icon

Koľko sa ráta ako sexuálny partner?

30. máj 2024

Mile zeny, prosim vypocitajte mi to, kolko som mala sexualnych partnerov. Proste neviem, co sa ako sexualny styk rata a co uz nie. V posteli som bola s 6 muzmi ( s kazdym zvlast samozrejme). Pohlavny styk som mala len s jednym, oralny sex s 3, a zvysni dvaja tam to bolo len rukami. Ked mam s niekym oralny sex rata sa to ako sexualny partner? Alebo sa rata kazdy chlap s ktorym som bola naha v posteli?

betulinka1
30. máj 2024

Za mňa jeden sexuálny partner. Oral by som vobec nerátala. To nerátajú ani v prípade, ak nechcú mať pred svadbou sex ale uspokojuju sa inak.

limoncino
30. máj 2024

@tinqua presnee, to je taká intímna vec, nie že ty sa mi páčis Tebe to urobím. Ja som mala takú kolegynu, ktorá mala "kamaráta" s ktorým teda stvárali hocičo, ale nevnikol dnu, takže v podstate s ním nič nemala 😁😁

veronikaszabova
30. máj 2024

@tinqua presne... Oral je podla mna nieco ovela intimnejsie ako bohapusty sex, kde panko len zasunie a hotovo....

tinqua
30. máj 2024

"Nie, nebola som neverna, bol to len oral...tak uz sa nemrac a daj mi pusu" 😝

drahomirrra
30. máj 2024

@melanta HONBU 😅😅😅😅 Prave mi odletel dekel na Mars

trema
Autor odpoveď zmazal
drahomirrra
30. máj 2024

@tinqua Baby, vy nakladate, mna az brucho boli od smiechu 😀

stanulienkat
30. máj 2024

@tim23 to nie je nazor. To je fakt.

tim23
30. máj 2024

@stanulienkat mužovi keď večer vyhoníš tak ste vlastne mali sex

melanta
30. máj 2024

@betulinka1 čiže ak niekto nechce sex pred svadbou, ale orál je akceptovaný, tak potom aj anál je určite akceptovaný. Vlastne sex je iba vtedy, ak penis vnikne do vagíny. Fajčiť môže každý deň iného, ale nebude k***a, pretože to nie je sex. Podľa tejto logiky.

dskjhfdlkdjhl
30. máj 2024

Takze vlastne oral, to je take nic, to si musim zapamatat, na toto by som nikdy neprisla sama😉 Zase som sa tu nieco nove dozvedela😝

stanulienkat
30. máj 2024

@tim23 presne tak. Je to sexualna aktivita a sex je v preklade pohlavie. To akokeby ku.va, ktora denne obsluzi 100 zakaznikov vlastne nema sexualnu skusenost?

dskjhfdlkdjhl
30. máj 2024

Ale teraz uz viem, preco mnohym take k*k*tiny vychadzaju z ust-je im jedno, co ide dnu, aj von😝

viestta
30. máj 2024

@betulinka1 takze ked tvojmu chlapovi kolegyna vyfajci cez obednu prestavku, tak pohodicka, vsak sex nemali, ona len ulavila od pretlaku v medzinozi. A ked vedlasediacemu v kine pomozes od trapenia rukou, tak tiez pohodicka, to bola len prva pomoc

tinqua
30. máj 2024
fido69
30. máj 2024

Skúšal som toto matematické zadanie riešiť na našom AI Cray Supercomputer. Odpoveď je, že si
- na 100% ešte nepoľúbená žena, pretože ťa žiadny ešte nepobozkal (na ústa)
- na 50% pravdepodobne ešte panna, pretože tvoj partner ho do teba nedokázal dostatočne zasunúť
- na 50% sexualne neskúsená žena, ktorá mala zatiaľ len jeden pohlavný styk

Mala si celkom 6 partnerov z toho 6 sexualnych partnerov. 😉

nyusika
30. máj 2024

@betulinka1 takže keď tvoj katolícky snúbenec vyfajčí farárovi, ten to ani nebude považovať za hriech - skutok sa nestal

stanulienkat
30. máj 2024

@nyusika 😂😂😂

betulinka1
30. máj 2024

@nyusika Neviem ci je mozne podla katolíckej cirkvi muz s muzom. Ale ked si vypočuješ nejake podcasty na temu predmanželskej abstinencie, tak kazdy tam riesi, ze vsetky intímnosti Ano okrem priameho vkladu. A to nie len katolícka cirkev a nie je to tema len na Sk. Tak sa si pod tym predstavujem, ze ritka Ano a oral tiez 🤣🤣🤣. Ale mozno len ja mam bujnú fantáziu pri tych vyjadreniach.

svokrinjazykmonika
30. máj 2024

Zaujímavá téma, zaujímavé odpovede. Podľa mňa si mala sex iba s jedným. Ja honkanie, fajčenie a lízanie ako sex nevnímam.

pralinka25
30. máj 2024

No to je vzdy uhol pohladu.
Keby manzelovi honkala alebo fajcila druha uz by to bola nevera.
Za mna si ich mala 6.

buberova
30. máj 2024

6

melanta
30. máj 2024

@svokrinjazykmonika čiže keď tvoj muž vylíže susedu a ona ho vyfajčí, nebude to nevera, keďže to nie je sex.

h2
30. máj 2024

@melanta Nevera nemusí byť len sex. Keď svojho muža prichytím, ako sa bozkáva s inou ženou, alebo ako spolu napríklad len sedia v reštaurácii, držia sa za ruky a zaľúbene si pozerajú do očí, zatiaľ čo mne by napríklad povedal, že zostal dlhšie v práci, bude to pre mňa nevera, aj keby k žiadnej forme sexuálneho styku medzi nimi (zatiaľ) nedošlo.

nyusika
30. máj 2024

@betulinka1 nemáš, je to tak.

melanta
30. máj 2024

@h2 súhlasím. Pre mňa by bola nevera aj keby môj muž si písal so ženami na pokeci a balil ich cez písmenká. Ja len žasnem, že lízanie a fajčenie ľudia nepočítajú medzi sexuálne aktivity.

hefo
30. máj 2024

@betulinka1 To, že by pohľad, že ostatné spôsoby sú povolené, len vaginálny sex nie, bolo niečo akokoľvek v súlade s katolicizmom, to počujem po prvý krát. Kde je takýto nezmysel popísaný?

dankolia
30. máj 2024

Bože ja žasnem nad niektorými témami.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
galganka
30. máj 2024

Obslúžila si 6 pindíkov = 6 sexpartnerov. A podľa tvojich tu prezentovaných logík a názorov to nebude kobečné číslo. 🤷🏼‍♀️