icon

Má vzťah môjho muža s kolegyňou budúcnosť?

abcnitram123
27. apr 2024

Ahojte,

chcem sa spýtať na názor. Môj partner ma opustil s dvomi malými deťmi. Mali sme medzi sebou nezhody, ale nič neriešiteľné z mojej strany. Jedného dňa mi povedal že už ma nelubi a že už so mnou ďalej byť nechce. Skúsili sme aj poradňu, ale na nej mi vždy povedal že nič čo urobím nemá zmysel. Pred dvoma mesiacmi sa odsťahoval a zistila som že býva u o vyše 10 rokov staršej ženy- kolegyne. Myslite že ich vzťah ma nejakú budúcnosť? Keď som sa ho na ňu pýtala, povedal mi že si mysli že zaľúbený nie je. Môže ísť len o nejaké poblaznenie alebo z toho môže byť dlhodobý vzťah?

Strana
z2
taktotedanie
29. apr 2024

Je uplne jedno ci vztah bude mat zmysel alebo je to poblaznenie
Na uvazenie su aj myslienkove pochody danej starsej zeny, ze si k sebe nastahuje chlapa ktory opistil zenu a dve deti ale to je uz na svedomi a chrbtovej kosti cloveka ak ju vobec ma
Kazdopadne tvoj byvaly sa zachoval ako zbabelec a ty sa nedaj presvedcit aj keby sa chcel vratit lebo ked ti to urobil raz spravi to znova a taky zivot predsa nechces ani pre seba ani pre svoje deti
A hadam ziadna mentalne vyzrela zena toto ziadnemu muzovi neodpusti

tatisna
29. apr 2024

@abcnitram123 tak dúfam ze aspoň alimenty Ti platí slušne. A o deti sa nezaujíma???

janickacrazy
29. apr 2024

@abcnitram123 Je mi ľúto, čo sa stalo, viem, že to určite nie je jednoduché byť sama s malými deťmi, ale tu naozaj nie je za čím banovat. Tvoj partner je nezrelý a vybral si tú zdanlivo ľahšiu a jednoduchšiu cestu. Dúfam, že ti aspoň platí na deti a zaujíma sa o ne.

som_realistka
30. apr 2024

Nerieš jeho vzťah, ale seba. Požiadaj o výživné, a tatinkovi nabal deťúrence na víkend, a ty si urob doma welness, a oddýchni si, chod s kamoškami na kávu. Ako malé maď deti? Ak môžeš nájdi si brigádu alebo skrátený úväzok. Dostaneš sa medzi nových ludi a aj financie sa zídu.

nat_alia
30. apr 2024

@danyelia jediny rozumny nazor tu

0silvia0
30. apr 2024

@liusa82 v kazdej teme o debilnom chlapovi nam pripominas, aka si stastna, ze si bezdetna. Neviem ci potrebujes neustale presviedcat samu seba, nas nemusis, nam je to jedno.
Temy zakladaju zeny v problemoch, tie stastne nezakladaju diskusie o tom, akeho ma uzasneho muza a super deti.

liusa82
1. máj 2024

@0silvia0 ale ja aj som ozaj šťastná aj s polovičkou😀 a radšej budem platiť útulku ako mať deti na krku😉 no ale tie nešťastnice nie sú len tu na mk ale ja mám v okolí fakt kopec takýchto žien nešťastných samoživiteliek čo furt hundrú.. to vôbec neni len o koňovi.Tak načo reaguješ potom na moje príspevky ked ťa z nich svrbí oko?Nereaguj a je🙂 preskoč

0silvia0
1. máj 2024

@liusa82 mna nesvrbi oko, je to v pohode, len som si vsimla ze to rada opakujes. Som sa tak zamyslela, ci vsetci spokojni so zivotom tak radi opakuju aki su stastni. Ale asi by sme si mali brat z teba priklad. To teraz nerypem.

liusa82
1. máj 2024

@0silvia0 no ale vieš prečo to opakujem? to nie v zlom ani ja.Ale skoro všade ozaj vidím chlapov čo toto so ženskými robia.S koňom to nemá nič spoločné.A v okolí fakt vela.Nevážia si ženy,opustia ich s malými deťmi.Minimum slušákov je.Preto na nich furt nadávam.A zároveň si vážim tých pár normálnych.Toto teraz neni o deťoch.Tie by som nechcela ani neviem s akým dobrákom

Strana
z2