Má manžel skutočne milenku?
Ahojte potrebujem radu neviem vôbec čo si mám myslieť... Manželovi som kúpila na narodeniny lístky na hokej (USA/Slovensko) kúpila som 2 očakávala som že pôjdeme spolu no rozhodol sa že pôjde s kamarátom. Ok neriešila som šak nech si užije zápas. Zápas som pozerala doma dokonca som ho aj zahliadla na kamere ale jeho kamaráta s ktorým hovoril že pôjde som tam nevidela. Namiesto toho bola vedľa neho nejaká cudzia žena a vyzeralo to že sú tam spolu ... nechcem byť za hysterku čo by ste robili vy na mojom mieste?
@petulda333 nevyzerá že je vedľa neho voľné miesto spravila som screen skúsim sa ho spýtať čo to má byť keď pride domov ... verím že neurobím hneď scénu celý deň som ako na ihlach 🙈 verim že sa to nejako vysvetlí ....
Scenu nerob,aj ked to je tazke. Niekedy sa to da vysvetlit,nahody su proste.
@ns994 tento jeho kamarát by ho určite kryl ... on je taky záletník preto nikoho nemá ....
Pošli mi fotku do správy 😅
Dievčatá, nedobehol si. Keď niekto cestuje na majstrovstvá sveta v hokeji, tak si neodbehne počas napínavého zápasu, ani keby mu mal mechúr prasknúť.
No ale aj spoločné by mali mať. Fanúškovia sa všade fotia.
Hod sem to foto, a k tomu jeho inu foto, lebo toto sa mi nezda. Ze by si mala take stastie, ho vidiet
Jaj tak 😔 tak ten zaznam s chladnou hlavou. Aj ked verim ze to je tazke 😔 drzim palce. Snad sa to niako vysvetli aj ked teda neviem ako no
@ankare
@mk1111111111 Prečo by to robila? Nech všetci vedia, že jej manžel je jej neverný?
Ty brdo, skusam si predstavit reakciu mojho mazela, ktory pride domov z hokeja a ja ho cakam s vytlacenym papierom, na ktorom je on s nejakou zenou a milo sa ho pytam, kto to je 😂😂😂
@mk1111111111 zverejňovať na MK fotku manžela podozrivého z nevery? Ako vážne? 🫣
vám to už úplne niektorym prepína na tej materskej?
Príde domov, vybozkám ho, spýtam sa ako bolo a bla, bla, ukáž nejaké fotky a bla bla. A že som ťa tam videla a uvidíš všetky farby svojho muža....
@mk1111111111 my sme tam videli nasich kamosov a nie raz
No a to keď ešte nie je doma, tak tam niekde v hoteli spali?
@gribka1 No zbohom, už je to jasné.
Autorka, čiže on sa odtiaľ ešte nevrátil??? A máš číslo na toho kamoša? Že by si mu zavolala, že sa "akože" nevieš mužovi dovolať, nech ti ho dá k telefónu.
Tak každý vlakom tam a v noci späť, či dostal aj pobyt ako darček?
Autorka, a co takto sa opýtať ženy toho kamaráta, ze ci bol na hokeji aj on? Ako mali ubytko?
Inak sila, a prečo si s nim nesla vlastne ty?
@lienka.7 ved píše, že nemá ženu
@miskajerry
@h2 až neskôr som si precitala, ale diky 👌
Tak už len to je divné, ze ty kúpiš lístky, čakáš, ze pôjdete spolu a on si zmyslí, ze pôjde s kamarátom?
A potom nájdeš záznam, ze tam nie je nijaký kamarát, ani voľná stolička, ale sedí tam cudzia žena, s ktorou (ako píšeš) vyzerajú, ze sú spolu?
A ešte ani nie je doma, ale tam strávil viac času?
To už je dosť divne a rovno aj dosť podozrivé. Určite by som žiadala vysvetlenie, najmä toho záznamu a tej ženy.
Každý kto ide na takýto zápas, si robí fotky, selfii 😁, nech ti ukáže ze tam bol s kamošom.
kamosa by som zavolala k nam na pivko, nachystala si vytlacenu foto s manzelom na zapase a pekne by som sa opytala aj jedneho aj druheho kde do feasa je ten kamos a kde mal miesto.... pekne uvidis reakciu aj jedneho aj druheho.... ale myslim se toto bude vymyslena téma
Ešte jedna vec, aby si bola safe a pripravená na všetko: boli tie lístky vedľa seba? Je mi jasné, že si kúpila asi dva vedľa seba ale nikdy nevieš..Lebo my sme boli raz tak na tenise s manželom a vedľa nás boli traja z partie a štvrtý sedel o radu nad nimi, lebo ho vyhodili keď sedel vedľa tých troch.. tak aby sa nevyhováral, že nesedeli spolu alebo čo a žena vedľa patrí k niekomu inému. 🙏🏼
ja neverím,že ty kúpiš 2 lístky a muž automaticky povie,že ide s kamošom? A ty nepovieš na to nič?

@h2 v pohode 😁