icon

Kto z koho?

29. aug 2022

Téma na odľahčenie,ale predsa...ako ste na tom vy,ak ste riešili niečo podobné? Skôr ide o takú dlhodobu hru na mačku a myš,ak viete,čo myslím...veľmi dlho sa stretávam s jedným mužom,ale zároveň veľmi sporadicky a iba na sex...žiadna vážnosť,nic take.ozval sa mi po dlhsej dobe,že "potrebuje",ja som "nepotrebovala", tak som neriešila,ale keďže nedal pokoj,viac menej z donútenia,aby som mala pokoj som dala nejaký návrh s termínom a viac som nereagovala a ani v daný termín neozvala,ani on. Kto by mal byť na rade teraz? 😁

kuriatkocervene
•
29. aug 2022

Najlepšie nikto 😃 ... ak máš záujem, tak sa normálne ozvi a uvidíš čo bude ...

viestta
•
29. aug 2022

Z donútenia? To fakt?

janinah
•
29. aug 2022

to už aké úbohé toto.....

emm_i
•
29. aug 2022

Očividne nemáš záujem ani len o ten sex s ním, zrejme ani on až tak úplne nie. Prečo sa vlastne stretávate? Úplne nerozumiem, ale ak by si povedala, že chceš vzťah, tak by som sa z chuti zasmiala :D

oli18
•
29. aug 2022

Budeš potrebovať, keďže všetko zdražuje😝

zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
29. aug 2022

@viestta hej fakt 😁 uz nemám chuť,ale možno sa ešte niekedy hodi

januska12323
•
29. aug 2022

Ale prosím ťa, potrebuješ sa hrať na nedostupnú? Normálne si mu mala povedať nie, možno niekedy inokedy a čau. A zase si napíšete keď /ak bude niekto niečo chcieť.

emm_i
•
29. aug 2022

Chudák a on si doma zatiaľ pred-naťahuje, kým sa ty rozhodneš mu povedať, že už nemáš o jeho náradie záujem. No milé.

viestta
•
29. aug 2022

@januska12323 a kým ona robila drahoty, iná mu s radosťou medzinozie sprístupnila🤔

autor
•
29. aug 2022

@januska12323 ale ja mám v paži nedostupnosť.akurat premýšľam,či som mu tým dala najavo,že mám v paži vlastne celkovo

viestta
•
29. aug 2022

No a nemáš? Ci tebe to tak vyhovuje. Príde, vymetie pavučiny, odíde. Však si zariad viacero vymetacov, nejaký príde až budeš potrebovať. Určite nie si jediná, kde chodí zasuvat

nurielka
•
Autor odpoveď zmazal
•
brembo
•
29. aug 2022

dost ubohá hra. Ked sa stretávate len kvoli sexu,nechápem takéto hry. Nech sa ozve ten,kto to potrebuje a nie robit tu parodie a potom ani jeden nevie,že na čom vlastne je. Ked si nanho neraegovala,bral to tak,že ho máš na háku a išiel za inou.

autor
•
29. aug 2022

@brembo si muž? Potom by si mohol vedieť,že takéto hry sa nehrajú pre úbohosť,ale maju sexuálny náboj a iste čaro,ktoré sa nedá pomenovať slovami,práve preto,že nikto nevie,na čom je 😁 teda ja viem😁,ale on je dosť zmätený mnou a to mňa baví. Ma to istý náboj,akurát naposledy to nemalo už náboj nijaký,skôr zúfalý dopyt po sexe z jeho strany a to ma dosť odradilo. Bolo to také zzenstile.

janinah
•
29. aug 2022

Autorka si môže nahovárať aká zaujímavá "hra",nič to nemení na skutočnosti,že chlap má sex na počkanie ,zavolá a ide na vec a hlavne zadarmo,v bordeli by zaplatil.A ak niekoho baví sex bez lásky,tak možno by to raz chcel aj s tou láskou a nebude sa vedieť k tomu dopracovať....

zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
29. aug 2022

@janinah by si sa čudovala,ale nie,nemá sex na počkanie žiadny chlap...majú to dosť ťažké a ak aj len na sex,aj na to musí vyvinut chlap dosť úsilia,aby nejakú dostal lebo ženy väčšinou majú s tým problém,dokonca aj tie ľahšie robia drahoty. nejeden muž by ti vedel o tom rozprávať...aj na eroticko-sexualnej zoznamke ti 90% žien ani neodpise (ak si muž) proste musí ten muž vždy nejako zaujať a nejde to len tak hop šup. Hlavne,ak to má byť zadarmo,akože vzájomne výpomoc. Buď chcú ženy prachy a idú alebo sa proste chlap musí o ten sex snažiť. Hold je to tak

emm_i
•
29. aug 2022

Vraj hra s nábojom. No to si tak zjavne vnímala len ty. Že ho budeš naťahovať a aké to bude vzrušujúce. On už medzitým zasúval inde. Či myslíš, že sa ti bude doprosovať, keď ide len o sex? :D

autor
•
29. aug 2022

@emm_i dúfam,že máš pravdu a ja budem mať pokoj. Je mi úplne jedno kde zásuva,ja si hľadím svoje záujmy a určite nie je jediný ani on pre mňa,akurát sa s ním dobre hrajú tieto hry,asi to ma baví na tom všetkom najviac 😁 ako záložný zdroj si ho ponechám,človek nikdy nevie,kedy príde kríza 😎

viestta
•
29. aug 2022

Neviem prečo mám pocit, že len sa chceš robiť zaujímavá. Aj v tejto debate. Čím to bude?

marseillefan
•
30. aug 2022

Tiež tomu celému nerozumiem... máš v tom "vzťahu" navrch a ako keby ti chýbal pocit uznania za to, čo si dokázala, tak ho hľadáš tu na fóre...veď keď s ním už nechceš mať sex, tak s ním nemaj. Len ja mám pocit, že tebe aj chýba to, aby ťa znova prosíkal a aby si ho ty víťazoslávne odmietla. Ten pocit sa ti zapáčil, že?

zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
30. aug 2022

@zoro9836 presne tak. Už len navrhnúť cenu...bude ďalší krok 😎 zadarmo už chuť nie je

zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
kassandra25
•
30. aug 2022

Musis na liecenie. Tam ti daju odpoved.

zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•