icon

Kto mal prvý sex až po svadbe?

18. aug 2023

Je tu niekto kto mal prvý sex až po svadbe? “Oplatilo” sa čakať? Popr čakali by ste?

la_dolce_vita
21. aug 2023

@aurora33 no nechápem fakt, pretože ja by som si nikoho nedovolila nazvať chuderou.. autorka sa pýtala a tak som napísala, že je tam také riziko. Samozrejme ak si sadnú, je to super, ale ak nie, tak sú problémy vo vzťahu a po svadbe už je tažké to riešiť. Proste nesadneme si s každým v sexe, môj názor a skúsenosť. Práveže mohla by som závidieť, ak mal niekto takéto štastie v živote, ja to obdivujem a ušetrili si dosť trápenia.. Nikoho neurážam...

yoxinka
21. aug 2023

@aurora33
@la_dolce_vita
Viete čo, baby, veľmi ste hnusné. Ja som sa fakt úprimne snažila veci vysvetľovať, nikoho neurážam, viackrát som písala, že si nemyslím, že zdržať sa sexu pred manželstvom automaticky znamená super manželstvo a že sex pred manželstvom nijako neodsudzujem. Ja som bola označená za vzťahovačnú, ale že vy vkuse narážate na to, že som neuspokojená a že môj sex je oničom, ale tak jasné, že to tu nenapíšem, to je úplne v pohode. Chcela by to trochu viac orvorenú myseľ a viac tolerancie z vašej strany.

la_dolce_vita
21. aug 2023

@yoxinka ok, som hnusná a netolerantná, tak sa nechápeme a nemá zmyseľ debatovať. Veď ja ťa vôbec nepoznám ani tvoj sexuálny život. Píšem skôr o sebe... tak pekný deň.

mimka1402
21. aug 2023

@yoxinka To ako reaguješ ukazuje o tebe. Keby si bola naozaj skutočne spokojná a nepochybovala by si. Tak by si sa maximálne zasmiala a nie takto odpisala na niečo kde ťa neoznacili.😀 Ale ty si to vzala smrteľne vážne, hoc ženy vraveli vo všeobecnosti . Je mi ľúto, že si nespokojná v tejto oblasti, ale naozaj nikto iný za to nemôže. Verím ale, že sa to zlepší. Lebo čo iné mám priať. 🙂

yoxinka
21. aug 2023

@la_dolce_vita
Veď ale to nie je o tom poznať môj sexuálny život 🤷‍♀️. Veď keby napíšeš, že “ja mám zlú skúsenosť, lebo sa stalo toto a toto a preto to vnímam takto”, tak je to úplne v pohode. Ale tak napísať, že som isto neuspokojená, lebo som mala iba jedného chlapa a teda, neviem porovnať, tak TO je na tom odveci.

yoxinka
21. aug 2023

@mimka1402
Ale prosím ťa. Ja som fakt úprimne slušne vstúpila do tejto diskusie so zámerom veci vysvetliť, možno trochu objasniť, prečo ľudia čakajú do svadby. Veď si prečítaj VŠETKY moje príspevky, nie len jeden, kde som sa už na to opakované osočovanie a znevažovanie (nie mňa osobne, ale nás ako skupiny) nedokázala povzniesť 🤷‍♀️. Teba by sa nedotklo, keby sa niečo fakt úprimne a so všetkou toleranciou k oponentovi snažíš niečo vysvetliť a opakovane sa ti vracajú len posmešky???

mimka1402
21. aug 2023

@yoxinka Ja som tu niekde vysvetlila moju skúsenosť. Naopak sú tu myšlienky žien, ktoré počkali ako tí ostatní sú nemoralni, potrebujú skúšať zaradom partnerov a podobne nezmysly. Je pochopiteľné, že treba toleranciu na oboch stranách, ale v tejto diskusii na veľa stranách práve veriace ženy si prídu ako niečo "viac". Je pravda, že tvoje príspevky som nečítala. Ale uznaj, že v týchto posledných správach znieš nespokojne...
Mňa by sa to asi nedotklo, lebo tu na mk aj pri normálnej téme kde sú podložené aj fakty, dokážu niektoré ženy tvrdiť hlúposti "lebo si to myslia". 😀
Myslím si, že obe strany nikdy nepochopia úplne tú druhú. Lebo nemajú tú istú skúsenosť.

zltalienka
21. aug 2023

@la_dolce_vita "Práveže mohla by som závidieť, ak mal niekto takéto štastie v živote, ja to obdivujem a ušetrili si dosť trápenia.. " áno presne o to mi išlo (ušetriť si dosť trápenia... videla som v mojom okolí a nechcela opakovať tie isté chyby) a podarilo sa. Preto sa oplatilo.

yoxinka
21. aug 2023

@mimka1402
Áno, som frustrovaná, ale nie z môjho sexuálneho života. Som frustrovaná z toho, že ľudia nedokážu akceptovať tých druhých. Na to, aby si to akceptovala tomu netreba rozumieť. Ja som opakovane písala, že proti sexu pred manželstvom nič nemám, nech sa každý zariadi ako to cíti. Ja som veriaca a poznám veľa
veriacich párov, ktorým to vyšlo, ale aj také, ktorý nie a sex bol po svadbe problém. Vyššie píšem, že sa mi kamoška rozvádza, lebo chlap síce bol v posteli úžasný, ale trochu jej to zatemnilo mozog, lebo všetk sme jej hovorili, že ten chlap nie je ok a ani nebol. Proste je to veľmi individuálne 🤷‍♀️. Moje kamošky mali sex pred svadbou a veľmi kvetnato sa mi s tým zdôverili a zároveň sa tešili so mnou, že čakám do svadby, prišlo im to pekné a fandili nám. Ja sa nas nikoho nepovyšujem a rozhodne si nemyslím, že som niečo viac, lebo som so sexom čakala do svadby.

zltalienka
21. aug 2023

@la_dolce_vita "@yoxinka Ako si na to prišla? Napísala som niečo o chuderkách? Veď ak si spokojná, tak je to super, ale napríklad ja som toto podcenila ako mladá a neskúsená a prinieslo mi to v živote veľa problémov. Nebuďte hneď take vzťahovačné prosím..."
Môžem vedieť aké problémy Ti to prinieslo?
Zatiaľ sa tu tvárili, že nie je veľký rozdiel medzi tým keď spolu mali sex a potom sa rozišli a verziou, že k sexu nedošlo a potom sa rozišli. Že toto problém nie je. Mne sa zo skúseností môjho okolia zdalo, že je v dosť veľký rozdiel. Osobnú skúsenosť nemám.

la_dolce_vita
21. aug 2023

@zltalienka ak sa nenahnevas, tak uz sa nebudem vyjadrovat. Uplne ma presla chut kultivovane diskutovat :(.. prepac.

aurora33
21. aug 2023

@zltalienka tak za mňa je choré riadiť sa svojim okolím. Som dosť sebavedomá a múdra na to aby som robila tak ako uznám za vhodne ja. Čiže ak nájdem muža ktorého lubim tak nebudem čakať ale konám tak ako chcem.

mimka1402
21. aug 2023

@la_dolce_vita fanatizmus nadovšetko....

mimka1402
21. aug 2023

@yoxinka Ale vidíš, ja som písala skôr svoju skúsenosť a z druhej strany som dostala to isté čo ty od naozaj žien, ktoré to vzali akoby som potrebovala striedať a skúšať. Alebo že prečo chcem spokojný aj milostný ale aj partnerský život. Akoby sme nemohli mať právo všetci aby to ladilo v oboch smeroch. Preto ti rozumiem. Ja sama som pisala, že som mienila počkať do svadby, ale som rada ze to tak nebolo. Nie každý nájde životného partnera tak, aby mu vyšlo všetko tak ako má. Či niektorí naozaj nechcú svadbu.
Ale tiež sa ma dotklo ako mi to bolo tu pretlacane, že vlastne som promiskuitna a potrebujem skúšať a meniť. Čo je tiež arogancia. Lebo je jasné, že to takto nikdy nie je.

iam24
21. aug 2023

Ja a neľutujem. Som nesmierne šťastná, že som sa odovzdala až svojmu už manželovi a to sme spolu chodili 5 rokov. 😇

zltalienka
21. aug 2023

@aurora33 je to takto úplne v poriadku. Ja nemám potrebu nikoho správanie, či rozhodnutie označiť za "choré".

yoxinka
21. aug 2023

@mimka1402
Ok, dobre. Tak minimálne my dve to môžeme ukončiť s tým, že akceptujeme aj druhú stranu a nebudeme sa tu paprčiť a tlačiť len to svoje. Lebo vidím, že sú tu ženy z oboch táborov, ktoré nie sú ochotné taký kompromis urobiť. Tak aspoň my dve, súhlasíš?

jj298
21. aug 2023

@zltalienka nechapem co tymto printscreenom chces povedat. Aby som si zase nedomyslala nieco co si ty nepovedala alebo tak nemyslela.

mimka1402
21. aug 2023

@yoxinka No veď samozrejme, že iba diskusiou sa dá prísť aj na normálne názory. A samozrejme súhlasím. Rešpekt treba obom stranám.

aurora33
21. aug 2023

@zltalienka kebyze sa riadim tým čo ty, tak sa ani nevydam, lebo v okoli sa ľudia rozvádzajú, nemala by som deti, lebo vidím ake su niektoré deti nevychovane, ďalej by som ani nechodila do roboty lebo však čo, stat sa postará a podobne….

mandzula
21. aug 2023

Neviem, ci uz tato otazka padla, stratila som nit. Tie, co cakate do svadby, muza ste naheho nevideli, branite sa aj bozkavaniu, aby neprislo pokusenie, ako by ste reagovali, keby ste po svadbe zistili, ze muz je impotent? Beriem do uvahy, ze sa to da riesit, ale su aj pripady, ked to fakt nejde. Boli by ste s tym zmierene? Alebo je to vec, na ktoru sa ho v ramci rozpravania pytate? Alebo je pre vas pred svadbou nepripustny len samotny styk a toto mate "osahane"? Nerypem, len na to naozaj zaujima. Aby som len netahala info, za seba hovorim, ze mna by slahlo a rovnako by ma slahlo, keby som zistila, ze ma ma do konca zivota tesit "arasid".🙂

fantaghiro21
21. aug 2023

@mandzula btw,co pre teba znamena slovo "impotent"?lebo raz pises o "arasidoch" ,raz o impotencii a mozno som to zle pochopila..ale skus vysvetlit...

mandzula
21. aug 2023

@fantaghiro21 impotenta asi vysvetlovat netreba, arasid je pre mna mini rozmer - ako sa hovori ako ked hodis klobasu do chodby alebo mavas ceruzkou v jaskyni.

zltalienka
21. aug 2023

@mandzula ak je jeden z partnerov neschopný úplného pohlavného styku, tak je to dôvod na anulaciu manželstva. A samozrejme je to od daného partnera maximálne neprípustné toto zatajiť pred nastávajúcim.
Čo sa týka "veľkosti" tak je teraz otázka, či tí menej obdarení majú ostať bez partneriek, alebo ako si to predstavuješ?
Popravde ma pred svadbou "veľkosť" nezaujímala. Ani sme o sexe nejaké debaty neviedli (ako si to tu niektoré predstavujú). Ale zároveň stačilo, keď sa privinul bližšie a "veľkosť" som veľmi dobre cítila.

mandzula
21. aug 2023

@zltalienka nevravim, ze menej obdareni maju ostat sami, len mne by proste miniatura vadila, to sa zas nebudem pretvarovat, preto som si to overila davno pred sobasom.🙂

fantaghiro21
21. aug 2023

@mandzula lebo ja som to pochopila podla tvojho vyjadrovania,pisania,"osahavani",ze je impotent pre teba=arasid...
Co je velky omyl...

mandzula
21. aug 2023

@fantaghiro21 mas to vysvetlene.🙂

fantaghiro21
21. aug 2023

@mandzula
...no ved vidim ,ze vacsinou spominas velkostne pripady...Nerypem.Len reagujem na tvoje komentare .Muzi bez erekcie maju vzdy male penisy.Mala si osobnu skusenost s muzom,ktory mal penis stoporeny ako arasid?Ci mal klobasu ako v jasnyni?.Mozno bol problem v tebe,ze ju mas moc velku ....

mandzula
21. aug 2023

@fantaghiro21 nepíšem o sebe, píšem všeobecne.

fantaghiro21
21. aug 2023

@mandzula to je tak,akoby som tu zacala pisat o tom,ze vseobecne ziju mimozemstania...
Pises vseobecne,ale realnu skusenost nemas, len mas iste predsudky v svojej hlave a bujne fantazie...