icon

Koľko sexuálnych partnerov je pre ženu veľa?

25. máj 2024

Kolko sexual.partnerov je podla vas pre ŽENU veľa ? A Koľko je veľa pre MUŽA?

minenkak
27. máj 2024

Akurát predvčerom mi muz povedal,že každá žena keď chce vie chlapa pekné objebat.

viestta
27. máj 2024

@naneta258 pan nevie, ze chachana nie je guma v teplakoch, ani castym pouzivanim sa nevytaha. Takze neviem ake indikatory panko pouziva

naneta258
27. máj 2024

@viestta ale nech rieši hlavne počet partnerov, nakoniec skončí s najväčšou pipinkou 😀😀

h2
27. máj 2024

@kubo654 Ja poznám celú kopu zdržanlivých žien. Žien, čo sa vydávali, ako panny a celý život mali len jedného partnera. A dokonca poznám aj ženy, čo nie sú vydaté a stále pannami sú. Ale chápem, prečo máš pocit, že ich je málo, keď hľadáš pannu, ktorá ti hneď dá.

kubo654
27. máj 2024

@naneta258 Ako citat ludi ci su uprimny alebo nie je uz ina tema :D Pozrite ja netrvrdim ze teraz chodim po svete a robim gynekologicke vysetrenia a ani to ze ma este nikto neojebal tym ze sa hral na "nevinnu". Kto vie. Iba som chcel povedat ze ma pritahuje "neskusenost" na zenach to je vsetko. A Nieje to jedine kriterium pre mna.

kubo654
27. máj 2024

A zeny niesu stetky ak su skusene, len niesu v mensine dnes 🙂

viestta
27. máj 2024

@naneta258 presne, este aj nejaku z druhej ruky, ktora bude vediet ako na vec

naneta258
27. máj 2024

@kubo654 vyššie si potvrdil ze sú štetky ak majú veľa sexuálnych partnerov.

naneta258
27. máj 2024

@kubo654 ak mám úprimne povedať, mňa by to odpudzovalo keby mam partnera ktorý mal veľa sexuálnych partneriek 😀 už len tým ze ja si dávam záležať na tom s kým laham do postele.

kubo654
27. máj 2024

@naneta258 viesta mi vklada mi cely cas veci do ust. Nikam to neviedlo. Tak som len suhlasim stym co tam pisala. Ja som take nic nenapisal :P

viestta
27. máj 2024

@naneta258 pozri sa, pan zas az tolko tych partneriek nemal. Nie kvoli svojim preferenciam, on proste nie je ten co si moze vyberat, takze to uhral na preferencie. Aj tak sa da

kubo654
27. máj 2024

@naneta258 Presne tak 🙂 a je dobre ze vies svoju preferenciu a nenechaj sa odradit nikym kto ti bude tvrdit inak

naneta258
27. máj 2024

@kubo654 potvrdil si to, takže to znamená ze si to myslíš 😀 ze par minut si to vyvrátil. Co ti teda vadí na skúsenej žene v posteli? Máš nízke sebavedomie preto hľadáš sebavedomie pri neskúsených zenach v posteli? 😀

kubo654
27. máj 2024

@viestta Pozri ak chces v kuse utocit na mna osobne, tak tuto hru viem hrat aj ja. Ale aky to ma zmysel?

naneta258
27. máj 2024

@viestta neviem odhadnúť tieto typy 😀 bud je naozaj skúsený alebo nie je no stále to ma v hlave ze zena chce skúsenejšieho alebo čo 😀

viestta
27. máj 2024

@kubo654 lebo je to zabavne. Nic viac nic menej za tym nehladaj, ja sa bavim

kubo654
27. máj 2024

Ok pohoda, asi to ukoncime. nechcem skluznut k osobnym utokom.

naneta258
27. máj 2024

@kubo654 normálne sa pýtam, zaujíma ma to 😀 Pretože ja nechcem veľmi skúseného keďže ja taka nie som a vážim si samu seba. Ty máš veľa partneriek (očividne si nevazis sam seba) ale partnerku ktorá si samu seba váži chceš tak to chcem vedieť 😀

naneta258
27. máj 2024

@kubo654 za tým nie sú žiadne útoky, len to chcem pochopiť.

kubo654
27. máj 2024

@naneta258 :D no vidim ze ti to nevydrzalo ani do konca spravy :D kazdopadne pekne si to povedala. Mam rad zeny ktore si vazia svoje telo a seba. To co si myslis o mojich skusenostiach, ti nebudem brat. Mas na taky nazor pravo.

naneta258
27. máj 2024

@kubo654 len chcem vedieť či je to tak ako si myslím a ak nie, tak mi to vysvetli 😀 pretože takýto som počula už druhý mužský názor

kubo654
27. máj 2024

Musis byt konkretnejsia, chces vediet ako v hlave spracuvam tento dvojaky meter?

naneta258
27. máj 2024

@kubo654 chcem vedieť prečo je pre teba ako muža normálne mať veľa sexuálnych partneriek 😀 A prečo si myslíš, že to ženám lichoti 😀

kubo654
27. máj 2024

@naneta258 Nikdy som netvrdil ze to zenam lichoti, alebo ze je normalne mat vela partneriek. Keby som mohol tak som doteraz z mojou prvou partnerkou.
Zenam lichoti sebavedomi muz a z casti je nase sebavedomie postavene na vas a to ako vas vieme uspokojit. Pozri sa na par sprav dozadu kde si zo mna jedna z vas robila srandu ze som "panic". Je to urazka typu "neskuseny muz".

naneta258
27. máj 2024

@kubo654 ja by som panica nechcela, ale to neznamená ze by som chcela muza ktorý mal predo mnou 7 žien v posteli 😀

kubo654
27. máj 2024

@naneta258 chapem, nuz mne to trvalo dlhsie pochopit zenske telo a seba 🙂

naneta258
27. máj 2024

@kubo654 rozumiem, ale už keď chcem rozumieť ženskému telu tak si mam nájsť partnerku s ktorou budem dlhší čas aby som nemusela striedať ženy a mať nálepku striedaca žien. Potom kopec žien stratí záujem 😀 alebo si nájsť kamošku s vyhodami a na nej to skúšať s tým, že budem mať max 3 ženy a môžem to v kľude povedať žene.

kubo654
27. máj 2024

@naneta258 Nasiel som si priatelku(snad buducu zenu) ktorej som sa mohol zverit zo svojim cislom 🙂 zatial to vyzera dobre.
Inac mozno to nevynimas, ale zenske telo je velmi velmi rozmanite co sa rozkose tyka.
Ak si priemerny muz co sa "zauca", nemas velmi vela priezitosti na dlhodobe nezavezne vztahy. Postupom casu a skusenostami sa to zmeni. Ale zaciatky su krute

naneta258
27. máj 2024

@kubo654 ale ak je vyšší počet pre teba ako pre muža v poriadku, tak prečo ho verejne nepovieš?

kubo654
27. máj 2024

Mne nalepka striedaca zien vobec nevadi 🙂 50+