Má manžel skutočne milenku?
Ahojte potrebujem radu neviem vôbec čo si mám myslieť... Manželovi som kúpila na narodeniny lístky na hokej (USA/Slovensko) kúpila som 2 očakávala som že pôjdeme spolu no rozhodol sa že pôjde s kamarátom. Ok neriešila som šak nech si užije zápas. Zápas som pozerala doma dokonca som ho aj zahliadla na kamere ale jeho kamaráta s ktorým hovoril že pôjde som tam nevidela. Namiesto toho bola vedľa neho nejaká cudzia žena a vyzeralo to že sú tam spolu ... nechcem byť za hysterku čo by ste robili vy na mojom mieste?
Este ma napadlo zavolat manzelovi, nech da kamarata k telefonu, ze mu chces nieco povedat. Alebo opacne. Pri navrate ich cakat na stanici. Sledovat socialne siete, ci tam dali nejake fotky, jeden aj druhy - prip. ci kamarat nezverejnil nieco, co svedci o tom, ze bol v tom case inde alebo s niekym inym. A kontrolovat aj podla oblecenia, ci to bol naozaj on na tych zaberoch. Lebo obvinit niekoho z nevery je vazna vec, a ak by to nebola pravda, tiez budes mat problem.
Ako to dopadlo?
Mam otazku na autorku. Kde si si dnes pozrela zaznam, ze mas z neho screen?
ako to dopadlo,?
@brezza ved pretoci záznam a zastaví obraz. Vela prevádzkovateľov TV poskytuje archív
Tak to by.bola ozaj náhoda. Ale určite napíš či povedal tvoj muž . Som zvedavá. Ďakujem
Normalne som zvedava aj ja
@beloved tak ja napr. nechapem ako sa tam da niekto zbadat medzi tolkymi ludmi :D ja som rada ze sledujem zapas... a nie tvare :D
Tak toto je teda situácia ☹️. Dúfam, že sa všetko vysvetlilo.
@blondinka95 v minulosti sa urcite nedali pozerat zapasy z archivu kvoli autorskym pravam. Neviem ci sa to zmenilo a uz je to mozne.
@brezza to už neviem, ďakujem za vysvetlenie.
@simca06022011 Nesledujes ludi, lebo tam nemas manzela sameho s ktovie kym 🙂
Preco si mu nepovedala ze si si myslela ze pojdete spolu? Neviem si predstavit ze by som kupila listky pre nas, a on by povedal ze ide s niekym inym 🤷♀️
neni toto recyklovana tema? Mam silny pocit, ze pred istym casom som takuto temu cital... tiez sa tam divili ludia ako si ho mohla zahliadnut v tv ...
naco take diskusie ked sa neodpoveda, ani sa to neukonci ako to dopadlo nedopadlo..?
Zavolaj Jozovi, ze sa nemozes dovolat Ferovi, nech ti ho da k telefonu..
Má milenku
Cize naozaj boli spolu na zapase?🫨🫨🫨
Priznal sa ti?
OMG, súcitim s tebou 🫂
To je korunovaný kok…ak je toto pravda.
Za takýmto by som teda ani slzu nevyronila.
😳 Autorka, je mi to ľúto. Viem, že sa ti asi nechce sa tu o tom rozpisovať, ale ak budeš mať náladu, tak napíš, sme tu pre teba.
Och to je sok ale aky charakter darcek od teba a vezme tam
milenku.To uz nestoji za nic tento chlap.
To naozaj? 🙁
No mna vystre🙈 toto je iny kus kretena 🙈
Akože ak je toto pravda tak na chlapa nemám slov.... Žena mu kúpi lístky na MS a on vezme milenku ako veľký frajer ze kúpil lístky 🤦♀️🤦♀️🤦♀️... To je je korunovaný k...
Máš to potvrdene?

@beloved poznám chlapa, čo bol na hokeji s milenkou a manzelka (už ex) to zistila keď sledovala zápas doma v Tv