ešte áno a čo už nie, každý má na to iný názor. Vyjadrila som sa len k tej nevere. Ak som preto staromódna, tak pokojne budem. Či ty, keby si pristihol svoju ženu s iným mužom v intímnej situácii, ale nebol by to práve styk jeho penisu s jej vagínou, tak by si bol s tým v pohodičke? Veď sex de facto nemajú, tak o nič nejde?
@melanta je to nevera, ale nie sex. Je ozaj zaujímavé ako sa tu rôznia odpovede.
@fido69 sak nova doba dobre ja ju nesudim pytala sa na pocet mne vyslo 6.
Za mna su to sexualne praktiky vsetko. Nerobim to s kolegami susedmi kamosmi ucitelmi zvieratami ani detmi.
Ved keby naprilad toto robil niekto nasilu bolo by to sexualne obtazovanie pretoze je to sexualna praktika. Tak isto keby to robil dospely voci dietatu bolo by to sexualne zneuzivanie. Pre mna za mna nech ich ma aj tisic a kludne nech si strkaju aj do usi. Podla popisu ich bolo 6 netvrdim ze ani vela ani malo. Jej vec
1
😂 😂 😂 😂 😂 A je to dôležité?
Teraz tu niektoré dali nádeje milenkam/milencom..
Ak teda niektorá žena,ktorá je v manželstve, orálne uspokoji kolegu, kamaráta,vlastne s ním nič nemá a nepodvadza svojho muža....
Tak hor sa muži prstovat nejake kolegyne ,vlastne nepodvadzate ani svoje ženy.....
@fantaghiro21 😂😂😂
Ciste teoreticky-ak fajcis a honis za peniaze 15x denne a sex si nemala. Si vlastne panna a bezuhonna zena, nie?🙄🤔
@stanulienkat .No toto,dnesny uprsany den som sa tak zasmiala, ako na kabarete.Ked bude konkurz s Marcinom prihlas sa.urcite ta zoberu
Ja som v zivote nevyhonila ani nevyfajcila len tak, vzdy som to robila rada mojmu partnerovi s ktorym som bola a mala ho rada.. A suhlasim ze oral je ovela viac intimne ako samostny sex.. Pri jednorazovke som nikdy chlapovi nevyhonila ani nevyfajcila..

@pralinka25 @h2
Dievčatá ja si vás všímam a zapisujem si. Vy ste na tu mládež nejak veľmi prísne. Nesmiete byť také skostnatené a staromódne. Holt, nová doba! 😉