icon

Koľko stojí udržanie si milenky pre muža?

7. nov 2025

Kolko podla vas, stoji takeho bezneho, priemerneho manzela milenka. Kolko penazi musi rocne Chlap okolo 40r. , otec rodiny investovat rocne do milenky, Ktora povedzme ze byva v rovnakom meste, Ma dve deti a stretava sa s nou asi 2 - 4x tyzdenne, vecere v restauraciach, darceky, ina pozornost, benzin, Mate to uz niekto tak cca spocitane? Dakujem za rady , Krasny den.

anonym_5e14b0
7. nov 2025

Ak si ten chlap. Ty musis riadne zanedbavat rodinu. Vecere 2-4x do tyzdna 🤮. Kks tvoja manzelka ma aj nejaky volny cas?

anonym_1ebc98
7. nov 2025

Manzelka si bude mysliet,ze muzik taha chudacik od nevidim do nevidim,takze toto asi doma ani prstom nepohne,lebo ved on chodi do prace za kur....
Ach jaj,dufam ze ta teda aspon vysmeje,ze co chces s takym ubohym platom.Chore,co ma dopriat rodine,detom dopraje kurvvv.

anonym_564590
7. nov 2025
@anonym_1ebc98

Manzelka si bude mysliet,ze muzik taha chudacik od nevidim do nevidim,takze toto asi doma ani prstom nepohne,lebo ved on chodi do prace za kur....
Ach jaj,dufam ze ta teda aspon vysmeje,ze co chces s takym ubohym platom.Chore,co ma dopriat rodine,detom dopraje kurvvv.

@anonym_1ebc98 skor si myslim, ze na to prisla zena a potrebuje zratat kolko dal na činske polievky a kvety z Lidl

zuzanita1609
7. nov 2025
@binarypete

@zuzanita1609 ja nepotrebujem mne staci to co mam doma ;)

@binarypete ešteže tak 😊.

tiezjedna
7. nov 2025
@zobaka

@tiezjedna a mozno pise zena o kolko ju muz okrada

@zobaka ... alebo milenka, či nie je náhodou moc "pod cenou" 😉

anonym_1b2bd3
7. nov 2025
@nyusika

@anonym_autor s takym platom mas manzelku a chces este aj milenku ? 😀 😀 😀

@nyusika U nás to išlo z peňazí, ktoré som zarobila ja, ale žiaľ nevedela som, že ma podvádza. Ex zarábal lepšie vreckové.

tiezjedna
7. nov 2025
@anonym_autor

@sense no od chlapa co zarobi 1500 zasa nemoze vela ziadat, teda taka normalna zena co nechce travit vecer sama

@anonym_autor len aby si nebol prekvapený, zistíš, že tvoje večery s milenkou ťa u vás doma alternuje niekto iný😂👍

natalka13
7. nov 2025
@anonym_autor

@januska12323 priemer, standard slovenska plat cca 1500 v cistom .

@anonym_autor s tymto platom milenka? Zabudni.

liv1
7. nov 2025
@anonym_9c0439

@anonym_autor Mna by zaujimalo kedy to taká žena s dvomi detmi stíha? 🙈 Ja nestiham riešiť ani samu seba a cvičenie, nie to ešte aby som nejakého milenca obiehala

@anonym_9c0439 nevies si to dobre zariadit 😂😂😂

anonym_758a0f
7. nov 2025
@anonym_5e14b0

Ak si ten chlap. Ty musis riadne zanedbavat rodinu. Vecere 2-4x do tyzdna 🤮. Kks tvoja manzelka ma aj nejaky volny cas?

@anonym_5e14b0 to je jasny blud 4x do tyzdna nechodi nikto na veceru taraniny kazdy druhy prispevok.

ivik4
7. nov 2025
@anonym_758a0f

@anonym_5e14b0 to je jasny blud 4x do tyzdna nechodi nikto na veceru taraniny kazdy druhy prispevok.

@anonym_758a0f no tak sa Ti hlasim, ja som ten nikto. Ale teda nie vzdy je to vecera ,niekedy je to obed a kava v meste denne

zobaka
7. nov 2025
@tiezjedna

@zobaka ... alebo milenka, či nie je náhodou moc "pod cenou" 😉

@tiezjedna hihi aj to je mozne, je dostala prsten z Temu

karolinakr
7. nov 2025
@katkaseiner

toto by si teda moj muz nemohol dovolit :D nehovorim ze drzim kasu, to nie, ale robim vyuctovanie, vyplata pipne kazdy mesiac na spolocny ucet, vsetky vydavky mam do posledneho napisane... nepresmykne sa ani 100E

anonym_26a844
7. nov 2025
@katkaseiner

toto by si teda moj muz nemohol dovolit :D nehovorim ze drzim kasu, to nie, ale robim vyuctovanie, vyplata pipne kazdy mesiac na spolocny ucet, vsetky vydavky mam do posledneho napisane... nepresmykne sa ani 100E

@katkaseiner takže tu kasu držíš..

laila22
7. nov 2025
@ibrunova

akože 9000 na večere? 750 mesačne? To hádam ani nie je nikdy doma, to je nereálne 🙂

@ibrunova prečo? 7x večera za 100€.. 🙂

anonym_50f0ac
7. nov 2025

No tak ti poviem aby to bolo k téme 🤣 u nás to bol obed tak 3-4krat do týždňa, podľa toho ako to vychádzalo časovo, nejaké kvety, vždy nejaká lepšia sladkosť a samozrejme zaplatiť izbu na užívanie...ale príjem bol 2krat taký ako máš ty 😉

rozculena
7. nov 2025
@ivik4

@anonym_758a0f no tak sa Ti hlasim, ja som ten nikto. Ale teda nie vzdy je to vecera ,niekedy je to obed a kava v meste denne

@ivik4 so ženatým ako milenka?

anonym_bdc0f7
7. nov 2025
@anonym_758a0f

@anonym_758a0f Neuveríš, ale chodíme denne do reštaurácii, niekedy i dvakrát.Pracujeme a bývame v centre mesta.Takže nie, žiadna blbosť to nieje

lentakyterapeut
7. nov 2025
@ivik4

@ivik4 co si milenka ci ?

lentakyterapeut
7. nov 2025
@anonym_bdc0f7

@anonym_758a0f Neuveríš, ale chodíme denne do reštaurácii, niekedy i dvakrát.Pracujeme a bývame v centre mesta.Takže nie, žiadna blbosť to nieje

@anonym_bdc0f7 ok ale ty si zenaty a mas milenku ano? Kolegyna? Ok ale neplatis vsetko sam to je ine ako ked si muz vydrziava zenu a vsetko taha sam.

ivik4
7. nov 2025
@rozculena

@ivik4 so ženatým ako milenka?

@rozculena co ? 😃 nie ,ja som manzelka
Odpovedala som na koment ze nik nechodi na vecere tak 4x do tyzdna .
Asi to sproste vyznelo

denithestrange1993
7. nov 2025

@anonym_autor vyraz manzelky ked zisti,ze mas milenku (pletky v rovnakom meste nezatajis) je na nezaplatenie, na vsetko ostatne tu je mastercard 😂

anonym_307621
7. nov 2025

Ak máš ZŤP, tak za najlacnejšie lieky na hlavu nedoplácaš, hospitalizácia na psychiatrii je tiež zdarma. Či si tam nájdeš milenku netuším.

katkaseiner
8. nov 2025
@anonym_26a844

@katkaseiner takže tu kasu držíš..

@anonym_26a844 no tak dobre,tak ju vlastne drzim 🙈

michal_dr
8. nov 2025

@anonym_autor

...muž, 40 ročný chlap
... milenka s "dvoma" detmi 🤔
...večere, tankovania, pozornosti, stretnutia 2-4x za týžden, atď 🤔

Koľko ročne ho môže táto milenka stáť? 🤔
Autorka, zamyslela si sa nad otázkou? 🙂
V podstate ho nestojí nič... 😉

Ono totiž vôbec nejde o "milenku", ale o paralelný vzťah, kde muž má " už" cieľ budovať (v podstate už je) nový rodinný vzťah 😉 a vzhľadom na dľžku je už len otázka času "rozvodových papierov" na stole... 😉

Ono totiž...
Milenka je osoba, ktorá je sexuálnym partnerom niekoho, kto je už vo vzťahu, najčastejšie v nemanželskom pomere. V širšom zmysle sa ako milenka či milenec označuje aj sexuálny partner v akomkoľvek zmysle, alebo dokonca milenci v zmysle zamilovaných ľudí, ktorí sú si blízki.

...pri jeho investovaní času o "milenku" vôbec nejde 😉 a ešte s "dvoma" deťmi 😉

Akosi začína byť štandardom v 35. - 40. roku života sa u žien a mužov rozvádzať, hľadať nových partnerov, akoby to bola "doma" zmeny životneh éry 🤔

Ženy nadávajú na mužov, muži na ženy, ale ich nový partnery by na nich nedali dopustiť a vždy tá otázka... "nechápem, ako sa mohol/mohla tak k tebe tak správať, veď ty si neskutožne úžasná/ý človek"... v podstate ďakujem jemu/jej, anak by som ťa nemohol/mohla spoznať... 🤔🤷

Lena Ramz - Sex in The morning 😎

https://www.youtube.com/watch?v=0FfNjOH1T_k
3petka
8. nov 2025

@anonym_autor treba si nájsť takú milenku čo je sebestačná a tiež si potrebuje len vrznut. to akoze s manželkou nikam nechodíš? Nič jej nekupuješ? Si s ňou vôbec? Načo si potom s ňou?
S 1500 eurami smola bracho, bude to musieť byt fakt samaritanka.

rozculena
8. nov 2025
@ivik4

@rozculena co ? 😃 nie ,ja som manzelka
Odpovedala som na koment ze nik nechodi na vecere tak 4x do tyzdna .
Asi to sproste vyznelo

@ivik4 ale ty chodíš so svojim mužom,tu ide o to,že on ako ženatý kde by zobral čas a prachy na to...

alantroj
8. nov 2025

Znamy plati vyrazne mladsej slecne 2ku mesacne aby bol jej sugar daddy.

anonym_758a0f
8. nov 2025

Jeden velmi znamy hokejista Po 50tke plati 1000 aby boli dievcata po ruke.

angelix
9. nov 2025
@marca12

@anonym_autor 2-4x tyzdenne a to si manzelka nevsimne,ze nema muza doma?

@marca12 tak vies, raz je to tenis, potom posilka a ked dvaja spolu ziju sto rokov, kazdy ma svoje aktivitky, tak preco by mala riesit. A potom su zeny, ktorym vyhovuje, ze muz nie je doma a ze ma svoje chodnicky, lebo chcu mat svoj klud a na sex nemaju naladu vobec. A ze ich je hodne, hlavne tie po 40-50r
@autor
kamoskin ex milenec, pozyval ju pravidelne dvakrat trikrat tyzdenne do vsakovakych barov, a aj jej kolegyne, platil hotely cca raz mesacne a benzin a vsetko okolo toho. Dovolenky vraj neboli, max nejake vylety, cca raz za polroka, vacsinou v ramci jeho sluzobiek. Darceky neviem, ci daval, ale myslim ze celkovo nebol nejaky rozhadzovacny, lebo sa od neho nikdy nicim nepochvalila. Teda evidentne platil len to, co minul s nou. Ja mozem len tipovat, ze to bolo do par stoviek mesacne.