Kontrola orgazmu a pás cudnosti
Ahojte,
sú tu na fóre baby, ktoré skúsili u partnera kontrolovaný orgazmus a pás cudnosti? Robíme to teraz polrok a je to neskutočná zmena v správaní uňho. a to myslím pozitívna 🙂
Z letargického chlapa bez záujmu sa stal neuveriteľne pozorný muž, ktorý spraví čo mi vidí na očiach 🙂
@ella_price zemrela som 😃😃😃😃😃
@ella_price nevraviac o tom ako tam písala že muž mu to spraviť nemôže lebo by sa mu pri ňom nepostavil 🤷🏻♀️
@klip0 Až mi slza ukápla. Námet na Rodinné prípady 😢
Zakladatelka a nie si ty sama chlap co tuzi mat zamknuteho kacera? 😂 Tu na mamickovskom fore moc teda nepochodis 😂
@dasdenail ,divna debata,ako co na tom,ked to tak chcu,paci saim to tak,no a co,tak nech chodi takto aj do opery.tu uz myslite na sanitky a neviem co.keby pri kazdej ceste z domu mal clovek myslieet,ze sa nieco stane,tak nech sedi doma.je to proste zabavka,tak nech sa pohraju.radsej sa,,hrat,, a byt v pohode ako byt ,,normalny,, a byt na sracky nestastny
No ja som sa na rano aspon dobre zasmiala na tych vasich komentoch 😂😂😂
ale zase preco nie aj tu.cudovali by ste sa,kolko ludi sa takto hra,kadeco,bdsm.len nejako si to nikto velmi nevsimne.ani vonku.ja napr musim nosit obojok.no co uz
@ella_price ty kokso, teraz som si skoro zobudila dieťa rehotom 😆😆😆
Ked Vam to vyhovuje...
@vafinka Mňa udivuje tá politika na tomto fóre. Ľudí čo nemuseli pomazali a takýchto úchylov čo s tématikou tohto fóra nemajú nič spoločné tu nechávajú.
@ella_price to je ako vo všetkom.....tuná na koňovi sa dejú veci
Autorka asi naťahuje káčera, tak snáď sa majú celá rodina dobre. Pac a pusu 👋🏻
Skusim to kupit mojmu,zamknem a idem na turnus do práce 😁som zvedavá či sa bude na mna tešiť
@ella_price 👍

@danielllka no bolo to dost presviedcania, aby nosil stale ale pochopil ma...ono, ja viem ze asi take zvlastnejsie je to cele ale dalsie babo uz nechceme a naozaj je teraz nas vztah o inej dynamike...