Kríza v manželstve. Ako zvládnuť intímne problémy?
Ahojte, pisem anonymne, lebo sa bojim takto pod nickom opisat to, co zazivam. S manzelom sme spolu cca 14 rokov. Mame 1 dieta 7 rocne. A teraz k problemu veci: neviem sa pred manzelom pretvarovat, ze je vsetko Ok. Mame dlhsie problemy v oblasti sexualneho zivota- staram sa o dieta, vecer som uz grogy, nevladzem, nemam chut. On sa potom zduje, tvrdi, ze noo, zase nic nie je, kolko ludi to robi denne, ze sa mu nevenujem, ze robi pre mna vsetko a ja nic, ze sex nula bodiv. Nuti ma aj do praktik, ktore mne samej su neprijemne a nemam z nich potesenie. Som uplne paralyzovana v tom vztahu, nevladzem ho ani pobozkat.proste taketo citove ide na mna. Ja si to potom vycitam. Nazorovo sme podla mna v poriadku, milenku nema, milenca ja nemam. Problem je, ze ja som voci nemu strasne odtazita, v bezne banality mi vadia aj...stale ma argumentacne prevysi..necitm sa tak dobre.
Máteniektora podobne?
@tiezjedna ale na to uz prisla aj ona sama hned na prvej strane. Dokonca nasledne priznala kopec veci. Tu sa uz vobec nebavime o absentujucom sexualnom apetite 🤦
@lindusss2016 čítala som diskusiu postupne a reagovala som na príspevok... Pokoj.
@lindusss2016 čítala som diskusiu postupne a reagovala som na príspevok... Pokoj.
@tiezjedna ja som pokojna, mna sa to netyka 🤷 ale je mi luto zeny, ktora je obetou manipulatora a veri, ze vsetko je jej vina a tu sa jej este od cudzich zien dostane, aka je neschopna, ked manzelovi neda kazdy vecer sa radostou.
@anonym_autor ten tvoj je absolutny chudak a emočny kripel. Plus serie ho že zarabaš viac. Jeho ego dostava na frak. Preto si sex vynucuje, lebo aspon tam sa snaži byť chlap. Autorka Vy ste už velmi davno podla mna v tomto kolotoci z ktoreho nevieš vystupiť. Tipovala by som ze už začali po narodeni dieťaťa. Takito sebecki tupci sa vtedy najviac ukažu. Na čo Ti taky somar je v živote? Tvoj kolega Ti prišiel ako znamenie (ktoreho Ti zoslal nejaky anjel) aby Ti ukazal, ake si zaslužiš chovanie. Pekne a uctive! Tam tkvie aj tužba po sexe potom . Odiď presne ako Ti pisala enmery a lindouss - kvoli dcere. Zachran jej videnie sveta a toho ako sa ma chlap k žene chovať !
@anonym_autor a este jedna vec. Tipujem ,že tie sexualne praktiky budu take fajnovečky ,ktore Ta maju dať ako ženu dole a ponižiť. Pamataj ,že chudak ktory sa citi neisto a ponižene sa bude naopak snažit ponižit Teba aby si nahodou nebola lepšia, šikovnejšia atd. Milujuci clovek podporuje, lebo je ochotny a rad že bude rast s Tebou. Tento tvoj to nie je! A ak sa hanbiš/bojiš svoje pocity takto na fore skus aspon chatgpt. Uvidis tie odpovede. Hlavne sa vyplač a daj priechod pocitom, to je prvy krok k tomu aby sa Ti vyjasnilo ,že ako ďalej.
@anonym_autor K tým sexuálnym problémom... Muž by mal byt u teba na prvom mieste, vaša partnerská láska je dôležitejšia než tá rodičovská. Detí môžeš mať xyz, ale muža len jedného a mimochodom, dieťa raz odíde. Máte manželské povinnosti a tým je aj sexuálne jeden druhého uspokojovať - tým nehovorím, že mas pristupovať na veci, čo ti nie sú po vôli, ale klasický sex do toho vzťahu proste patrí. A že nie si schopná čo i len na sexualne chvíle odstaviť v podstate velke decko - 7 ročne, tak to je tvoje zlyhanie. To nie je žiadne nevládne neschopné dieťa, čo i len chvíľu nedokáže byť samé, veď musíte ho učiť samostatnosti. Ale späť k manželovi ... ak ho nemiluješ, resp. nestojis o nápravu vášho manželstva, rozved sa a nemusíš nič riešiť.
@anonym_autor K tým sexuálnym problémom... Muž by mal byt u teba na prvom mieste, vaša partnerská láska je dôležitejšia než tá rodičovská. Detí môžeš mať xyz, ale muža len jedného a mimochodom, dieťa raz odíde. Máte manželské povinnosti a tým je aj sexuálne jeden druhého uspokojovať - tým nehovorím, že mas pristupovať na veci, čo ti nie sú po vôli, ale klasický sex do toho vzťahu proste patrí. A že nie si schopná čo i len na sexualne chvíle odstaviť v podstate velke decko - 7 ročne, tak to je tvoje zlyhanie. To nie je žiadne nevládne neschopné dieťa, čo i len chvíľu nedokáže byť samé, veď musíte ho učiť samostatnosti. Ale späť k manželovi ... ak ho nemiluješ, resp. nestojis o nápravu vášho manželstva, rozved sa a nemusíš nič riešiť.
@anonym_a33059 Toto píšeš týranej a bitej žene...zatlieskaj si.
@anonym_a33059 komentujes zlyhanie autorky bez toho, aby si si prečítala jej odpovede v diskusii. To je zase tvoje zlyhanie. Ked si to dočítas oprav si prosim svoju odpoved
@anonym_a33059 rady su fajn, ale pre ženu kt v manželstve netrpí, nie je bita..
Ci ty by si v pohode zniesla preplesk a neskôr v noci poslušne plnila povinnosti? Hádam nie?
Čítala si jej odpovede?
@betulinka1 Vám asi nedochádza, že autorka toho zažíva oveľa viac. Bojí sa od neho odisť, okrem psychického depatia ju atakuje aj fyzicky, tipujem, že aj ponižovanie, ako je bez neho nič a vezme jej dcéru. Autorka reálne nechápe, že nič z toho nie je pravda, to on potrebuje ju.
Inak autorka, obdivujem tvojho otca, že keď si po orieskaní hlavy v kúpeľni kvôli odmietaniu sexu a jeho praktík prišla domov, že ho nešiel zabiť. Môj oco by na to povedal, že takého hajzla si s radosťou odsedi v base. To by som mu zase síce nedovolila ja, ale naisto viem, že z domu by ma už k nemu nepustili a bolo by to poslednýkrát čo má videl, okrem rozvodu.
@enmery nečítam komentare, reagovala som prvy autorkin prispevok. Teraz, ked si ma upozornila, tak som si precitala a je to strasne co zaživa. Ale mne sa to zda neuveriteľne aby zena s dobrým platom, uz davno nebola odstahovana. Financne sa postarat vie. No naco jej taketo debila. Este to aj dieta vidi.
Sex sa nedá robiť nasilu nepomáha ti dosť necítis sa lubena preto nemáš chuť
@enmery nečítam komentare, reagovala som prvy autorkin prispevok. Teraz, ked si ma upozornila, tak som si precitala a je to strasne co zaživa. Ale mne sa to zda neuveriteľne aby zena s dobrým platom, uz davno nebola odstahovana. Financne sa postarat vie. No naco jej taketo debila. Este to aj dieta vidi.
@betulinka1 s 1 dieťaťom, a pomoc od rodičov.. co by za to ibe dali..tu mstka bez rodičov, pomoci, doslova uteká s 3 detmi..
@betulinka1 Pretože sa bojí, takéto typy sa vyhrážajú aj zabitím, že im vezmú dieťa a nedajú im ani ich rodine pokoj.
Pocuvni otca,dobre ti povedal.Ziaden rodic nechce,aby jeho dieta trpelo,ty by si chcela???Nie,ze???Tak vies,co mas robit.Vrat sa k rodicom,rozved sa a zacni s malou sama a vklude.Na co cakas,kym to nebude len hodenie o skrinu,ale aj facky sa pridaju,kopance,ci trhanie vlasov.Toto chces???
@anonym_autor nechces sa mu venovat tak mu dovol milenku. Nemas na sex energiu vecer? Tak sexujte rano. Teraz si predstav co musi prezivat on.
@anonym_c6dafa ty si fakt kus kravy. dufam, ze aj tebe chlap otrieska hlavu o stenu a potom mu z radostou vyfajcis jeho smradlavy koko.?
@anonym_a33059 ďalšia sprostá
@anonym_autor mam len velky strach, ono to chodi v takych kolach mam pocit, ako húpačka. Asi som moc oblbnutá, stale mam pocit, ze musim kvoli dietatu, lebo ma take stavy ze place za tatinom a ja mam.z toho vycitky svedomia. Udrel ma v hadke vtedy len raz...ale co je pravdou, neprovokujem, lebo je hrozne prchy a vzfy ma vie argumentacne tak nastavit, ze ma "uprace", ze sama tomu uverim...
@anonym_autor mam len velky strach, ono to chodi v takych kolach mam pocit, ako húpačka. Asi som moc oblbnutá, stale mam pocit, ze musim kvoli dietatu, lebo ma take stavy ze place za tatinom a ja mam.z toho vycitky svedomia. Udrel ma v hadke vtedy len raz...ale co je pravdou, neprovokujem, lebo je hrozne prchy a vzfy ma vie argumentacne tak nastavit, ze ma "uprace", ze sama tomu uverim...
@anonym_autor bohuzial nie kazdy ma odvahu postaviť sa svojmu strachu a zit inak. Len si uvedom, ze tvoris budúcnosť svojej dcére
@anonym_autor Pozri si dokument To všechno z lásky na yutube, toto máš doma. Martina Šindlerova pomáha obetiam domáceho násilia a psychického týrania, jej súčasný partner takéto zeny zastupuje a v tom video a od nej zaznelo-Práve kvôli deťom sa odchádza. Neverím, že si porodila dieťa do tohto pekla a chceš pre ňu takého partnera jedného dňa. 0800 212 212, pre ženy nevidiace cestu zo strachu, zaživajuce domacie násilie v akejkoľvek forme.
Tvoja dcéra neplače ZA NIM. Ona sa ho BOJÍ a mysli si, že je to všetko jej vina a chce to doma urovnať. Ublizujete jej neskutočne.
@anonym_autor Pozri si dokument To všechno z lásky na yutube, toto máš doma. Martina Šindlerova pomáha obetiam domáceho násilia a psychického týrania, jej súčasný partner takéto zeny zastupuje a v tom video a od nej zaznelo-Práve kvôli deťom sa odchádza. Neverím, že si porodila dieťa do tohto pekla a chceš pre ňu takého partnera jedného dňa. 0800 212 212, pre ženy nevidiace cestu zo strachu, zaživajuce domacie násilie v akejkoľvek forme.
Tvoja dcéra neplače ZA NIM. Ona sa ho BOJÍ a mysli si, že je to všetko jej vina a chce to doma urovnať. Ublizujete jej neskutočne.
@enmery dlho mi trvalo, to pochopit co sa deje, az ten kolega...ten mi ukazuje taku inu tvar aka moze byt...pritom nic spolu nemame...ale ten ton hlasu je iny, upokojujuci...preto som nad tym zacala rozmyslat, ze ked ma toto takto vzdy zasiahne, asi doma mi nieco chyba, nieco je zle
@lindusss2016 mam cca 2200 eur v cistom, asi by sme prezili obe z mojho platu, mam narocnu pracu, ale peniazky su, praca stabilna
@anonym_autor 2200 v čistom to máš pekný plat v pohode by ste to zvládli aj finančne bez neho. Ja by som na tvojom mieste sa rozviedla.
@enmery jaj a to nie je o tom, ze mi nadbieha...aby som sa nevyjadrila zle... je proste slusny a prirodzeny...
@enmery dlho mi trvalo, to pochopit co sa deje, az ten kolega...ten mi ukazuje taku inu tvar aka moze byt...pritom nic spolu nemame...ale ten ton hlasu je iny, upokojujuci...preto som nad tym zacala rozmyslat, ze ked ma toto takto vzdy zasiahne, asi doma mi nieco chyba, nieco je zle
@anonym_autor zijeme prilis kratko na to,aby si svoj drahocenny cas, stracala s muzom,ktory si nevazi zenu a matku svojho dietata.Otrasne, je to len citat,nie prezivat. @enmery ti velmi dobre radi,sprav to,nemas co stratit,len ziskat.
Ja by som ti poradil nieco ine,ale porusil by som pravidla platformy...
Len raz by ma muž v posteli nútil robiť niečo, čo sa mi hnusí a nikdy viac by som mu nedovolila, aby sa ma dotkol. Proste toto by bola konečná, rozvod, amen. Zbav sa toho hoväda.
Ten kolega je volny? Ten do teba vidi do studne a aby si overil, ze od 18.30"-(kde tolko je, to ma denne 12tku?) do 6."rano mas manzelske 🔥peklicko, predhodil ti par teplokrvnych slov a ty si sa rozlozila... Nepozna sa s tvojim otcom, to je tiez psycholog z ludu, alebo len vidi tvojho chrapuna v novom svetle... ci tvoje modriny... Potvrdene. Ano, tvoj magor ziarli aj na tvoje peniaze, takze bude robit viac za menej, ci ako sa ti to vyhrazal. Ja hovorim vztahom ako mas ty Otocene magnetky. Pritahujete sa, silne pole a zrazu, niekto vie presne kedy😅(po svadbe sme ratali dary a ja som mala 3*viac,odvtedy ma nenavidel...) sa otocia a odpudzuju, Vojna Roseovcov zacina, teda zvacsa od jedneho... Ci si to niektori uz pri laske na prvy pohlad nepovedia, hentu kost zbalim a udeptam k smrti. Mala ma syndrom nedostupneho rodica, pride, pohladi, ohuri...a uvrhne do neistoty, co z ajtra. Ty si s nou stale, to ma istotu, o psychosa sa boji, ze raz vecer nepride. Este by ma zaujimalo, ci mu nahodou nedavas vyplatu, aj to by pasovalo do jeho predatorskeho obrazu. 🍀
Ten kolega je volny? Ten do teba vidi do studne a aby si overil, ze od 18.30"-(kde tolko je, to ma denne 12tku?) do 6."rano mas manzelske 🔥peklicko, predhodil ti par teplokrvnych slov a ty si sa rozlozila... Nepozna sa s tvojim otcom, to je tiez psycholog z ludu, alebo len vidi tvojho chrapuna v novom svetle... ci tvoje modriny... Potvrdene. Ano, tvoj magor ziarli aj na tvoje peniaze, takze bude robit viac za menej, ci ako sa ti to vyhrazal. Ja hovorim vztahom ako mas ty Otocene magnetky. Pritahujete sa, silne pole a zrazu, niekto vie presne kedy😅(po svadbe sme ratali dary a ja som mala 3*viac,odvtedy ma nenavidel...) sa otocia a odpudzuju, Vojna Roseovcov zacina, teda zvacsa od jedneho... Ci si to niektori uz pri laske na prvy pohlad nepovedia, hentu kost zbalim a udeptam k smrti. Mala ma syndrom nedostupneho rodica, pride, pohladi, ohuri...a uvrhne do neistoty, co z ajtra. Ty si s nou stale, to ma istotu, o psychosa sa boji, ze raz vecer nepride. Este by ma zaujimalo, ci mu nahodou nedavas vyplatu, aj to by pasovalo do jeho predatorskeho obrazu. 🍀
@anonym_ca424e Píšeš ako pod vplyvom bohviečoho...autorke si nijako nepomohla. Choď radšej spať.
@anonym_ca424e Píšeš ako pod vplyvom bohviečoho...autorke si nijako nepomohla. Choď radšej spať.
@enmery nerozumiem co pise, som slusny clovek aj kolega, obcas prehodime par slov, pochybujem, ze by zo mna citil nejaky problem snazim sa to tajit
@enmery nerozumiem co pise, som slusny clovek aj kolega, obcas prehodime par slov, pochybujem, ze by zo mna citil nejaky problem snazim sa to tajit
@anonym_autor Tvoj kolega sa správa úplne normálne. Takto sa správajú normálni ľudia...nerob si z nej hlavu, to nemá nič s Tebou, ona tu takéto nezrozumiteľné veci píše často.
@lindusss2016 mam cca 2200 eur v cistom, asi by sme prezili obe z mojho platu, mam narocnu pracu, ale peniazky su, praca stabilna
@anonym_autor nuz,ked mas takyto plat aj rodicov,,verim,ze by ta podporili aj pomohli....
Ja mam za sebou vztah,v ktorom som bola nestastna, mala som tiez rodicov,ktorí stali vzdy pri mne, vahala som naozaj velmi kratko.
Opustila som ho,velmi mi pomohlo,ze som sa mohla na nich obratit.
Aj ty mas tu podporu,prosim ta vobec nevahaj,nezostavaj s takym clovekom,zacni mysliet aj na seba trosku...
Ja by som nemohla byt s clovekom,co mi ublizuje-akokolvek...ani mna moj nebil,nikdy ma neudrel,ale psychycky ma nicil.
No ja som to nezniesla a dobre som urobila
Uz velmi davno to bolo,uz mam dlhe roky ineho manzela,s ktorym som stastna.prajem to aj tebe!!
No ja som typ,ze ak by som aj nestretla uz tohto mojho milovaneho,radsej by som bola sama ako s hajzlom

@tiezjedna Stačí si preboha prečítať aspoň autirkine odpovede...
Ale ako odpoveď, mne by stačilo, že si partner vylučuje praktiky, ktoré ja nechcem a aj tak mi ich robí, ergo ma znásilnil a je mu jedno, ako sa cítim, ci mam bolesti...
@enmery ja som ich čítala, preto píšem, že tam je iný problém než únava z dieťaťa a domácnosti....