Má to význam?
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na vaše názory. 3 roky som vo vzťahu, priateľ cca 60 km býva odomňa. Ja bývam sama, mám svoj byt, chodí často ku mne aj na týždeň. Je jedináčik. 24.12. ani raz sme nestrávili spolu, pritom som vždy túžila byť v dvojici tento sviatočný deň. Snažila som mu navrhnúť nejaký kompromis. Napr. že jeden rok ok pôjde domov a druhý rok nech príde ku mne. Máme obaja krátko po 30-ke, pomaly ale isto túžim po dieťati ale nie som presvedčená či on je ten správny. V lete strýkovi pomáha okolo domu, preto chodí často domov. Až keď to spraví, príde ku mne. Veľakrát sme sa o tom bavili. No žiadna zmena. Teraz mu vážne ochorel otec (podotýkam, keď malý bol neprejavil žiadny záujem o neho, uprednostnil krčmu než svojho syna) tak pomáha mame v starostlivosti. Ok chápem, choroba je choroba. Je vážne chorý, možno o mesiac či dva už nebude žiť. Lenže potom jeho mama ostane sama, určite bude chcieť aby syn sa jej venoval. Vždy čakám, že chce to čas, uvedomí si to časom ale žiadny posun dopredu. Tento rok 24.12. tiež doma bude. Vraj aj ja mám ísť domov k rodičom. Som z toho smutná. Vie to, odpoveď: život nie je ružový.

Ja by som sa minimálne 25. 12 . vybrala za nim...doniesla darčeky a ono sa to vyvrbí samé...buď sa tomu poteší ....alebo si uvedomíte ....že takto nie. Ja som pred rokmi mala 2 ročný vzťah. Mala som 30 rokov. Mamička môjho vtedajšieho partnera jeho život dirigovala na diaľku....nedokázal sa vzoprieť. Tiež som sa raz jeden víkend vybrala za nim...jeho matka vždy keď nebol v miestnosti mala nepríjemné poznámky....aby náš vzťah rozbila....napr.....Ja s Ivankom sme si minulý víkend spravili výlet...Proste, mala ho pre seba cez týždeň a cez víkendy chodil za mnou ....tak mu to chcela stopnúť...a na víkendy mu vymýšľala program...ja som síce bola prioritou, ale nedokázal sa mame vzoprieť. Pomaličky som si ho prestala vážiť a nakoniec som sa s ním rozišla. Myslela som si, že také ,,semetriky,, ako bola jeho mamička ....sú iba vo filme.