Koľko sexuálnych partnerov je pre ženu veľa?
Kolko sexual.partnerov je podla vas pre ŽENU veľa ? A Koľko je veľa pre MUŽA?
@naneta258 Ako citat ludi ci su uprimny alebo nie je uz ina tema :D Pozrite ja netrvrdim ze teraz chodim po svete a robim gynekologicke vysetrenia a ani to ze ma este nikto neojebal tym ze sa hral na "nevinnu". Kto vie. Iba som chcel povedat ze ma pritahuje "neskusenost" na zenach to je vsetko. A Nieje to jedine kriterium pre mna.
A zeny niesu stetky ak su skusene, len niesu v mensine dnes 🙂
Ok pohoda, asi to ukoncime. nechcem skluznut k osobnym utokom.
Musis byt konkretnejsia, chces vediet ako v hlave spracuvam tento dvojaky meter?
@naneta258 Nikdy som netvrdil ze to zenam lichoti, alebo ze je normalne mat vela partneriek. Keby som mohol tak som doteraz z mojou prvou partnerkou.
Zenam lichoti sebavedomi muz a z casti je nase sebavedomie postavene na vas a to ako vas vieme uspokojit. Pozri sa na par sprav dozadu kde si zo mna jedna z vas robila srandu ze som "panic". Je to urazka typu "neskuseny muz".
@kubo654 rozumiem, ale už keď chcem rozumieť ženskému telu tak si mam nájsť partnerku s ktorou budem dlhší čas aby som nemusela striedať ženy a mať nálepku striedaca žien. Potom kopec žien stratí záujem 😀 alebo si nájsť kamošku s vyhodami a na nej to skúšať s tým, že budem mať max 3 ženy a môžem to v kľude povedať žene.
@naneta258 Nasiel som si priatelku(snad buducu zenu) ktorej som sa mohol zverit zo svojim cislom 🙂 zatial to vyzera dobre.
Inac mozno to nevynimas, ale zenske telo je velmi velmi rozmanite co sa rozkose tyka.
Ak si priemerny muz co sa "zauca", nemas velmi vela priezitosti na dlhodobe nezavezne vztahy. Postupom casu a skusenostami sa to zmeni. Ale zaciatky su krute
Mne nalepka striedaca zien vobec nevadi 🙂 50+

Akurát predvčerom mi muz povedal,že každá žena keď chce vie chlapa pekné objebat.