icon

Koľko stojí udržanie si milenky pre muža?

7. nov 2025

Kolko podla vas, stoji takeho bezneho, priemerneho manzela milenka. Kolko penazi musi rocne Chlap okolo 40r. , otec rodiny investovat rocne do milenky, Ktora povedzme ze byva v rovnakom meste, Ma dve deti a stretava sa s nou asi 2 - 4x tyzdenne, vecere v restauraciach, darceky, ina pozornost, benzin, Mate to uz niekto tak cca spocitane? Dakujem za rady , Krasny den.

autor
7. nov 2025
@tanyan

Ani na manželku sa nedá urobiť rozpočet, keď nepoznáš jej potreby a očakávania... Niektorá potrebuje kaderníčku, kozmetičku, nechty, značkové oblečenie a doplnky, kilá a litre produktov na seba a pre domácnosť. Iná sa nemaľuje, má zdravé nechty, vlasy si zafarbí sama a aj toaletný papier nakúpi v akcii.
Pri milenke je to podobné. Jedna potrebuje len ľudské teplo a druhá pokryť celé svoje životné náklady. Aj tá večera sa dá zabezpečiť za 30, ale aj za 300.

@tanyan To je pravda, skoda ze sa nezapoji do debaty niekto kto ozaj ma nieco podobne realne zmapovane, alebo odzite. Ci dokonca nieje prave v takom vztahu na jednej ci druhej strane.

tanyan
7. nov 2025
@nyusika

@tanyan da
kazda mudra manzelka ma na manzela take financne naroky, aby mu neostali peniaze na milenku.
cize smudra manzelka minie vsetko, co muz zarobi
😀 😀

@nyusika Alebo ho sexuálne vyžmýka tak, že by inde už nevládal. 😂

martinka13
7. nov 2025

Toľko, koľko si môžeš dovoliť a ako náročná je milenka. Ale štetka vyjde zrejme lacnejšie 😄

nyusika
7. nov 2025
@tanyan

@nyusika Alebo ho sexuálne vyžmýka tak, že by inde už nevládal. 😂

@tanyan ja uprednostnujem to minanie penazi 😀

tenerifka
7. nov 2025

@anonym_autor pri vyplate 1500 eur je nerealne, aby mal muz v Europe popri manzelke milenku, ktoru by mal dotovat, maximalne nejaku vydatu zenu, ktora tiez hlada len sex mimo manzelstva, ale nechce za to nic. Inak na oficialnu k.. u (ci milenku, nazvi to ako chces), ktora si nechava platit za sex a pozornost, uplna utopia....

anonym_311bb4
7. nov 2025

Neuveritelne, ze sa na taketo nieco pyta niekto prave na tomto fore.. ale budis, univerzalna odpoved neexistuje - je v tom vela premennych, dolezite je aj co ocakava od toho milenka, ak je zamilovana, tak to moze stat aj rozpad rodiny, cize aby si ju chlap udrzal, bude musiet obetovat VSETKO.
Ak je to zena co roztiahne nohy za prachy, tak tiez zalezi hlavne od jej, o aky standard ma zaujem a pod aku hranicu uz by nemala zaujem udrziavat taky vztah.
Horor toto fakt 🤦🏻‍♀️

jana_eyre_2
7. nov 2025

autor - si muž, alebo manželka alebo milenka? to by ma zaujímalo..

tenerifka
7. nov 2025
@jana_eyre_2

@jana_eyre_2 on bude ten, co ma vyplatu 1500 eur, manzelku a plne gule..... A sonduje, ci ma vobec sancu niekde zasunut. No nema.

zuzanita1609
7. nov 2025
@anonym_autor

@tanyan To je pravda, skoda ze sa nezapoji do debaty niekto kto ozaj ma nieco podobne realne zmapovane, alebo odzite. Ci dokonca nieje prave v takom vztahu na jednej ci druhej strane.

@anonym_autor úprimne ,dám ti radu,daj si facku,alebo čakaj od manžela v najbližšej dobe,alebo neskoršej,podľa toho,aký bude chápavý/nechápavý pán manžel a ako dlho budeš chcieť byť o suchých rožkoch,len aby si si udržal milenku s 1500e platu 😁. Ale pobavilo na piatok 😆.

januska12323
7. nov 2025
@nyusika

@januska12323 ani ked bude normalna a slusna osamela zena ? 😀 😀 😀

@nyusika taká si radšej kúpi umelú paličku

jana_eyre_2
7. nov 2025
@tenerifka

@jana_eyre_2 on bude ten, co ma vyplatu 1500 eur, manzelku a plne gule..... A sonduje, ci ma vobec sancu niekde zasunut. No nema.

@tenerifka tak minule som videla taky kúsok reportáže, kde sa pýtali nejakej prostitútky čo stojí pri ceste koľko zarobí, že za týždeň 20€.. tak keby šiel touto cestou, tak to vyjde celkom lacno 😅

petronelag
7. nov 2025
@anonym_727f95

Tuto temu davam na policku hned vedla temy kde matka rozmyslala ci prenechat partnera dcere. 🎤

@anonym_727f95 Dnes som čítala v Novom čase, že naopak mama prebrala priateľa dcére, možné sú rôzne kombinácie... To sú len osobnosti.

zobaka
7. nov 2025
@tiezjedna

@anonym_autor s týmto platom uvažuješ o milenke??? Nedaj sa vysmiať... To tvoja žena je úplne tydýt?

@tiezjedna a mozno pise zena o kolko ju muz okrada

petronelag
7. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ale v prípade, že muž má milenku - to má aj iné a ešte väčšie dôsledky, ako len finančné, muž s 1500€ platom by nemal veľa čo dať.

miskakyska
7. nov 2025

Sa pýta
a.)milenka
b.) manžel čo chce milenku
c.) manželka manžela, ktorému nestačí manželka?

morpheuss
7. nov 2025

@anonym_autor tvoja otázka je úplne mimo reality... milenka môže mať s chlapom sex aj zadarmo, ak je do neho zaľúbená alebo ak je skvelý v posteli... na druhej strane mňa stoja mesačne viac ako tvoj chlap zarobí. A to je stále nič oproti tomu, čo na milenky míňa napríklad Boris Kollár.

zuzanita1609
7. nov 2025

Toto píše mužské pohlavie🤭,čo mu brní vo vajách a robí si rozpočet ak sa pritrafilo mať niečo s frustrovanou manželkou...dám ruku do ... mraveniska,(krb sa mi nechce, ešte štartovať) 😁.

autor
7. nov 2025
@jana_eyre_2

@jana_eyre_2 Toto je asi najmenej podstatna informacia. Debata sa ubera uplne uzasnym smerom.

anonym_495517
7. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor chod do fóra vztahy, každá druha téma je o tom, ze si muž našiel milenku, žena prisla mužovi na niekoľkoročný vzťah atd tam sa opytaj

anonym_495517
7. nov 2025
@petronelag

@anonym_autor Ale v prípade, že muž má milenku - to má aj iné a ešte väčšie dôsledky, ako len finančné, muž s 1500€ platom by nemal veľa čo dať.

@petronelag keby sa velmi nahnevam na muža co ma podvádza tak presne takýto prieskum robim pred rozvodom a chcem tolko isto v hotovosti co minul na milenku😂

liv1
7. nov 2025
@nyusika

@tanyan da
kazda mudra manzelka ma na manzela take financne naroky, aby mu neostali peniaze na milenku.
cize smudra manzelka minie vsetko, co muz zarobi
😀 😀

@nyusika strašne sa smejem 😂😂😂

anonym_69e7a4
7. nov 2025

Chudáci chlapi,nemalo by to byť opačne,že tá žena by mala platiť chlapovi, keďže on riskuje rodinu a ona nic?🤭

ivik4
7. nov 2025

Ja som sice manzelka no muz do mna ,,investuje" velmi vela, ani neviem ci by mu na nejaku uboziacku ostalo😃. Ale keby som niekoho uboziacka chudera LEN milenka, tak toho dotycneho zderem do posledneho centa 😃😃. Jeho stara by si to musela vsimnut. Takze veeeeela vela

liv1
7. nov 2025
@anonym_autor

@jana_eyre_2 Toto je asi najmenej podstatna informacia. Debata sa ubera uplne uzasnym smerom.

@anonym_autor to je podstatna informacia, ktoru stranu zastavas. Si milenka a chces vediet co z toho vytrieskas, si manzelka a chces vediet pred podanim navrhu na rozvod, kolko z vasho rozpoctu ide prec, alebo si chlap a chces si najst nejaku tak pocitas ci na nu mas? 😁

zuzubb007
7. nov 2025

Podľa mňa milenka nemusí muža nič stať, stačí jej uspokojenie, porozprávame, pochopenie, nie každá ide na love to si treba uvedomiť, niekedy je láska silnejšia, neviem o kom je to téma ale tá podvádzana žena je totalna chudera, čo sa silou mocou drží chlapa, ktorý ju má za nič

petronelag
7. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ale to sa nedá takto povedať, lebo sú milenky, ktoré nie sú so ženatým mužom pre peniaze a potom sú aj také, ktoré práve idú s úmyslom, získať čím najviac peňazí, hlavne ak ide o nejakého podnikateľa, šéfa alebo Borisa Kolára.

anonym_69e7a4
7. nov 2025

Mužov je habadej a tá ktorá rieši akurát so zadaným je zufala lebo nikto iný ju nechce🤭
A chlap co podvádza svoju ženu je len blba manipulovatelna ovečka, čo pre pár kvapiek vo vajcach klame všetkých a ešte ked ho to stojí aj peniaze tak to je mega troska
A ospevujte to ako chcete 😅
Sebavedomie nula bodov hodnoty nula bodov a život nula bodov😅😅😅😅

ivik4
7. nov 2025

Inak autor ak chces konkretnu sumu, ja poznam jedneho starsieho pana kt. Daval milenke 1000e za ,,spolocnost" . Ale to bol kvazi cisty prijem, vsetko jej platil cize tych 1000e jej ostalo a mohla si ich odlozit.Za mna ale strasne malo na to ze sa musela alebo teda chcela premahat skrz peniaze so starsim panom. Tak realne na nu minul mozno 2-3 tisic ?

katkaseiner
7. nov 2025

toto by si teda moj muz nemohol dovolit :D nehovorim ze drzim kasu, to nie, ale robim vyuctovanie, vyplata pipne kazdy mesiac na spolocny ucet, vsetky vydavky mam do posledneho napisane... nepresmykne sa ani 100E

anonym_69e7a4
7. nov 2025

By som ani za milion nespala so sralom co nevie opustit ,, zlý,, vzťah😅