icon

Koľko sexuálnych partnerov je pre ženu veľa?

25. máj 2024

Kolko sexual.partnerov je podla vas pre ŽENU veľa ? A Koľko je veľa pre MUŽA?

Strana
z5
h2
27. máj 2024

@kubo654 Tak keď už si tu zverejnil to číslo, tak ja za seba ti napíšem, že pre mňa je chlap s týmto počtom sexuálnych partneriek na konte no go.

kubo654
27. máj 2024

@h2 a to je fajn 🙂 kazdy mame svoje preferencie

naneta258
27. máj 2024

@kubo654 no ak s počtom 50+ je žena v pohode, tak neverím ze ona mala malo sexuálnych partnerov.

kubo654
27. máj 2024

@naneta258 ona ta zaujimat nemusi

naneta258
27. máj 2024

@kubo654 to len na margo toho, že si hľadáš ženy s nízkym počtom sexuálnych partnerov.

kubo654
27. máj 2024

@naneta258 ano a mal som stastie na nu

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
naneta258
27. máj 2024

@jozko_z_lesa už nad 10 je podla mňa veľa 😀 Ale záleží aj od veku

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
minimie
27. máj 2024

Sranda debata, baby však viete že toto je vopred prehraný boj za každých okolností, bo žiaden anonymný internetový borec nepovie, že chce neskúsenú lebo má pidináradie a jediný druh orgazmu u ženy čo zažil bol predstieraný, aby už konečne skončil 😃. Lebo aj takto sa dajú zbierať vysoké počty "úlovkov", keď si baba povie že tak toto radšej nie 😁

maranta_leuconeura
27. máj 2024

Za seba teda mozem prispiet do tejto debaty, ze ked bol chlapec nesikovny, uz sme to potom neopakovali 🙃 Naopak kazdy ,,sexu na jednu noc" ktory bol v pohode neostal len jeden. Neviem ako to maju muzi, ci jednoducho dostanu co chcu a bez ohladu na to ci to bolo aj dobre ich to uz nebavi a idu dalej? Alebo musia ist dalej, lebo tato zena uz nechce ten zazitok opakovat? 😄

naneta258
27. máj 2024

@maranta_leuconeura áno.. sex na jednu noc, nie partner do života 😀

viestta
27. máj 2024

@minimie aj mne sa zda, ze taky vysokoobratkovy "borec" nebude az take terno v posteli. Keby bol fakt dobry, tak sa ho zeny drzia. Ibaze by bol fakt dobry v posteli, ale ten zvysok bol totalne nepouzitelny. Ziadna rozumna zena neostane s blbcom, aj keby bol sexualny eskamoter... Potom hlada neskusenu, pretoze ta sice nevie poronat ani jeho sexualne vykony, ale nevie prekuknut ani to, ze je na vztah nepouzitelny. Lebo sice sex vo vztahu je dolezity, ale nie najdolezitejsi a urcite nie jediny dovod na zotrvavanie vo vztahu

kubo654
27. máj 2024

@minimie zaujimave, dalsia co to berie osobne

minimie
28. máj 2024

@kubo654 🤣🤣🤣ja túto debatu odpoveďami nezasypávam na rozdiel od teba, len som baby upozornila na zbytočné pálenie ich času

Strana
z5