Koľko sexuálnych partnerov je v norme a čo je už moc?
Koľko sexuálnych partnerov je v norme a čo je už moc? 😄😅 Sú 4 veľa? Samozrejme nie naraz, ale po dobu cca 2,5 roka😅
@monuska112 to ale nie je o tom, medzi koľkými mužmi si žena môže vyberať. Ja som si mohla a ešte stále môžem vyberať aj medzi tisíckou chlapov, ale vážim si samu seba, som žena, mám určitú morálku a slusnost. Keď budem chcieť byť na úrovni tretotriednej šľapky z ulice, tak to tak budem robiť, ale kým mám sebaúctu, tak sa budem správať ako žena a človek.
@stanulienkat a zase to iste? myslela som ze sme si to vykomunikovali...mas este nieco na srdci?
@monuska112 nie😁
@k0l0b3zka ani ja by som si o takého labílka a incela neoprela bicykel :( proste maj sex
@monuska112 Urcite by som prekvapeny nebol, kedze moje sexualne partnerky v zivote boli len moje vztahove partnerky. O ine ani nejavim zaujem. ;) A trochu mas pomylene hodnoty pretoze to ze sa niekto s Tebou chce vyspat ma velmi daleko od toho ci je to clovek pouzitelny do zivota a za partnera. Btw. budem velmi rad ak si ma takato "zena" ani nahodou nevyberie ( k tomu by ale nikdy nedoslo pretoze tu si nevyberiem v prvom rade ja) :D A v mojom okoli mam vacsinou ludi podobneho zmyslania, proste zdravy, dobre vyzerajuci a uspesny clovek vyrovnany sam so sebou nema potrebu zasuvat kade chodi a s hocikym koho stretne.
Inak zo srandy som sa spytal kamarata ze co si mysli kolko je v norme ze 30 rocna BA zena mala sexualnych partnerov.. Povedal ze podla neho je v norme tak 5.. Tak som mu poslal tuto temu kde sa pise 15-20 a odpisal len,ze "co ti ***e. Ked mi povie ze mala 15 chlapov pred tebou tak sa ti ani nechce. " :D
Prečo maju obľúbení fešáci cez 50 sexuálnych partneriek a ini sú radi keď majú jednu? No lebo ich iná nechcela a ani nevedia ako inú (zadarmo) dostat.
Obľúbení pekní ľudia u nás na výške boli dosť promiskuitný, mali príležitosti. Ti ini nie tak. Mna by zaujimalo koľko z takých muzov čo povedia že 2 sú veľa by bolo samých pri čísle 1 keby mali na výške príležitosť spat s rôznymi sexy kockami. Poznala som tam len jedneho takého čo ich mal u zadku a riešil si svoje a doteraz rozmýšľam či nebol gay lebo nemal ani priateľku.
Ja som za svoj skromný život prišla k takému záveru, že niekto ma šťastie na partnera s ktorým ostane od celkom mladého veku a nemá sex s inými z toho dôvodu. A ak nie, tak to závisí od príležitosti a menej od vychovania. Ako tu bolo povedane, sex je potreba tak ako jedlo a keď ma človek príležitosť sa najesť tak sa väčšinou naje. Ja si naozaj uprimne myslím že ti ostatní len nemali príležitosť spat s niekym kto by ich sexuálne pritahoval aj keď s ním nemali vzťah. Koľko 20 ročných slobodných žien by odmietlo záujem vzdelaného, úspešného sexy chlapa? 90% by sa roztriasli kolena už len pri myšlienke že by niekto taký mohol mat o ne záujem.
Možno to tak nie je a bolo take len moje okolie ktoré tento názor sformovalo. Určite to ale nebolo okolie nevzdelanych neslušných ľudí a nebodaj kuriev. Boli to naozaj inteligentní slušní a morálni ľudia.- a možno práve ich inteligencia a schopnosť mat vlastný názor môže za to, ze taki boli. Že nenechali bludy čo sa len tak vravia kafrať im do života.
Ja považujem za príliš veľa cez 20. 15-dost vela, 10-vela, stalo sa, brzdi..
Nikdy by som nikoho ale nesudila človeka na základe tohoto čísla.
Nemôžem ale tvrdiť, že by som chcela muža čo mal 50 nebodaj 100 partneriek. A predpokladam že je to tak aj u muzov.
Nie kvôli chorobám, to sme už v inej dobe, skôr kvôli sebeckemu pocitu ako takej výnimočnosti a specialnosti pre daného človeka. Cítila by som sa jednoducho ako ďalšia nádoba do ktorej sa vystriekal.
A nechcela by som ani panica a ani takého čo mal 1. Prišiel by mi v mojom veku ako čudák alebo ako neschopný chudak ktorého doteraz všetky odmietli a automaticky by som hľadala dôvod prečo tak spravili.
@k0l0b3zka to je tvoj nazor, su ludia modernejsi ktori beru sex ako pozitok....co ma vsak zarazilo "tvoje partnerky"? cize ty ich mozes v priebehu zivota mat viac, ale kazdej z nich musis byt ty ten prvy....prave toto neznasam...ale kedze som stastne zadana vydata a spokojna budem to brat ako kazdy si zime nejako....a na margo tej vyrovnanosti, nie ja trpim vecnym pocitom hanby vycitiek a bohvie coho ja viem co chcem a co moje telo potrebuje a v najvacsej vyrovnanosti si to aj zoberiem. pretoze si samu seba vazim a chcem si dopriat.
@monuska112 Sice som uz nechcel na tuto temu reagovat ale dobre teda. Ziadnej z mojich partneriek som nebol prvy, neviem odkial si to vycitala. No a k ostatnemu sa aj skoda vyjadrovat, mozem aj tu slecnu pred Tebou ubezpecit ze podla jej definicie sa asi kludne mozem oznacit za "oblubeneho fesaka" (aj moj kamarat ktoreho som sa to pytal), a napriek tomu ani jeden z nas nemal potrebu zasuvat do kazdej ktora prejavila zaujem. Ani ked sme mali 20 a ani ked mame cez 30. Ak niekomu stoji nahodny zasun za problemy so zdravim, pripadne nejake nechcene tehotenstva a v neposlednom rade mat na cele nalepku "lahsej zeny" no nikomu nebranim. Ja si svoj zivot vazim a svoju energiu radsej minam na podstatnejsie veci. Mne pride ze mate mozno 20 rokov a ked Vas trochu zivot oplieska z kazdej strany tak sa vycentruju aj Vase momentalne pre mna strelene nazory ;) Ale vidis v tomto je ta krasa, ze uz pocas toho ako konverzujem s buducou moznou partnerkou a prejavi sa takto, tak ma rovno stopku v mojom zivote. No ale drzim Ti palce aj tak ;) To podla Vas kazdy rozvedeny/rozideny clovek na svete by mal saliet a zhanat niekoho na sex, pretoze sex je pozitok. No predstav si ze vacsina z tych ludi zije kludne aj po rozchode, venuje sa svojim konickom, zalubam a ked nahodou im zivot prinesie normalneho partnera no tak si s nim uziju aj ten sex, ale urcite neni sex ciel existencie.
@gleep1 nesuhlasim s oblubenymi fesakmi....
Poznam vela fesakov a teda urcite nepretiahli vsetko, co sa da. Takisto poznam muzov, co su seredni a mali vela partneriek. Ak by som to mala sudit len podla tohto parametra (atraktivity), tak ja by som mala mozno cislo 300 (nie, nie som samoluba). Prilezitosti som mala habadej. Od fesakov, po inteligentnych az po solventnych. Vzdy som vedela, ze touto cestou nechcem ist. Nie som veriaca, ani neviem, ci to je vychovou. Mozno mentalntm nastavenim, sebauctou. Taktiez poznam zeny, co su atraktivne a slusne a taktiez seredy, co su zufale a nechaju sa prejst hocikym (nie, nie su to kamaratky). Mozno je to prostredim v akom zijem a s akymi ludmi sa stykam. A teda takychto ludi okolo seba nemam vela ak vobec. Mozno som len mala stastie na partnera. Mozno ani nie stastie, ale narocnost na partnerove kvality. Mala som moznost si vybrat, nakolko ja som "nezostala nahodou" tehotna a nemusela som sa uspokojit s takym kusom, ako tu zeny denne opisuju.
Podla mna tu normu ma kazdy inu a teda ja neviem si predstavit preco by som niekomu mala rozpravat kolkych som mala, podla mna to je kazdeho cloveka osobna vec a ineho nie je do toho vobec nic.
@gleep1 myslim si, ze u dospeleho cloveka (25+) to nie je o oblubenosti ani o vizazi. ked ma clovek povahu, ze potrebuje sex a je mu jedno s kym, tak si ho proste najde a dozici.
su chlapi, co vyslovene zeny radi striedaju. a je uplne jedno ako vyzeraju.
chapem, kam si tym prispevkom mierila, ale nemyslim si, ze v dnesnej dobe sa pocet sexualnych partnerov priamo odvija od toho, ako clovek vyzera. to moze platit tak pre pubertakov 🙂
@soldi áno, ako vravím, tento názor asi skôr sformoval môj mikrokozmos než objektívna realita… je pravdepodobne že títo ľudia po výške žijú celkom monogamnym životom a ľudia čo ich stretnú mimo výšky ich považujú za neprelietavych fešákov 🙂
A teda na výšku chodia dospelý ľudia, nie pubertiaci.
Toto je veľmi zaujímavá téma a dala by sa rozoberať z viacerých uhlov. Napríklad dopady feminizmu a teda sexuálnej rovnoprávnosti na "uvoľnenie" žien a či je to pre ne ozaj prospešné alebo to vyhovuje skôr mužom. Alebo napríklad, prečo to mužom tak vadí, že žena mala viacero sexuálnych partnerov. Cítia, že ich mužská výkonnosť je ohrozená? Alebo napríklad, prečo doteraz existuje stigma pre ženy, ktoré majú/mali viac sexuálnych partnerov a odmena pre to isté pre mužov?
@gleep1 co si pamatam z vysky, tak sa mnohi z nas stale chovali skor ako pubertaci 😀
ale kedze som nebyvala na intraku a vzdy som bola monogamna, tak moj nazor nie je az tak uplne objektivny.
za seba vsak mozem povedat, ze si nepripadam extra pekna, ale o chlapov som nudzu nikdy nemala. a mam aj velmi dobru kamosku, po ktorej isli vsetci chalani a ona mala jedneho frajera 9 rokov, a teraz ma muza 14 rokov. a medzitym nebol nikto dalsi.
@soldi hahaha áno máš pravdu že na výške sú stále akýmsi spôsobom ľudia nevyzreli, ale práve to obdobie vysokej školy je vek, kedy človek asi príde k najviac sexpartnerov. V obdobi pred tým je to ešte take vzácne, mnohí sú stále s tým prvým. V obdobi potom sa chce človek už usadiť, nájsť si toho jedneho…
A asi som sa zle vyjadrila, lebo si myslím že žena ak chce nemá núdzu o takého partnera nikdy- veď ženy sú tie čo väčšinou muzov odmietajú- tu je to, prečo ich odmietajú- nesplnuju ich predstavu kvalitného partnera. Nepoznajú ho, nič k nemu necítia, usúdili že nestoji za to. A myslím že práve na vyske tak ako som to zažila ja, toto odpadá, lebo ľudia sa tam poznajú (u nás to tak bolo, viem že sú aj výšky a internáty kde je to viac anonymne) vedia niečo o sebe, majú k sebe nejaký stupeň dôvery a hlavne vedia že ten človek bude, alebo už aj je, na spoločenskom rebríčku trochu vyššie.
Lebo som tým nechcela povedať že čím krajší človek tým viac sexu s viac ľudmi podľa mna ma- lebo každý aj ten pekný ma nejake to sito. A tak isto žena asi akákoľvek keby nemala sito tak ma pokojne 500 na úcte lebo zeny sú žiadané 😀 preto som sa aj ako keby vyjadrovala viac na adresu chlapov lebo ti sú často ti, čo to neurčujú. Žena je čo rozhoduje. A práve tam na výške asi viac chlapcov cez to sito prepadlo tými kritériami čo som spomenula (samozrejme každá ma iné ale každá ma)
Takze v konečnom dôsledku asi to nie je o krase ale o tom, koľko ľudí človek za slobodna stretne čo prepadne cez jeho pomyselne sito.
A jasne že väčšinou to sú ti pekní obľúbení čo sú pomyselne vyššie na spoločenskom rebríčku.
Neporušujem to tu sle alo realitu mimo toho čo som zažila, aj keď si myslím že take podvody čo sa deju s kolegyňami a susedkami a podobne to potvrdzujú- že nejde o to či ma človek príležitosť lebo s cudzím clovekom sa nájde vždy- musí tam byt nejake to poznanie sa, nejaký stupeň dôvery.
A tak isto sa mimo takéhoto intímneho intrakovskeho života ťažko lahliadne ľuďom do postele. Tam už realitu môže človek vedieť len o kamaratoch čo sa s tým sami zdoveria, ini ľudia asi nebudú chodiť a spovedať sa kto ich kde pritiahol😀
A samozrejme že tu nechcem objektivizovať a povedať že ten je pekní obľúbení tak je kurevnik… ľudia sú všelijakí, veď ja sama som dosť k svetu, bola som obľúbená, príležitosti som mala, ale “bohuzial” mala som skoro celu výšku frajera- a tak to malo veľa ľudí. Inak sa sprava slobodný a inak šťastne zadany..
@zoro9836 Boze moj baviť sa o niečom na modrom konikovi je niekedy jak baviť sa s imbecilami.
Dávanie ľuďom do ust niečo čo nikto nepovedal to je take klasické.
Ja som povedala že ženy sú žiadané. A keď sa ti nezdá skús sa ako žena prihlásiť na pokec. Každá aj škaredá žena ma dosť záujemcov. To že to su väčšinou totálni zúfalci je druha vec.
Ale s tebou sa už do doskusie púšťať nebudem, prepáč, nepovažujem diskusiu s tebou za rozumu🙂
Pekný deň
@k0l0b3zka tak ale toto uplne ale UPLNE prekrucas! reagoval si na istu uzivatelku ktora spomenula slovensky priemer v hodnote 10-15 ci kolko partnerov za zivot. na co som reagovala ja na teba a teraz tu vsuvas nejake nahodne pohlavne styky, ohladom ktorych povodne ani z mojej strany ani z nicej vobec rec nebola. za druhe nie nie kazdy rozvedeny musi aktivne hladat niekoho na sex, iba tí, ktorí majú na to chut alebo psychicku ci fyzicku potrebu a rovnako tí, ktorí tuto potrebu nemaju (tym myslim teba) sa nemaju navazat do ludi, ktori tuto potrebu maju, pretoze my sa tiez nenavazame do vas ze mate ochabnute iste svalstvo, alebo ze ste friidni! za dalsie nemam dvadsat, zivotom som oplieskana dost, i ked tebe sa to nezda som 12 rokov s jednym partnerom ktory nebol moj prvy a mame tri deti asi tolko k tvojim DALSIM predsudkom! pretoze od zaciatku tu nejde z tvojej strany o nic viac ako obycajne stereotypy skatulkovanie, predsudky a dalsie nicim nepodlozene tvrdenia . ale tak to tiez vypoveda o tvojej zivotnej spokojnosti (ktoru si tu spominal) ak nemas potrebu viac sa vyjadrovat nemusis ale ak ano pocitaj s tym ze ti odpoviem.
mám čoskoro 30.A mala som len jediného a to môjho manžela..Sme spolu od mojich 16 ...a nemenila by som..Čiže v mojom prípade jeden stačí 😊
@martina333x tak ja som ķedysi davno citala ze karel gott mal az 4ciferne cislo zien...
@monuska112 Ochabnute svalstvo nemam a frigidny tiez nie som, mam dobru pracu, vyzeram dobre a zabezpecny som tiez celkom fajn.. Dokonca mozno keby si vedla mna sedela na gauci tak sa Ti aj roztrasu kolena, ale to nic nemeni na tom, ze by som o zenu ako Ty na ktorej sa uz povozilo 15+ chlapov asi nejavil zaujem. ;) A uz to ukoncme, kazdy ma inu zivotnu filozofiu a tak je to v poriadku. Zelam Ti spokojny a naplneny vztah 🙂
@k0l0b3zka este aj narcis...pan suprovy aj tebe vela stastia
@monuska112 uchvatny narcis 😀 ktory zabija cas na modrom konikovi. Esteze si je vedomy, ze zena malokedy prezradi realny pocet partnerov. Hlavne, ak ide o vyssie cislo 😀
@martina333x to je individualne. Niekomu staci 1 a niekto potrebuje viac pre to, aby pochopil co ma a citil sa v zivote spokojny. Podstatne je, ako to citis ty. Tvoj buduci partner je na tom rovnako. Niekomu to vadi a niekomu to je jedno. Kazdy sme schopny akceptovat iny pocet. Hlavne, aby si partneri sadli a nic si nevycitali.... Ale zaroven, aby nemal niekto pocit, ze si nic neuzil.
@ailiba Ja poznám taký pár, čo boli prví pre seba. On v slabej chvíli priznal, že to ľutuje, že nevyskúšal nič iné, samozrejme pred ňou sa tvári, že je všetko ok. Ona je spokojná.
@janickacrazy vsak to, ze kazdy je spokojny s niecim inym🤷♀️. Vacsinou muzi toho potrebuju zazit viac... Ale pravidlo to urcite nie je.

@k0l0b3zka to by si bol prekvapeny o kolke si uz takto bicykel oprel....oni to na cele napisane nemaju...akurat neviem ak si zena moze vyberat medzi 20-timi preo by si vyberala niekoho s takymto nazorom?