icon

Má manžel skutočne milenku?

14. máj 2024

Ahojte potrebujem radu neviem vôbec čo si mám myslieť... Manželovi som kúpila na narodeniny lístky na hokej (USA/Slovensko) kúpila som 2 očakávala som že pôjdeme spolu no rozhodol sa že pôjde s kamarátom. Ok neriešila som šak nech si užije zápas. Zápas som pozerala doma dokonca som ho aj zahliadla na kamere ale jeho kamaráta s ktorým hovoril že pôjde som tam nevidela. Namiesto toho bola vedľa neho nejaká cudzia žena a vyzeralo to že sú tam spolu ... nechcem byť za hysterku čo by ste robili vy na mojom mieste?

saraxyz
14. máj 2024

@beloved poznám chlapa, čo bol na hokeji s milenkou a manzelka (už ex) to zistila keď sledovala zápas doma v Tv

feb13
14. máj 2024

Este ma napadlo zavolat manzelovi, nech da kamarata k telefonu, ze mu chces nieco povedat. Alebo opacne. Pri navrate ich cakat na stanici. Sledovat socialne siete, ci tam dali nejake fotky, jeden aj druhy - prip. ci kamarat nezverejnil nieco, co svedci o tom, ze bol v tom case inde alebo s niekym inym. A kontrolovat aj podla oblecenia, ci to bol naozaj on na tych zaberoch. Lebo obvinit niekoho z nevery je vazna vec, a ak by to nebola pravda, tiez budes mat problem.

matrioshka333
14. máj 2024

Ako to dopadlo?

brezza
14. máj 2024

Mam otazku na autorku. Kde si si dnes pozrela zaznam, ze mas z neho screen?

ktochytavzite
14. máj 2024

ako to dopadlo,?

blondinka95
14. máj 2024

@brezza ved pretoci záznam a zastaví obraz. Vela prevádzkovateľov TV poskytuje archív

30katrusa40
14. máj 2024

Tak to by.bola ozaj náhoda. Ale určite napíš či povedal tvoj muž . Som zvedavá. Ďakujem

timea301196
14. máj 2024

Normalne som zvedava aj ja

simca06022011
14. máj 2024

@beloved tak ja napr. nechapem ako sa tam da niekto zbadat medzi tolkymi ludmi :D ja som rada ze sledujem zapas... a nie tvare :D

veronicka1901
14. máj 2024

Tak toto je teda situácia ☹️. Dúfam, že sa všetko vysvetlilo.

brezza
14. máj 2024

@blondinka95 v minulosti sa urcite nedali pozerat zapasy z archivu kvoli autorskym pravam. Neviem ci sa to zmenilo a uz je to mozne.

blondinka95
14. máj 2024

@brezza to už neviem, ďakujem za vysvetlenie.

sella38
14. máj 2024

@brezza jasne,ze to ide

brezza
14. máj 2024

@sella38 tak to bolo asi tym, ze v minulosti nemalo RTVS zakupene prava na spristupnenie zaznamu. Viem, ze sa muz rozculoval, ze sa to neda pozriet z archivu. Pozeram z tej tvojej foto, ze uz to vysiela joj.

beloved
14. máj 2024

@simca06022011 Nesledujes ludi, lebo tam nemas manzela sameho s ktovie kym 🙂

konikmodry111
14. máj 2024

Preco si mu nepovedala ze si si myslela ze pojdete spolu? Neviem si predstavit ze by som kupila listky pre nas, a on by povedal ze ide s niekym inym 🤷‍♀️

egonsk
14. máj 2024

neni toto recyklovana tema? Mam silny pocit, ze pred istym casom som takuto temu cital... tiez sa tam divili ludia ako si ho mohla zahliadnut v tv ...

maty112
14. máj 2024

naco take diskusie ked sa neodpoveda, ani sa to neukonci ako to dopadlo nedopadlo..?

amelie2017
14. máj 2024

Zavolaj Jozovi, ze sa nemozes dovolat Ferovi, nech ti ho da k telefonu..

autor
14. máj 2024

Má milenku

vevesh
14. máj 2024

Cize naozaj boli spolu na zapase?🫨🫨🫨

katkazuz
14. máj 2024

Priznal sa ti?
OMG, súcitim s tebou 🫂

katkazuz
14. máj 2024

To je korunovaný kok…ak je toto pravda.
Za takýmto by som teda ani slzu nevyronila.

h2
15. máj 2024

😳 Autorka, je mi to ľúto. Viem, že sa ti asi nechce sa tu o tom rozpisovať, ale ak budeš mať náladu, tak napíš, sme tu pre teba.

ktochytavzite
15. máj 2024

Och to je sok ale aky charakter darcek od teba a vezme tam
milenku.To uz nestoji za nic tento chlap.

adik64
15. máj 2024

To naozaj? 🙁

konikmodry111
15. máj 2024

No mna vystre🙈 toto je iny kus kretena 🙈

eva233
15. máj 2024

Akože ak je toto pravda tak na chlapa nemám slov.... Žena mu kúpi lístky na MS a on vezme milenku ako veľký frajer ze kúpil lístky 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️... To je je korunovaný k...

saraxyz
15. máj 2024

Máš to potvrdene?

saraxyz
15. máj 2024

@eva233 ak je to pravda, tak len toľko, že zaľúbený chlap vôbec nerozmýšľa.