Má na prvom rade platiť chlap?
Myslíte si, že na prvom rande by mal vždy zaplatiť za ženu chlap?
ja som "stara skola", za mna ano, mal by
Tiež si myslím že by mal zaplatiť ako prvý chlap, ešte sa mi nestalo žeby ma nechal niekto platiť na prvom rande ak by sa tak stalo - zaplatila by som aj za neho, bolo by mi trápne to rozdeľovať na polovicu, ale viac by som sa už neozvala 😁
Rypnem si - tu uz neplati rovnocennost pohlavi?? pre feministky 😁 samozrejme by som sa hanbil, keby plati zena.
@athom ????
@athom to že za mňa zaplatí tak ja mu nie som nič dlžná, absolutne nič, toto mi príde dosť prehnané
Dnes je ina doba, velka emancipacia..Za mojich čias to bolo automaticke, chlap by sa asi od hanby prepadol, ale ked tak čitam dnešne prispevky, možes byt rada, ked ti kupi sodu..Mne aj cely večer whisky platil na disco napr..napadnik zobral autom domov atd..teraz sa maš doprosovat..no neviem.Na jednej mužskej stranke sa chlap pytal, či ma žene niečo platit, ked zarobi 5000 a ona 1000 či hotel najednu noc - tak to v žiadnom pripade..a kedysi muži tolko nezarabali a nebol to pre nich problem..Teraz si jeden v inej diskusii aj pytal peniaze za benzin..Takho pozvi ty a odvez autom domov, aby mal lepši pocit, ze ho nevyužívaš 😁
Zachviĺu budu ženy mužom aj dvere do auta otvárať, aby sa nepovedalo..
Tak ja som vždy vytiahla peňaženku, ale zaplatili muži. Prípadne oni jedlo, ja kávu/čaj/dezert v inom podniku, kde sme v ten deň ešte išli. Potom na ďalších rande sme sa už aj vystriedali. Môj manžel platil vždy za mňa a keď som niekedy chcela platiť ja, tak naschvál vybral lacnejšiu reštiku, aby som neplatila veľa.
Ale zažila som s jedným aj také, že sme si dali len cestou z prechádzky kofolu, každý sme platili svoju. Čašníčka doniesla môj výdavok, nejaké 2e a chalan si ich vzal 🙈
@athom tušila som, že nebola zaujímavá ako si najprv písal ale škaredá... inak nemusíš sa správať k ženám tak ako sa oni správajú k tebe, stačilo jej jednou vetou vysvetliť prečo to nebude pokračovať a nie si ju z ničoho nič zablokovať

Zevraj mal,no ja som sa vzdy ponukla,ze zaplatim polovicu. Vacsinou odmietli a platili oni. Ja osobne nesuhlasim,aby muz platil na rande. Preco by mal? To vobec nic nehovori o jeho galantnosti,dobrych vlastnostiach,drzgrosstve a podobne. Hlavne v dnesnej dobe,ked je vsetko tak drahe