icon

Kto mal prvý sex až po svadbe?

18. aug 2023

Je tu niekto kto mal prvý sex až po svadbe? “Oplatilo” sa čakať? Popr čakali by ste?

Strana
z14
zltalienka
22. aug 2023

@janewithane veď som o nich písala, že sú tu skupiny ľudí, ktoré sa snažia zmeniť zákon aby mohli mať svadbu, lebo je to pre nich zjavne dôležité, ale pre iných je to "len" papier, ktorým sa "nič" nemení.

h2
22. aug 2023

@janewithane Ale tí ľudia manželstvo uzavrieť môžu, nikto im nebráni. Poznám jedného takého, čo sa oženil. Už je, samozrejme, rozvedený.
Ale chápem, ako si to myslela.

aurora33
22. aug 2023

@zltalienka čo sa týka svadby, to pre mna znamená veľa ale vzhľadom k sexu to je len datum. Pretože som manžela lubila aj pred svadbou aj po svadbe a nepotrebujem sa dávať ako nejaký svadobný dar.

rozkvet1
22. aug 2023

Zaujímavé argumenty ale zároveň aj dosť hlúpe. Ale samozrejme som človek ktorý rešpektuje ale takže nebudem meniť vaše názory to nemôžem. No za mňa je to hlúposť. V sexe sa naozaj neoplatí čakať až do svadby, nemá to význam. Je to len sex ktorý patrí aj tam kde dvaja spolu chodia. Tí, čo čakáte, tak spávate aj oddelene alebo jeden druhého nepriťahujete? To je asi skôr taký kamarátsky vzťah ako partnerský. Ja poznám ľudí, ktorí čakali no zároveň sa aj rýchlo vzali (po roku, po dvoch). Asi nebolo ľahké to vydržať. No každopádne snažím sa tým povedať že to môžte trpko oľutovať. Nemusíte si rozumieť v tejto stránke, on môže mať rád niečo čo ty nebudeš mať rada a naopak. A budú tam vznikať problémy, nedorozumenia a bude to na bode mrazu.

krajinka
22. aug 2023

@zltalienka neverim v Boha, takze odmietam cirkev, je to takto zrozumitelne?

bessie12
22. aug 2023

Keby som mala čakať na sex po svadbe, tak doteraz som panna 😂😂 nikdy by som na takú blbosť ani len nepomyslela. Pre mna je sex dôležitý a bez toho si neviem predstaviť vzťah.

terezka1947
22. aug 2023

🤔keď teda všetko dopredu vyskúšané je,rokmi overené všetky oblasti a človeka dôkladne spoznáme spoločným bývaním,sexom,všetkým....ako je teda možné,že rozvody vôbec ešte existujú?
Lebo trend je, spoznávať.....čakať na svadbu je novodobá hlúposť.
Rozvádzajú sa teda iba páry,kt.do svadby čakali a zistili neprekonateľné problémy?či prečo teda,keď sa všetci dôkladne poznáme a v sexe presne vieme,čo ten druhý chce,prečo potom k rozvodom dochádza ešte?

bessie12
22. aug 2023

@terezka1947 môj priateľ si so svojou ex manželkou po case prestal rozumieť. Rozchadzali sa v základných veciach, tak sa rozviedli. Ale doteraz dobre vychádzajú.

janewithane
22. aug 2023

@zltalienka myslim ze v tejto diskusii je to skor myslene ze sa pre nich nic nemeni v sexualnej oblasti, samozrejme ze po tej pravnej ano. To mi len tak nedalo v tejto diskusii nespomenut... zaroven ma to privadza k otazke pre zeny, ktore vnimaju ako hriech sex pred svadbou ci sa im zda fer ze homosexuali teda nemozu mat sex nikdy. Nechcem vsak uplne tuto diskusiu zahlcovat.

janewithane
22. aug 2023

@h2 ano na tomto priklade plati ze niekedy mozu byt obe vety a pohlady pravdive.. 🙂 a toto som v tejto diskusii zahliadla viackrat, preto asi aj vznika tolko emocii a nedorozumeni

fantaghiro21
22. aug 2023

@terezka1947 no ved sa tomu tiez smejem.cudujem sa ,preco vobec existuju debaty na MK a prave drviva vacsina-muz ma opustil,muz ma podvadza,milenky partnerov ale sex dokonaly...blabla, muz sa vzdialuje atd atd
Nic nie je 100%ne ,niekto tu nazve ze respektuje druhu hlupu stranu,alr to respekt nie je.
Byt tolerantny voci druhemu je sice s nazorom,postojom nesuhlasit,ostat v svojom presvedceni,ale nevysmievat sa druhej strane ,neonizovat.co tu som sa s toleranciou a tym respektom teda nestretla...

janickacrazy
22. aug 2023

@terezka1947 No problémy vo vzťahoch majú aj tí, čo čakali aj tí, čo nečakali, pretože život nie je prechádzka ružovou záhradou. Poznám páry aj také aj onaké.

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
tahanka
30. apr 2024

@mell27 nooo to závisí ako dlho ho poznáš a či vieš čo robil predtým a či to nehrá ako na mňa,a či si bude umývať zuby aj po svadbe alebo bude hnojiiik

riyadh
30. apr 2024

Nie necakala.. A ked ti nebude vyhovovat sa obetujes? A dalsich cca 50r budes bud podvadzat, alebo budes ako mrtvolka a drzat vsetko....

Strana
z14