icon

Koľko sexuálnych partnerov je už moc?

15. máj 2022

Kolko sexuálnych partnerov je na vás vkus "už moc?"

Strana
z3
stanulienkat
16. máj 2022

@slovakboy no neviem...neverim tomu. Urcite su taki ludia, ze su potom len s jednym partnerom, ale myslim, ze je to skor vynimka. Mne by sa taky partner hnusil.

mimka1402
16. máj 2022

Je to zložité, kedysi som sa extrémne trápila, že som nemala prvého a posledného. A to som stále mladá. No ak žena žije sexuálne od 18ky napríklad a nemá dlhodobé vzťahy či to proste nevyjde číslo môže byť vyššie hoc nie jej vinou. Sú muži, ktorí so ženou budú randit aj polroka či rok, žena sa rozhodne, že to môžu posunúť ďalej a po sexe chlapa nikde lebo ho rok bavilo, že žena bola v jeho očiach nedostupná.
V 21ke som jednému sa priznala, že som mala 2 sex partnerov, s jedným som bola 4r a po 2r až sme sa zblížili. No a druhy bolo nechcené, vlastne znasilnenie a vedel to. Odsúdil ma tak extrémne, že som v tej chvíli mala výčitky. Leboon si nevie predstaviť ženu ktorá mal a pred ním viac ako jedného..😂 Keď sme rozoberali jeho, tak v mojom veku mal jeden stabilný vzťah no neskôr to kvalitne dobehol a v 26ke mal dvojciferne číslo...
Btw kamoska za rok stihla vystriedať 52 chlapov a odvtedy ubehlo par rokov a o chlapov nemá záujem a stačilo jej ten rok "skúšania".

sickynickyobsadene
16. máj 2022

Na mňa je už 2 veľa. Ja mám 1a vyžadujem tiež malinký počet sex.partneriek.

momoqui
16. máj 2022

@soldi to aj mna. Nikdy som to nepocitala a nemam ani striktny nazor co je vela a co malo.

alienkami
16. máj 2022

@stanulienkat poznám takého. Za mlada striedal dievčatá častejšie ako ponožky. Fakt za víkend "dal" aj 6-8 jednorazoviek. S frajerkou sa schádzali - rozchádzali. Nakoniec si ju zobral a usadil sa. (Osobne by som o neho neoprela bicykel, ale keď im to funguje - mňa do toho nič)

misik14
16. máj 2022

Alebo stačí jednoducha matematika. Chlap sexuálne aktívny od 15rokov cca, usadí sa v 25 napr. To je 10rokov aktívneho sexuálneho života. Zo 2-3 dlhšie frajerky pomedzi to 2-3 jednorazovky minimálne na tých 10 ženách sme. A to mal chalan len 3x do roka sex

vecicky1805
16. máj 2022

@slovakboy to s tou pannou/panicom úplne nesúhlasim podľa mňa sú také aj onaké pripady na oboch stranách, je to fakt riadne individi, viac krát sme sa o tom s manželom bavili na túto tému, keďže sme začali chodiť spolu veľmi skoro a ostali sme spolu nikoho sme nemali predtým a sme si verní a sme tak spokojní nič nám nechýba, aj sme sa smiali že ktovie ako to je, že to potom človek porovnáva atď atď a sama som prekvapená ale na to koľké roky sme spolu stále je to iné nemožem povedať žeby ma to nudilo alebo by mi to prišlo stereotypné a zatiaľ sa ani manžel nejak nesťažuje, dúfam že to tak aj vydrží 😂. Ide asi aj o to aké ma človek priority a či si hľadá človeka s podobným zmýšľaním a v akej spoločnosti žije, v najbližšej rodine samozrejme máme páry aj ktorí mali viac sex. partnerov ale všetko pred svadbou či len vo vzťahu alebo aj jednorázovky už tak detailne neviem 😂, aj mne príde v pohode ak je človek slobodný a nemá závezky že sa niekedy stane 😂resp. Ak proste vzťah do ktorého sa ľudia pustia ako do trvácneho a pre niečo sa to pokašle, život je kadejaký, ja som v každom prípade rada tak ako to je, muž sa tiež smeje že sa už tak dobre poznáme vieme čo máme v tom radi čo sa nám páči. Nikto nevidí do budúcnosti stať sa može kadečo, ale paradoxne v mojom rodnom okolí máme samé šťastné monogamné vzťahy ale ozaj verné hoc niekto verí alebo nie a tam kde žijeme teraz každý druhý dom podvádzanie alebo rozvod 🤷‍♀️Čím to je to neviem len tým chcem povedať že to nie je celé len o tom že či mal alebo niekto pred trvalým vzťahom viac partnerov alebo nie, je tam ohľadom tohto veľmi veľa faktorov ktoré takéto veci ovplyvňujú.

vecicky1805
16. máj 2022

Takže ja si myslím vzhľadom ak ste pochopili moj predošlý príspevok že je to asi zbytočná otázka resp nikto Vám nedá supokojivú odpoveď lebo každý si pod už veľa sex partnerov predstavuje niečo iné aj chlapi sú takí ktorým nevadí že žena mala viac partnerov a sú takí ktorí vyhľadavajú zdržanlivejšie ženy..otázka skor znie, že hľadáte chlapa o ktorom chxete aby si myslel že aké číslo je už veľa alebo málo 😂

Strana
z3