Má manžel skutočne milenku?
Ahojte potrebujem radu neviem vôbec čo si mám myslieť... Manželovi som kúpila na narodeniny lístky na hokej (USA/Slovensko) kúpila som 2 očakávala som že pôjdeme spolu no rozhodol sa že pôjde s kamarátom. Ok neriešila som šak nech si užije zápas. Zápas som pozerala doma dokonca som ho aj zahliadla na kamere ale jeho kamaráta s ktorým hovoril že pôjde som tam nevidela. Namiesto toho bola vedľa neho nejaká cudzia žena a vyzeralo to že sú tam spolu ... nechcem byť za hysterku čo by ste robili vy na mojom mieste?
Este ma napadlo zavolat manzelovi, nech da kamarata k telefonu, ze mu chces nieco povedat. Alebo opacne. Pri navrate ich cakat na stanici. Sledovat socialne siete, ci tam dali nejake fotky, jeden aj druhy - prip. ci kamarat nezverejnil nieco, co svedci o tom, ze bol v tom case inde alebo s niekym inym. A kontrolovat aj podla oblecenia, ci to bol naozaj on na tych zaberoch. Lebo obvinit niekoho z nevery je vazna vec, a ak by to nebola pravda, tiez budes mat problem.
@brezza ved pretoci záznam a zastaví obraz. Vela prevádzkovateľov TV poskytuje archív
Tak to by.bola ozaj náhoda. Ale určite napíš či povedal tvoj muž . Som zvedavá. Ďakujem
@beloved tak ja napr. nechapem ako sa tam da niekto zbadat medzi tolkymi ludmi :D ja som rada ze sledujem zapas... a nie tvare :D
@blondinka95 v minulosti sa urcite nedali pozerat zapasy z archivu kvoli autorskym pravam. Neviem ci sa to zmenilo a uz je to mozne.
Preco si mu nepovedala ze si si myslela ze pojdete spolu? Neviem si predstavit ze by som kupila listky pre nas, a on by povedal ze ide s niekym inym 🤷♀️
neni toto recyklovana tema? Mam silny pocit, ze pred istym casom som takuto temu cital... tiez sa tam divili ludia ako si ho mohla zahliadnut v tv ...
naco take diskusie ked sa neodpoveda, ani sa to neukonci ako to dopadlo nedopadlo..?
Má milenku
To je korunovaný kok…ak je toto pravda.
Za takýmto by som teda ani slzu nevyronila.
😳 Autorka, je mi to ľúto. Viem, že sa ti asi nechce sa tu o tom rozpisovať, ale ak budeš mať náladu, tak napíš, sme tu pre teba.
Och to je sok ale aky charakter darcek od teba a vezme tam
milenku.To uz nestoji za nic tento chlap.
Akože ak je toto pravda tak na chlapa nemám slov.... Žena mu kúpi lístky na MS a on vezme milenku ako veľký frajer ze kúpil lístky 🤦♀️🤦♀️🤦♀️... To je je korunovaný k...

@beloved poznám chlapa, čo bol na hokeji s milenkou a manzelka (už ex) to zistila keď sledovala zápas doma v Tv