icon

Má milenku?

izabelus
31. aug 2022

Ahojte prosim Vas o radu. Uz dlho sa mi nieco nezda na manželovi davnejsie robil s jednou kolegynou ktora sa ho vypytovala prečo ho cakavam pred robotou povedal,ze ziarlim a ze aj doma mu nedam pokoj a kazem mu doma stale nieco robiť. Vtom case si ma vobec nevsimal,nedvihal ani sa neozval nemal somnou sex a ked som ho aj pockala tak ma pred nou obisiel. Uplne vytahoval co je doma. Potom s nou nejaky cas nerobil kvoli nasmu dietatu neboli stale uz na smene spolu. On dobre vie,ako mi ona vadí aj napriek tomu siel na skolenie s nou do zahranicia a to mi slubil,ze sa s nou nebude rozpravat ale klamal ma dala som si to vsetko preverit.Ja uz neviem co robit ale neverim,ze medzi nimi nic nie je

Strana
z2
izabelus
autor
31. aug 2022

@tanyan preto,ze prave jej ma ohovaral a druhy mi to žalovali,preto,ze som nasla fotky jej zadku ktore si odfotil a preto,ze ju stale spominal ale najhorsia som ja

anita6666
31. aug 2022

Autorka,akákoľvek žena bude tvojmu mužovi presnejšia než ty, pretože muži od prírody (väčšinou) nemajú sexuálny pud k matke 😉

tanyan
31. aug 2022

@izabelus Nie si najhoršia, ale tvojim správaním jej ho dávaš do baliaceho papiera aj s mašľou a posielaš doporučene. Ak potreboval vypustiť ventil, tak asi bola práve po ruke a ochotná počúvať.
A si si istá, že tie žalobaby majú čisté úmysly a ich životným cieľom je tvoje šťastie? Ľudia radi robia z komára somára a obzvlášť, ak ich fabulácie padajú na takú výživnú pôdu ako v tvojom prípade.
Partnerský vzťah je primárne medzi tebou a tvojím partnerom. Ani by som nespočítala koľko som sa napočúvala, že mi je môj manžel určite neverný. Dostávala som informácie o jeho konverzáciách (priamych aj online) a pohybe, ako aj zaručené rady ako si mám zachraňovať manželstvo, prípadne aké kroky urobiť pre odhalenie konšpirácií. Ja však môjho manžela milujem a verím mu. Akurát sme sa na tom potom doma dobre zasmiali. Jednoducho je komunikatívny a rozumie si aj so ženami. Pre mňa to neznamená, že by ma podvádzal.

miankass
31. aug 2022

@izabelus ze chod s kolegom niekam,atd..

izabelus
autor
31. aug 2022

@miankass som teraz na RD ci aj tak?

tomikejt
31. aug 2022

@izabelus no a prečo ho čakávaš pred prácou? Mňa by niečo takéto ani nenapadlo. A od hanby by som sa prepadla keby ma chodieva muz čakať pred pracu. Nemáš čo iné na práci? Ty si riadna stíhačka, také nemá nikto rád.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
dilino
31. aug 2022

To nie si náhodou TY z nedávnej diskusie čo chlap chodil za bývalou a TY si povedala že nie lebo nemajú sa o čom baviť ani sa čo stretnuť a kontaktovať lebo TY si mu to povedala.

petris369
31. aug 2022

@izabelus keď nie s touto tak s nejakou inou ta skôr či neskôr bude podvádzať,prosim ta spamätaj sa a maj svoju hrdosť lebo takto s tebou nevydrží nikto.

izabelus
autor
31. aug 2022

@dilino ? Čože?

boldo87
Odpoveď bola odstránená
tanyan
31. aug 2022

@boldo87 Založí nový... 😉

zazrak1991
31. aug 2022

No fakt si dobrá stíhačka ,takýmto chovaním ho akurát tak nazenies do náruče (postele) druhej 🤦 môj keď je aj s kamarátmi tak mu ani nechcem volať aby som ho nestrapnila ,a aby si nerobili srandu že ho kontrolujem a ty ho čakáš pred robotou ? No tak si našiel butlavu vŕbu v robote ,potrebuje sa niekomu posťažovať a ona ho zrejme aj polutuje tak sa mu to zrejme páči . Ale ja mám fakt aj iné veci na robote ako stať chlapovi za ritou a kontrolovať každú sekundu jeho života . Chlap potrebuje aj voľnosť a nie byt na reťazi . To že odmieta sex by som s nim riešila ,myslím že u normálneho zdravého chlapa to nieje úplne len tak že odrazu nechce spať s vlastnou ženou . Nieje vylúčené že spolu niečo majú ,ale to už musíš riešiť s ním ...len preboha nie si to "zisťovať"...

asocial
31. aug 2022

@izabelus ja nechapem, co ste sa do autorky tak pustili. MOdry konik je plny fiktivnych hrdiniek, ktore toleruju muzovi vsetko, davaju partnerom volnost, lebo vsak dovera je zaklad vztahu. Ano je. ALe zufale zeny robia zufale ciny. Normalny muz by sa potesil, ze ho caka manzelka pred firmou, a idu spolu a pokecaju. CLovek, ktory nema rad partnerku alebo ma milenku, sa bude spravat presne ako tvoj hnup. Odpoved, ANO, MA MILENKU. Alebo ked ju nema, S TEBOU NECHCE BYT.

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
queen_mary
31. aug 2022

Autorka, prosim ta kolko mas iq? Lebo z toho co pises a ako pises mi pride, ze si vysla pomocnu skolu (bez urazky)

rude_baby
31. aug 2022

@izabelus hm a co keď s kolegyňou nič nemá? Tiež pokecam a zasmejem sa s hocikym ale to nie je pozvánka na sex 🤦‍♀️tvoj muž je dospelý, svojpravny a chovas sa k nemu ako k decku. Načo je toto dobre, strapnovat ho???

derdia
31. aug 2022

@izabelus ja by som sa NIKDY neznizila ist chlapa cakat pred robotu, ako taka stihacka. Ani sa mu necudujem, ze sa hanbi... Musi sa citit ako posledny chudak.a inak vies o tom, ze tymto spravanim v nom len posilnujes pocit, ze s inou mu bude lepsie????

ankare
31. aug 2022

Pravdepodobne Ťa podvádza. Veľmi pravdepodobne. Čo chceš robiť?

viestta
31. aug 2022

@izabelus nikdy nepochopím ako sa môže žena takto zhodiť. Sama a úplne dobrovoľne. Odvolávať sa u teba sebaúcty a hrdosti je zbytočné, lebo ani netušíš co to je. Čudujem sa chlapovi, že ťa ešte neposlal do teplých krajín.

anita6666
31. aug 2022
miro1360
31. aug 2022

Jeho činy ovládať nemôžeš, nedá sa to, nefunguje to. Môžeš ovládať maximálne tak svoje rozhodnutia. Zožeň si nejaký dôkaz (napr. si môžeš aj niekoho najať, potrebuješ asi fotku ak sa bozkávajú, alebo ich konverzáciu v nahrávke alebo textovú) a na základe toho sa rozhodni či s takým človekom zotrváš. Píšeš že zatĺka, tzn. že ste asi o tom komunikovali a nevedie to smerom ako by si si to ty predstavovala. Existuje typ muža ktorý by ti vyhovoval v prejavoch vernosti viacej, ale upozorňujem ťa, že ich správanie ti nemusí vyhovovať lebo tento typ muža je diametrálne odlišný od tohto čo máš teraz a môže ti na ňom niečo chýbať a taký "pokojný" vzťah ti môže prísť ako suchý lebo zrazu nebudeš mať čo riešiť a budeš sa nudiť :D

timing
1. sep 2022

Ja byt muż, tak sa veru obzeram po inej , podla toho co pises a ako vyjadrujes. Chudence deti

Strana
z2