icon

Kupuje váš muž vložky a tampóny?

jaaanka12345
24. mar 2024

ahojte musela som uz to sem prist napisat sledujem
uz dlho konika ako anonym ale nedalo mi a chcem sa spytat aj vas muz priatel kupuje vlozky tampony???to je prva otazka a druha moj priatel mi sam od seba kupuje vlozky nacom by nebolo nic zvlastne ale kupuje mi rozne zbacky a balenia ze nech vyskysam ake su ze taku znacku este nevidel ze nech skusim vcera mi doniesol ria nejake eko vyrobene 🤣tak ci mate doma tiez takeho experta

zuzulka558
24. mar 2024

Môj nemá problém ak by bolo treba, vie aké tampony značku 🤷‍♀️ ale už mi kúpil v akcii tak mi zobral každy stupeň od mega po mini,,

klip0
24. mar 2024

Kupuje ak ho o to požiadam a pošlem mu fotku aké presne chcem.
Sám od seba kupoval jedine popôrodné vložky ale to som natom bola ja sama hrozne

radacak
24. mar 2024

@jaaanka12345 keď potrebujem tak áno, kúpi
Ale sám od seba nie😂🙈 načo preboha...ja si kúpim,len keď sa mi proste nedá tak nemá problém

sjun
24. mar 2024

Moj muz nekupuje ze sam by mi vybral bez toho aby som povedala ale ked poviem ake a co tak kupi vsetko aj do porodnice veci proste komplet co treba kupi. Absolutne s tym nema problem.

scorpionflower1
24. mar 2024

@jaskolka ach boze, ty doknala zena s pravidelnym menzesom, no nie sme vsetky take super. Ja nemavam az taky pravidelny. Vzdy tam mam +-5 dní a som úplne zdravá, si predstav. Takze to, ze ty to nechápeš ešte neznamená, že to nie je normálne. Ja neposielam svojho pravidelne kupovat vlozky a tampony, vacsinou ich mam, ale ked mi dojdu a on ide na nakup, tak ich kupi, neviem, preco by nemal. Jemu to proste nerobi problemy. Jemu je uplne jedno, co si kto mysli a co ako pred kym vyzera, lebo je to dospely zrely chlap. To len urcite typy chlapov, co maju mindraky zo vsetkeho, co je "zenske" maju s tym problemy. A vies co? Aj vlozky do podprsenky mi kupoval, ked som kojila, aj odsavacku na mlieko pomahal vyberat, aj suplementor na kojenie kupoval a pomahal pouzivat, aj pri pôrode bol. A vôbec mu to nevadi.

natiblaskova
24. mar 2024

Raz som jk poslala keď som bola v pôrodnici. Chudáčik bol v tom stratený musela prísť na pomoc predavačka ale zvládol to☺️☺️☺️ aj keď to kupoval s rozpakmi. Keby som ho poslala kúpil by.

niekto2hy
24. mar 2024

Vlozky a tampony patria medzi hygienicke potreby,tak isto ako toaletny papier,plienky.
😎

scorpionflower1
24. mar 2024

@barka1 nooo, tak to sa mi uz zda celkom vtipne, aby skumal najnovsie typy tamponov, ale mozno je to len praobycajny zachvat zvedavosti - je to prenho neprebadana oblast :D

solinkarka
24. mar 2024

Samozrejme kúpi, nemá s tým absolútne žiadny problém ..bere to ako akúkoľvek inú vec z obchodu

jaskolka
24. mar 2024

@scorpionflower1 ach bože, nie som dokonalá a keď si lepšie pozrieš, tak píšem niečo aj o ženách, co nemajú krvácanie pravidelne.
Ani môjmu to nevadí, ani by nevadilo, bol aj pri pôrode, neviem, co to do toho miešas, keďže o tom absolútne nič nepíšem. Píšem výlučne, že mňa len to proste udivuje, keď nejakú ženu zaskočí menštruácia tak, ze nemá doma ani jednu vložku. Asi som tak bola vychovana, u nás proste boli zásoby vloziek vždy a nie preto žeby ich otec nechcel kupovať 😆😆.
A keby náhodou bol muž odcestovaný, alebo ona dostane ráno a on príde z roboty večer, tak co? Bude sedieť na WC, alebo si dá vatu?🙈🙈
Proste môj názor je ze musím mať doma aspoň malú zásobu toho vždy a nie, za celé tie roky sa mi nestala taka situácia.

rozculena
24. mar 2024

@fido69 robila som v obchode,sem tam nejaký chlap kupoval,vôbec nič som si o tom nemyslela.

zuzka1117
24. mar 2024

Áno kupuje mi, teraz boli za dobrú cenu v Lidli tak mi kúpil.asi 10 balení a aj rôzne druhy 🤣

kvetinka1918
24. mar 2024

@jaaanka12345 pracuje v zahraničí a vie aké používam cena a kvalita je rozdiel u nás a tam ale zlatý je vždy mi kúpi😄🥰

akika722
24. mar 2024

Sam od seba nie
Ak ho poprosím, nemá problém
Dokonca som pár krát poslala už aj svojich pubertiakov kúpiť (mam synov)
Absolútne s tým nemali problém

sashulla
24. mar 2024

Kks podaktore ženy tu zrobia z neho úchyla. Strašne. Mne by to prišlo vtipne. A nie nekupuje mi ich. Len ked som chorá a nemám zásoby, nemá s tým problém.

marianarem
24. mar 2024

@jaskolka Tak moze sa stat, ze mas relativne pravidelne a potom raz pride necakane. Mne sa to stalo minuly rok na dovolenke, ze ozaj bez varovania o tyzden skor a nemala som vlozky. Tiez raz som tesne pred Vianocami brutalne ochorela, bola som rada, ze zijem a az na Stedry den som si spomenula, ze budem kazdu chvilu potrebovat aj vlozky, vtedy som vyslala muza.

sigma510
24. mar 2024

No že by ho to napadlo pri bežnom nákupe tak to určite nie 😂 ani to od neho neočakávam. Ale keď ma cestu do obchodu a je treba, tak kúpi, veď normálna vec, len je k tomu potrebná foto dokumentácia, lebo inak je v tých všetkých kvapkách na obaloch a veľkostiach stratený 😂 ale nikdy nemal problém, nehanbím sa za to ani nič podobné, mam normálne vyzreteho jedinca co to berie úplne prirodzene.

evkamotka
25. mar 2024

Na poziadanie kupi ale treba mu vzdy vysvetlit tie kvapky, nazvy, farbu symbol bavlnky atd. Je ochotný ale strateny. Zvycajne to zvladne

wiccawicca
25. mar 2024

@jaaanka12345 Tak keby som mu povedala, určite by kúpil ale radšej si kupujem sama, viem aké chcem, jemu by som musela pribaliť aj obal aby nekúpil iné, on mi aj z obchodu volá, keď niečo nevie nájsť, že kde to asi je, sám od seba by určite nekúpil, to by ho nenapadlo, on ani nevie aké používam. Keby mal na zozname tak dačo prinesie.

tanuuulka
25. mar 2024

@jaaanka12345 ahoj, mne moj tiez bezne kupi. Ked ide do obchodu a potrebujem, tak kupi. Odbornik ale nie je, vie mi kupit jeden druh 😁 a potom ked najde na wecku v skrinke daky iny, tak sa cuduje, ze ake som si to kupila, ze toto by on nekupil, ze iba oranzove 🤣🤣🤣 ... Podla mna to je normalne, ze to muzi kupuju v obchode, ved kazdemu je snad jasne, ze doma nemenstruuje on.. (i ked dnes uz nevies 🤣🤣🤣)

heni79
25. mar 2024

Jemine, teraz som si spomenula na mega trapas môjho muža. Bola som po katastrofálnom pôrode, úplne K.O. Ešte stále v pôrodnici, no zabudla som na dostatočnú zásobu popôrodných nohavičiek. Poznáte, tie sieťové, elastické, tenké. Tak som ho poslala kúpiť do lekárne. Doniesol plienky pre dospelých! Vraj ho v lekárni presvedčili, keď opísal môj stav. 🤦🤷 Dodnes neviem, čo im tam povedal. Dnes sa na tom smejem. Vtedy by som ho bola ... Ale k veci. Bežne kúpiť vložky cestou domov dokáže, vie aj rozlíšiť aké. A kúpi aj dcére, ak potrebuje. S taktom. Ani jeden z nich toho nerobí drámu. Obaja to berú ako bežný nákup. A tak to je ok.

tanuuulka
25. mar 2024

@heni79 mne moj mal doniest do porodnice tie silikonove pomocky na dojcenie 😁 kazala mu to po cisarskom sestricka, lebo som nevedela dojcit, bol vikend, nahanal vsetky drogerie a pohotovostne lekarne. Na sestonedeli bol znamy ako otecko s bradavkami 🤣🤣🤣

petus215
26. mar 2024

@jaaanka12345 ešte nikdy som nekomentovala žiaden príspevok ale toto je uchylne ako píšu ostatné baby . Normálne mi to rozum neberie . Že to sám vyhľadáva a kupuje na skúšanie . Veľmi na hlavu . Je on vobec chlap ?

kocko
26. mar 2024

Bez problémov. Kúpi, keď treba.

ajko2011
26. mar 2024

@jaaanka12345 sám od seba nekupuje, ale keď ide do obchodu a potrebujem tak mu poviem a kúpi

romanadam1626
26. mar 2024

@jaaanka12345 mne vložky kupuje 22 ročný syn, keď mi treba, tak mu poviem a kúpi.
Vôbec s tým nemá problém, rad nakupuje aj potraviny, aj drogeriu. Všetko čo treba do domácnosti .
Nevidim na tom nič divné ani u Tvojho priateľa.
Naopak,si myslim, ze je starostlivý a empatický.🙂

ibatanecnica
26. mar 2024

nie, a príde mi čudné že chlap vôbec niečo také sleduje - novinky a pod. Ak by som potrebovala kúpiť, nemá s tým problém, ale aby sa mi montoval do takýchto vecí, to nie.

w3ronika77
26. mar 2024

Mna napadli dve moznosti, bud je extremne šetrny a chce aby si skusila ci ti nesedia lacnejšie, alebo tie tvoje v obchode nemali a bol lenivy ist inde😁

makodob
26. mar 2024

@jaskolka no aj mňa zaskočila menštruácia a prečo by to malo byť divné? 😅 kojila som, nemala som menštruáciu vyše roka od porodu a boli sme na výlete. A teda ja používam kalíšok a predstav si, že ma vobec nenapadlo si ho vziať so sebou. Tak ja som bola normálne zaskočená menštruáciou, že som ju dostala a tam 😁 matka 4 detí 😃 ach ženy, udivuje ma, ako sa niekto dokáže divne pozerať na isté okolnosti. Stalo sa, je to život, veľa vecí nás dokáže zaskočiť a prekvapiť a vačšinou sú to aj vačšie banality.

ibatanecnica
26. mar 2024

@jaaanka12345 no tiež mi príde divné, aby baba písala frajerovi, žena/mužovi, že to dostala. To akoby mi muž ráno napísal vykadil som sa . Iné je, ak sa chce žena dostať tehotná a čakajú čo z toho bude ale len tak .... príde mi to čudné.