Má vzťah môjho muža s kolegyňou budúcnosť?
Ahojte,
chcem sa spýtať na názor. Môj partner ma opustil s dvomi malými deťmi. Mali sme medzi sebou nezhody, ale nič neriešiteľné z mojej strany. Jedného dňa mi povedal že už ma nelubi a že už so mnou ďalej byť nechce. Skúsili sme aj poradňu, ale na nej mi vždy povedal že nič čo urobím nemá zmysel. Pred dvoma mesiacmi sa odsťahoval a zistila som že býva u o vyše 10 rokov staršej ženy- kolegyne. Myslite že ich vzťah ma nejakú budúcnosť? Keď som sa ho na ňu pýtala, povedal mi že si mysli že zaľúbený nie je. Môže ísť len o nejaké poblaznenie alebo z toho môže byť dlhodobý vzťah?
@abcnitram123 tak dúfam ze aspoň alimenty Ti platí slušne. A o deti sa nezaujíma???
@abcnitram123 Je mi ľúto, čo sa stalo, viem, že to určite nie je jednoduché byť sama s malými deťmi, ale tu naozaj nie je za čím banovat. Tvoj partner je nezrelý a vybral si tú zdanlivo ľahšiu a jednoduchšiu cestu. Dúfam, že ti aspoň platí na deti a zaujíma sa o ne.
Nerieš jeho vzťah, ale seba. Požiadaj o výživné, a tatinkovi nabal deťúrence na víkend, a ty si urob doma welness, a oddýchni si, chod s kamoškami na kávu. Ako malé maď deti? Ak môžeš nájdi si brigádu alebo skrátený úväzok. Dostaneš sa medzi nových ludi a aj financie sa zídu.
@liusa82 v kazdej teme o debilnom chlapovi nam pripominas, aka si stastna, ze si bezdetna. Neviem ci potrebujes neustale presviedcat samu seba, nas nemusis, nam je to jedno.
Temy zakladaju zeny v problemoch, tie stastne nezakladaju diskusie o tom, akeho ma uzasneho muza a super deti.
@0silvia0 ale ja aj som ozaj šťastná aj s polovičkou😀 a radšej budem platiť útulku ako mať deti na krku😉 no ale tie nešťastnice nie sú len tu na mk ale ja mám v okolí fakt kopec takýchto žien nešťastných samoživiteliek čo furt hundrú.. to vôbec neni len o koňovi.Tak načo reaguješ potom na moje príspevky ked ťa z nich svrbí oko?Nereaguj a je🙂 preskoč
@0silvia0 no ale vieš prečo to opakujem? to nie v zlom ani ja.Ale skoro všade ozaj vidím chlapov čo toto so ženskými robia.S koňom to nemá nič spoločné.A v okolí fakt vela.Nevážia si ženy,opustia ich s malými deťmi.Minimum slušákov je.Preto na nich furt nadávam.A zároveň si vážim tých pár normálnych.Toto teraz neni o deťoch.Tie by som nechcela ani neviem s akým dobrákom

Je uplne jedno ci vztah bude mat zmysel alebo je to poblaznenie
Na uvazenie su aj myslienkove pochody danej starsej zeny, ze si k sebe nastahuje chlapa ktory opistil zenu a dve deti ale to je uz na svedomi a chrbtovej kosti cloveka ak ju vobec ma
Kazdopadne tvoj byvaly sa zachoval ako zbabelec a ty sa nedaj presvedcit aj keby sa chcel vratit lebo ked ti to urobil raz spravi to znova a taky zivot predsa nechces ani pre seba ani pre svoje deti
A hadam ziadna mentalne vyzrela zena toto ziadnemu muzovi neodpusti