icon

Kto prekonal neveru v manželstve s dieťaťom?

6. dec 2023

Ahojte, je tu niekto, kto si s manzelom a malym dietatom (4r.) presiel neverou a zvladli ste to ako par? Nelutujete, ze ste mu dali druhu sancu? Dokazali ste obnovit doveru, intimitu? Stalo to za to? Dakujem za realne SKUSENOSTI🙏

Strana
z2
pralinka25
6. dec 2023

@matulka1981 to je hnup.

kubkovamama
6. dec 2023

Nie.Neodpustila.Rok po svadbe bol aj rozvod.Bolo mi na grc,keď len prešiel okolo mňa

jumama
7. dec 2023

Tento rozhovor s tym parovym terapeutom Pavlom Ratajom som nasla - vyborne popisuje, co sa deje po narodeni dietata so vztahom: https://mlikovhlave.cz/podcast/54-pavel-rataj-p... Ludia nie su na to pripraveni... A ak tomuto rozhovoru obaja porozumiete - ty aj partner, moze to odstartovat vase rozhovory a liecenie...

karolinakr
7. dec 2023

Ja by som netvrdila zas, že paušalne plati, podvedie raz, podvedie znova..Su muži slušní, nemaju casanovske geny a takym sa stane raz za 100 rokov, že ulietol a potom su taki, ktori to maju v krvi, ženy sa im pačia,, neda si ruku odťat, ked ma priležitost, rad podlahne, medzitym sa oženi, aby mu mal kto trenky prat, ale nie je to konečna zastavka v avantýrach
To treba rozlišovat, čo je chlap zač..Možno tomu slušakovi by som dala šancu, sukničkarovi nie.
A zaleži ako dlho, ked ťaha milenku 2 roky pri manželstve, tam samozrejme ani klačanie na kolenach nepomòže, to je jasny rozchod..

heisenberg
7. dec 2023

@pralinka25 samozrejme napíšem aj o sebe. Ale neozvala sa. Ja sa určite nebudem hnevať na teba za tvoj názor, sme na fóre, každý môže písať čo chce. Pekný večer 😉

heisenberg
7. dec 2023

@hefo autorka sa pýtala konkrétne ľudí, ktorých sa to týka. @pralinka25 nebola podvedená a ani nepodviedla, takže jej názor je len z pohľadu nezaujatého pozorovateľa, ktorý momentálne autorku nezaujíma. Nič v zlom pralinka😉 mám ťa svojim spôsobom rád.

pralinka25
7. dec 2023

@heisenberg musim povedat ze si ma milo prekvapil 🙂 a to som si myslela ze ma na konovi toho uz moc neprekvapi.
inak vsak som aj napisala ze nepisem co by som robila ja ale to co som napisala je pravda vseky tie otazky mam zodpovedane a kludne by som si ich zodpovedala znova. je pravda ze som manzela nikdy nepodviedla (dufam ze ani on mna) ale on nie je moj jediny vztah ktory som kedy mala. nejake skusenosti mam aj ja hoci nie z aktualneho vztahu.

domkakvet
7. dec 2023

Velmi velka pravdepodobnost, ze sa to znova zopakuje.

autor
7. dec 2023

Dakujem vam za reakcie❤️

heisenberg
7. dec 2023

@pralinka25 🤗 pekný večer

pochod
16. dec 2023

Odpust ak chceš ale počítaj s tým, ze sa to zopakuje nech uz sľubuje akokoľvek. Su len dva typy ľudí.. tí ktorí podvádzajú a to opakovane a tí ktorí nikdy.

Strana
z2