Má sa žena premáhať k sexu vo vzťahu?
Stáva sa, že partner chce, ale mne sa nechce. Som unavená, nemám chuť, som mimo.
Nie
Toto je tak vseobecna otazka...
Ja sa obcas premaham, lebo ja chut ani nemam. Teda aj mam (v hlave), ale predstava nejakeho fyzickeho vykonu, ked uz je na to cas, o polnoci, ked viem, ze zase v noci budem s dietatom hore a vstavat o 6, tak sa mi az hnusi. Ale ked uz sa premozem (nemozem chlapa odmietat v jednom kuse), tak z toho aspon nieco mam a nakoniec si to uzijem. A nenuti ma do toho on, samozrejme. Kebyze poviem nie, tak nie, nie ze by ma nejako on nutil. Ani hnusny nie je ku mne, ked odmietnem. Chapes.
Toto je tak vseobecna otazka...
Ja sa obcas premaham, lebo ja chut ani nemam. Teda aj mam (v hlave), ale predstava nejakeho fyzickeho vykonu, ked uz je na to cas, o polnoci, ked viem, ze zase v noci budem s dietatom hore a vstavat o 6, tak sa mi az hnusi. Ale ked uz sa premozem (nemozem chlapa odmietat v jednom kuse), tak z toho aspon nieco mam a nakoniec si to uzijem. A nenuti ma do toho on, samozrejme. Kebyze poviem nie, tak nie, nie ze by ma nejako on nutil. Ani hnusny nie je ku mne, ked odmietnem. Chapes.
@nevenka presne, tiez sa obcas premozem a nakoniec som spokojna 😃 ale to sa netyka len sexu, niekedy sa mi nechce ist cvicit alebo na nejaku akciu a nakoniec som rada, ze som isla, lebo to vypalilo super. Takze rozhodne nie je odveci nechat sa niekedy “ukecat”.
Na druhej strane - ak by som mala muzovi len “podrzat” aby sa vytriasol a nic z toho nemat, tak to ani nahodou. Ale to uz musi autorka vediet, ci ma v posteli egoistu alebo skveleho milenca…
Nie.
Ono záleží, či to premôcť znamená raz za týždeň, alebo každý deň . Áno , tiež som sa po pôrode musela premáhať , zas sa netvárme , že zdravý chlap vydrží bez sexu .
Občas sa “premôžem”, lebo nie vždy na to máme chuť naraz, ale potom si to užijem.
Ale tak, keď som unavená, tak sa občas musím premáhať aj k spoločnému výletu, športu, navareniu večeru, taký je život 🙂
Ak by som sa musela “premôcť” k sexu zakaždým, tak by som radšej riešila príčinu, prečo chýba chuť alebo energia.
Keď už o Tom takto premýšlaš a verejne riešiš, asi to nie je v poriadku. "Som unavená, nemám chuť, som mimo". No, tak sa nepremáhaj, načo je to dobré?
Ach ženy, vy sa idete premávať kvôli kusom,ktoré by kvôli vám nepreložili ani kúsok slamy. Normálny muž nemá potešenie z trápenia partnerky pri sexe a nie je mu to jedno. Ak áno a vy to ešte neviete a nemôžete komunikovať bez hádky alebo jeho urážania namiesto pochopenia, tak nemáte po boku chlapa, len majiteľa penisu...
Ach ženy, vy sa idete premávať kvôli kusom,ktoré by kvôli vám nepreložili ani kúsok slamy. Normálny muž nemá potešenie z trápenia partnerky pri sexe a nie je mu to jedno. Ak áno a vy to ešte neviete a nemôžete komunikovať bez hádky alebo jeho urážania namiesto pochopenia, tak nemáte po boku chlapa, len majiteľa penisu...
@enmery ty o čom točíš ? Ty poznáš našich mužov, keď vieš čo pre nás urobia, alebo neurobia ? Možno váš vzťah je len o tom čo chceš ty a na čo máš akurát náladu a chuť a iných vzťah je o potrebách obidvoch partnerov a áno , to pre mňa znamená , že sem - tam som sa s mužom milovala , keď som naozaj nemala chuť .
Tak ja tiez niekedy nemam chut, ale moj chlap vie, ako mi ju navodit. A potom je aj jedno, ze som unavena. Na druhej strane, ked som na neho nahnevana, mohol by sa aj na hlavu postavit, proste nie.
Nie, nemá sa nechať žena znásilňovať svojím manželom.
Asi nie úplne všetko klape, ak nemáš chuť a si mimo (ako mimo? zdravotné či psychické veci?)
@unicornlady preco hned znasilnovat? Trosku silne slova, myslim ze aj muzi robia vela veci pre zeny do ktorych sa im vobec nechce ale kvoli nej sa premozu.. nehovorim ze ma zena nieco robit pravidelne nasilu alebo nieco co im je proti srdti ale sex ku vztahu patri a ak aj sa ti nechce ale chces mat zdravy vztah tak sa premoct obcas musis
@enmery ty o čom točíš ? Ty poznáš našich mužov, keď vieš čo pre nás urobia, alebo neurobia ? Možno váš vzťah je len o tom čo chceš ty a na čo máš akurát náladu a chuť a iných vzťah je o potrebách obidvoch partnerov a áno , to pre mňa znamená , že sem - tam som sa s mužom milovala , keď som naozaj nemala chuť .
@lenka.25 A ty o čom točíš?Ja odpovedám autorke.
Nie je deň,kedy by sa tu žena nepostažovala, že sa premáha k sexu, je unavená, nevypočutá...tak sa upokoj.
A ako to je ak ja mám potrebu tak 4-5 krát za týždeň a partnerka 1x za 1-2 mesiace čo potom? Čo v takom prípade? Ja som veľmi frustrovaný lebo iné ako nie nemám chuť teraz už ani nepoznám
A ako to je ak ja mám potrebu tak 4-5 krát za týždeň a partnerka 1x za 1-2 mesiace čo potom? Čo v takom prípade? Ja som veľmi frustrovaný lebo iné ako nie nemám chuť teraz už ani nepoznám
@peter244 Milý peter, ty si tu už témy mal. Aj vieš,kde je problém a čo treba robiť. Nič. Tak s prepáčením už sa nesťažuj. Vieš ako sa hovorí, komu niet rady, tomu niet pomoci.
Nikto vo vztahu nema byt znasilnovany.
@enmery nie , neodpovedala si len autorke . Urobila si si svoj vlastný vzorec na základe seba
@lenka.25 Na základe mňa?No ja sa nepremáham mat sex s partnerom. Ale takých tém je tu kopec. Takže nepremietaj do mňa seba a svoje premahanie sa pri mužovi raz za čas. Veď normálny milujúci chlap musí pochopiť, že žena nie je stroj. Ani muži nefungujú vždy 100% len aby žena dostala všetko a on je unavený atď. Neviem.odkiaĺ si vzala, že reagujem podľa seba. Vysvetlila som Ti načo som reagovala a kvôli čomu som to napísala. To je všetko.
Ono zalezi ako casto to chce. Lebo ked sa nevies premôcť ani 1-2x do mesiaca, zase to vášmu vztahu nepomoze.
Niekedy sa "premáham," lebo sa mi nechce upratovať, ísť do práce... Napríklad bežná únava podľa mňa nie je dôvodom na odmietanie sexu.
A s tým "nemám chuť" je to podľa mňa ako pri jedle. Je veľký rozdiel či mi niekto položí na tanieri na stôl niečo, na čom si zvyčajne veľmi dobre pochutím a iba momentálne by som si vedela predstaviť aj niečo iné alebo odo mňa niekto chce, aby som zjedla jedlo, z ktorého sa mi už len pri pohľade prevracia žalúdok a do úst by som to nedala za žiadnych okolností.
Nwpremaham sa, keď nemám chuť , chlap vie ako mi tu chuť spravím keď som unavená nemám problém to povedať a chlap nemá problém to rešpektovať, platí to aj rovnako. Keď mám chuť, tak vie ako na to aby ju dostal aj on. A keď je moc unavený rešpektujem,
Urcite nie..mozno prist na to preco si stale mimo a unavena
Môj chlap pre mňa spraví prvé aj posledné, vždy mi pomôže s čímkoľvek potrebujem a ani mu nemusím hovoriť. Čiže aj keď nemám chuť a nie som nadržaná, tak veľmi rada s ním mám sex. Skôr riešim to prečo ja nemám chuť lebo to je väčšinou únavou, alebo stresom alebo zlou životosprávou. Mne by sa nikdy nestalo že by som mužovi ktorého milujem že ho odmietnem. Práveže by som sa zlé cítila keby to na mňa neskúša aj keby vidí že som unavená, necítila by som sa ľúbená. Ja chcem aby ma chcel.
A zároveň často som začínala že sa mi vôbec nechce, často keď ma v noci zobudí alebo ráno a nakoniec je to skvelé a idem si spokojná. Čiže za mna okay.

Nie, nemá sa nechať žena znásilňovať svojím manželom.
Asi nie úplne všetko klape, ak nemáš chuť a si mimo (ako mimo? zdravotné či psychické veci?)