icon

Kontrola orgazmu a pás cudnosti

dasdenail
7. júl 2021

Ahojte,

sú tu na fóre baby, ktoré skúsili u partnera kontrolovaný orgazmus a pás cudnosti? Robíme to teraz polrok a je to neskutočná zmena v správaní uňho. a to myslím pozitívna 🙂

Z letargického chlapa bez záujmu sa stal neuveriteľne pozorný muž, ktorý spraví čo mi vidí na očiach 🙂

dasdenail
autor
7. júl 2021

@danielllka no bolo to dost presviedcania, aby nosil stale ale pochopil ma...ono, ja viem ze asi take zvlastnejsie je to cele ale dalsie babo uz nechceme a naozaj je teraz nas vztah o inej dynamike...

estrella5
Autor odpoveď zmazal
althejka
7. júl 2021

@dasdenail tak to uprimne gratulujem. Vtaci lockdown moze byt tiez cesta.

ella_price
7. júl 2021

A švagor už lepšie? 😎

althejka
7. júl 2021

@ella_price zemrela som 😃😃😃😃😃

klip0
7. júl 2021

@ella_price nevraviac o tom ako tam písala že muž mu to spraviť nemôže lebo by sa mu pri ňom nepostavil 🤷🏻‍♀️

ella_price
7. júl 2021

@klip0 Až mi slza ukápla. Námet na Rodinné prípady 😢

ndrag
7. júl 2021

Zakladatelka a nie si ty sama chlap co tuzi mat zamknuteho kacera? 😂 Tu na mamickovskom fore moc teda nepochodis 😂

suzitok
Autor odpoveď zmazal
bobacik88
7. júl 2021

@dasdenail ,divna debata,ako co na tom,ked to tak chcu,paci saim to tak,no a co,tak nech chodi takto aj do opery.tu uz myslite na sanitky a neviem co.keby pri kazdej ceste z domu mal clovek myslieet,ze sa nieco stane,tak nech sedi doma.je to proste zabavka,tak nech sa pohraju.radsej sa,,hrat,, a byt v pohode ako byt ,,normalny,, a byt na sracky nestastny

srferreira
7. júl 2021

No ja som sa na rano aspon dobre zasmiala na tych vasich komentoch 😂😂😂

suzitok
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
bobacik88
7. júl 2021

ale zase preco nie aj tu.cudovali by ste sa,kolko ludi sa takto hra,kadeco,bdsm.len nejako si to nikto velmi nevsimne.ani vonku.ja napr musim nosit obojok.no co uz

althejka
7. júl 2021

@ndrag ja by som bola prisahala ze je to typek v dlhodobej karantene

jaskolka
7. júl 2021

@ella_price ty kokso, teraz som si skoro zobudila dieťa rehotom 😆😆😆

vafinka
7. júl 2021

@dasdenail vy ste divný to akože sa hráte kto je dominantný v posteli a to tvojmu naplieskas keď mu vtak nestojí na tvoje nakazenie či ako? Už som asi stará ....musela som si nájsť na nete co je to tá vaša praktika...

bobacik88
7. júl 2021

@vafinka presne,mozno aj tak to je.

sandrika1986
7. júl 2021

Ked Vam to vyhovuje...

jaskolka
7. júl 2021

@ndrag však nech si ho zamkne😆😆 teda zvedavosť mi nedala, kukla som Google a teda keď som videla tie klietky... Toto už je iný level 🙉🙉

bobacik88
7. júl 2021

@vafinka divny,preco,proste ona je domina a hotovo,paci sa to aj jej aj jemu.ja si tiez nevyberam,ci chcem,ci nie,proste dostanem obojok a hotovo.

althejka
7. júl 2021

ked pocujem pas cudnosti, vzdy si spomeniem na film LOVE GURU. ozaj,skvela metoda ako chlapa doviest k sialenstvu a chticu,ale pozor,toto je vyssi level, je ho zviazat a pred nim s jeho platobnou kartou online nakupovat.

vafinka
7. júl 2021

@bobacik88 mne je jedno čo stvárajú a čo nie ale zas to sem vešať nemusí....

ella_price
7. júl 2021

@vafinka Mňa udivuje tá politika na tomto fóre. Ľudí čo nemuseli pomazali a takýchto úchylov čo s tématikou tohto fóra nemajú nič spoločné tu nechávajú.

vafinka
7. júl 2021

@ella_price to je ako vo všetkom.....tuná na koňovi sa dejú veci

karolinakr
7. júl 2021
ella_price
7. júl 2021

Autorka asi naťahuje káčera, tak snáď sa majú celá rodina dobre. Pac a pusu 👋🏻

lenkacanigova
7. júl 2021

Skusim to kupit mojmu,zamknem a idem na turnus do práce 😁som zvedavá či sa bude na mna tešiť

zirafienka
7. júl 2021
0silvia0
8. júl 2021

@suzitok ešte prichádza do úvahy dedko, pradedko atď.😨