icon

Koľko sú muži ochotní čakať na prvý sex?

26. mar 2022

Nemyslim pubertakov ale 30+ / 30+

Strana
z2
zdenkastanka
27. mar 2022

@slniecko_12 akych?

slniecko_12
27. mar 2022

@zdenkastanka že si nebudú rozumieť v intímnych veciach, ak počkajú až do svadby?

zdenkastanka
27. mar 2022

@slniecko_12 osobne nepoznam ziadny par co cakal s tym az do svadby.. ale uz som tu neraz citala ako s tym cakali a potom veru banovali.

slniecko_12
27. mar 2022

@zdenkastanka možno 1% 🙂 ja poznám cca 5 párov, a všetci si rozumejú 🙂 ale je to na každom, ako sa dohodnú..

zdenkastanka
27. mar 2022

@slniecko_12 ved samozrejme... ale teda ja by som to neriskovala..

janickacrazy
27. mar 2022

@zdenkastanka ja poznám taký pár, čakali do svadby, ona bola panna, on mal predtým viac žien, ale do nej sa zamiloval práve preto, že bola taká nedostupná. No v posteli im to veľmi neklape, ale inak majú pekný vzťah.

nelina1
27. mar 2022

Naozaj dlhodobé čakanie na sex viem pochopiť len u tých, ktorí to vydržia z náboženského hľadiska.
Po 30/35 r nevidím dôvod čakať mesiace, alebo roky. Je to dôležitá súčasť vzťahu. Aký význam má robiť si to sám, keď ma ten druhý priťahuje. Asi nebude veľa chlapov, ktorí sú pre opačné pohlavie atraktívni a majú možnosti, že budú čakať mesiace, alebo roky..
Čítala som o výskume na tému ONS. 30% ONS skončilo dlhodobým vzťahom. Celkom vysoké číslo podľa mňa.

mareri
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
27. mar 2022

@diamond007 súhlasím. niečo, čo je bez sexu, nemožno nazývať vzťahom. sú to kamaráti, spolubývajúci, či "brat so sestrou", rozhodne nejde o plnohodnotný vzťah.

a čo sa týka toho čakania, že 1,5 roka a viac, u mužov okolo 35 a viac... nuž, ja si nemôžem pomôcť, neverím, že si to nekompenzujú inde. alebo teda minimálne masturbujú o život.

liljana
27. mar 2022

@janickacrazy Samozrejme, ze im to neklape. 🙂 Hormony su hormony, bezny zdravy clovek nebude cakat roky na sex. Jedine ten, co ma tych hormonov menej a sex nepotrebuje pred svadbou, ani po svadbe.

lenkakravcova
27. mar 2022

@zdenkastanka Tieto veci sa predsa menia časom. Niekto chytí viac chuť, niekoho to rokmi prejde.
Osobne nepoznám nikoho, kto by sa rozviedol kvôli sexu. Ale poznám mnoho takých, ktorí mali sex pred svadbou a miesto toho aby sa spoznali, sa len namotali.. a potom po pár rokoch prišlo vytriezvenie. Zistili, že len sex ten vzťah neudrží.
Takže no - netreba dávat sex nad vzťah, ale ani vzťah nad sex. Najrozumneší je taký zdravý balanc.

anita6666
27. mar 2022

Max. Na druhom rande

lesana25
27. mar 2022

Autorka, a keby si sa spýtala toho svojho, že dokedy mu máš dať?

janickacrazy
27. mar 2022

@lenkakravcova to by si sa čudovala, koľko ľudí sa rozvádza kvôli sexu, veď nevera vzniká práve preto, že si v sexe nerozumejú

zdenkastanka
27. mar 2022

@janickacrazy no a o tom som pisala... a velmi pochybujem ze sa takto da dlhodobo existovat.aj pre toho kto nema sex na 1.mieste... lebo ked to skripe v hocijakom smere je to zle.
@lenkakravcova co je to stavat sex nad vztah??😂ved sex je súčasť vztahu nie nieco ine... vsetko ma byt v rovnovahe.financie,sex,nazor na deti atd... ked jedna sfera kolise uz to nie je rovnováha a casom sa to moze zhoršiť uplne. Neviem, osobne nepoznam zrejme nikoho kto sa rozvádzal pre sex.ked tak pre neveru.ale neviem podrobnosti ze lebo bol sex zly.ale tu je toho plny kon...

lenkakravcova
28. mar 2022

@janickacrazy
@zdenkastanka
Ešte možno je rozdiel medzi tým, že na Slovensku sa stále berie rozvod ako nejaké úplne najhoršie zlo. Inde to tak nie je vnímané. Manželstvo sa berie ako rozhodnutie byt spolu. A keď to nevyjde tak sa po rieši rozvod a ide sa ďalej. Na SR sa vlastne manželstvo berie ako niečo rozprávkové, navždy, tak je to o to zložitejšie (muži sa do toho neponahlaju - lebo co keď im žena nebude vyhovovať.. Ženy sa do toho neponahlaju - pre ten istý dôvod). Tak sa tu viac žije "pokope"..

Inak osobne poznám 2 manželstva, ktoré vznikli po 2 mesiacoch od spoznania (lebo chceli čakať do svadby a nechcelo sa im čakať dlho 😀) a obe tie manželstva sú už vyše 20 rokov spolu a je radosť na nich pozerať. Mali šťastie, vyšlo im to. 🙂

Tiež poznám ale i jeden pár, ktorí spolu chodili 3 roky, nemali nič intímne medzi sebou, kvôli viere obaja nechceli (aj keď inak by chceli). Po 3 rokoch sa rozišli, lebo si uvedomili, že majú veľmi veľa rozdielnych veci, a nevyhovujú si po iných stránkach.

daniela2202
28. mar 2022

Tak asi 24h

zdenkastanka
28. mar 2022

@lenkakravcova nuz a pre niektorých je zas manzelstvo banalita... pri najmensom probleme uz hladaju utocisko inde,vsetko zahodit len tak... manzelstvo nie su spinave ponozky.ze zahodim a idem dalej.pre mna znamena manzelstvo zavazok, slub.predsa si berem cloveka ktoreho lubim,ktoreho si ctim, ktory je môj najlepší priatel atd... samozrejme ked su vazne problemy v manželstve ako alkohol alebo tyranie tak vtedy treba ist od seba,ak sa to neda vyriešiť .ale ak dobre poznám cloveka ktoreho si beriem tak nepredpokladam ze takyto problem vznikne.ani z dna na den.a keď uz treba to riešiť v zarodku...

lenkakravcova
28. mar 2022

@zdenkastanka Tak určite to nie je ani banalita, ale zase nemalo by sa to ani preceňovať. Lebo niektorí sú spolu potom len preto, aby hanba nebola.
Ja tiež beriem manželstvo ako záväzok (avšak ak by tam boli také vážne problémy aké popisujes, tak by som sa rozviedla).

zdenkastanka
28. mar 2022

@lenkakravcova ved a o tom pisem... vazne, nezvratitelhe problemy tak jasne ze radsej rozvod...

anjelikdianka
5. apr 2022

Moj muž čakal skoro 2 r.Ale ja som mala 16r ked sme začali spolu chodiť a on 22.Ale sa mu asi oplatilo lebo sme spolu už 22 r a z toho 17. ako manželia.😁

Strana
z2