Kto mal prvý sex až po svadbe?
Je tu niekto kto mal prvý sex až po svadbe? “Oplatilo” sa čakať? Popr čakali by ste?
Tiez poznam zopar pripadov a su to veriaci. Asi sa boja hriechov 🙂. Taki su potom zrejme spokojni, nic ine nepoznaju, nevera ani rozvod nepripada do uvahy. Za mna je to somarina, ale nech si robia ako uznaju za vhodne.
nie , ani ma nikdy takáto blbost nenapadla
No. Bola som toho názoru fakt dlho do 19ky som to tvrdila, žeby som si to vedela predstaviť lebo som mala pozitívnu skúsenosť s partnerom. No prišiel ďalší vzťah a tam som naozaj prišla o všetky ilúzie. V živote a v predstavách sme boli spriaznené duše. Ale v posteli sme sa nevedeli zladiť. Jeho prirodzene bolo veľmi malé a hoc sme mali rovnaké predstavy. Proste sme si nesadli.
Takže odvtedy viem, že hoc to pre mňa nie je najviac dôležité vo vzťahu. Tak i napriek tomu by som nevedela do konca života žiť s niekym kde sme nekompatibilní.
Toto ma v zivote nenapadlo. Ja som si potrebovala tych chlapov preklepnut aj po sexualnej stranke. A ked vyskusas len jedneho a az po svadbe tak okrem toho, ze si vobec nemusite sadnut tak to nemas ani s cim zrovnat.
Moja spolužiačka z Vs takto čakala. Či jej manžel mal predtým nejakú sexuálnu skúsenosť neviem, ale asi áno. Každopádne na ňu čakal a rešpektoval jej rozhodnutie. Vzali sa. Dnes majú 3 deti a sú stále spolu už viac ako 10 rokov. Myslím, že su šťastní. Nedávno sa im narodilo po 2 synoch vysnívané dievčatko.
Myslim ze muzi nedokazu mat len jednu sexualnu partnerku. Ta zvedavost je silnejsia. Cest silnokrestanskym vynimkam. V praxi mi pride ze ako tak to moze fungovat len u zeny ze vydrzi az po svadbe. A aj ked to neklape. Tak zatne zuby
Poznám takú ženu, sex mali až po svadbe. Zo začiatku všetko klapalo, mali 3 deti. Neskôr ho ona začala podvádzať, lebo sa zamilovala do nejakého mladého chalana. Povedala, že konečne zistila, čo je poriadny sex. Jej muž mal problémy s výdržou. Paradoxom je, že s mladým sa neskôr rozišli a ona sa vrátila k manželovi.
@lavender94 u nas sa hovori : Musi sa vojst,lebo svadba bola draha 😂😂 (ked nieco nejde niekam umiestnit)
Viem si to predstavit u katolickej rodiny,kde sa mladi spoznaju este pred 20tkou a zoberu sa tak rok od zoznamenia. Neviem ci je prirodzene ked partneri chodia spolu dlhe roky a ich intimny vztah konci bozkom na pery.
Aj ja "čakám" do svadby a vôbec sa nebojím,že by nám to spolu "neklapalo". Poznám viaceré páry, ktoré sú na tom podobne a sú spolu šťastní. 😊 Sila vzťahu je o vyzretosti a komunikácií. My máme všetko vyjasnené. 😊
Ja a neľutujem.
Počkali sme a široko ďaleko nie sme jediným párom 😊a čuduj sa svete,ešte stále spolu a ešte stále zaľúbení 😊
Nečakala by som. Keby som znovu mladá a slobodná užívala by som si viaaaac ale tak čo už, možno v budúcom živote 😅
Ako sa hovorí.. Nevyskas nevieš.. Ani pol roka vo vzťahu by som nečakala, načo je mily pekný keď by to neklapalo
Prečo je potom toľko rozvodov,keď všetko je vyskúšané a overené už pred svadbou?🤔
@walentina7 aj neskuseny clovek uz v dnesnej dobe vie ako ma sex vyzerat a ze maju byt spokojni obaja rovnako. Ci akoze podla tvojej logiky ked ma otlacia prve topanky tak si budem cely zivot mysliet ze topanky maju tlacit?
@jj298 takze kupujes topanky bez skusania? ;) Nuz na rozdiel od muza mas pri topankach aspon velkost uvedenu a do akych su podmienok...
@maranta_leuconeura no ja všetko odkúšam ked niečo kúpim alebo podpíšem:D
@walentina7 a potom tu zeny nariekaju co je to orgazmus a ze sex trva 2 minuty kym sa chlap spravi ci je to normalne. Ved ine nezazili, tak to asi tak ma byt 🤷
Ja a neľutujem.
@terezka1947 preto, ze ludia uz nemusia byt spolu len preto,ze sa to patri, preto, ze zena by sama neprezila, lebo by ju polka dediny oplula. Konecne maju nespokojni manzelia moznost ist od seba bez dozivotnenej stigmy rovno na cele.

@mircalla tvz. plafonový 😂😂🫣