Magické roky, v ktorých má byť kríza vo vzťahu
Viete ako sa hovorí, prvá kríza je vo vzťahu po dvoch rokoch, lebo vyprchá zamilovanie.
Poznám ešte krízu po siedmich rokoch, hoci neviem úplne z čoho to vychádza. Aké sú ďalšie ,,magické roky"?
Kedy ste mali krízu alebo väčšie problémy vy?
@maranta_leuconeura my sme s mužom spolu teraz siedmy rok a máme krízu ako svet 😁 asi na nás všetko spadlo práve teraz, normálne začínam veriť, že to je to magické 😒 tak čakám na výročie a snáď bude po tom 😜
@8aslan147 samozrejme, ale niektore vzorce mozu platit, este mi napadla kriza po 20 rokoch, ked deti odidu od rodicov, mozno v dnesnej dobe, ked je tazke najst si byvanie, je to az po 30-40 rokoch :D
@maranta_leuconeura My sme spolu ako par tusim 9 rokov, predtym zopar rokov dobri kamarati a zatial sme krizu nemali. Ale samozrejme ratat treba so vsetkym, poznam par, co sa rozpadol po 30 rokoch bez krizy.
@maranta_leuconeura magické to bude vtedy, keď budeš o tom premýšľať 👉
@maranta_leuconeura my sme mali velku krizu, dokonca sme spolu nebyvali par mesiacov, odisla som s detmi od neho.nesuviselo to asi s poctom rokov, ale s jeho velkym kariernym postupom a dost sa zmenil, zle to bolo.ptm sme sa zase dali dokopy a sme spolu odvtedy 8 rokov, dokopy 24rokov.ta kriza bola cca po 15 -16rokoch manzelstva
@marianarem kriza je dobra na to, ze to co ludi navzajom na sebe skrie, konecne vyjde na povrch a v tej krize sa to vykrici, vyrozrava, ale nakoniec vyriesi (ak uvazujeme o happyende). Ked sa niekto 30 rokov tvari ze nema problem a potom s tym treskne, tak vsetko ok asi nebolo
Hovori sa tusim ze 5,7 a 13.
@maranta_leuconeura ja som mala krizu po troch a siedmich rokoch, to by mali byt tie magicke, ale myslim si ze to bolo tym ze to bol debil a nebol to ten pravy, neprikladam to magii, skor zlozeniu ruzovych okuliarov.
Prvy vaznu vztah sa mi rozpadol po 7 rokoch. Muzovi 7. rok. Sme spolu 10 rokov a zatial sme nejaku krizu nasho vztahu nemali, aj ked krizy boli. Strata zamestnania a podobne, vzdy sme si boli oporou.
Jedine, kedy som ho chcela zabit, - ozaj som povedala, bud to prestanes brat, alebo ta zabijem alebo ta hned zajtra vyhodim z domu bolo, ked bral tabletky proti fajceniu, ktore par mesiacov na to stiahli z trhu, lebo sposobuju vela psychickych problemov, samovrazd...
@maranta_leuconeura V tomto konkretnom pripade bolo vsetko ok, len na chlapa prisla okolo 45ky druha puberta a ruplo mu v bedni, nasiel si milenku. Zenu stratit pritom nechcel a velmi sa divil, ked stratil.
Inac suhlasim, krizy mozu byt prospesne a nielen vo vztahoch. Ja som ale vo vztahu skor taky typ, co vsetko riesi hned, lebo nevydrzim dlho v nejakom dusne alebo dlho byt ticho ohladom niecoho, co ma trapi. Ale ako vztahovy majster sa tvarit nebudem, ratam s tym, ze aj u nas sa moze kadeco zomliet.
@amelie2017 a prestal fajčiť?🙂
@maranta_leuconeura áno každých 7 rokov ,ale vždy sa dá prekonať my sme spolu už vyše 30 rokov a všetko sme už zvladli
@maranta_leuconeura keď deti odídu, budeme skôr oslavovať ako by sme mali krízu 🙂
@luccija nie 😀 radsej nech fajci ako hento..
@mamula20 no vyzerá to tak, že ste mali svadbu v úplne rovnaký deň ako my 🙂
@mamula20 tak my máme vtedy len jedno výročie, ale za to na deň presne s vami 🙂
Tak u nás je asi každý druhý deň 😏
@maranta_leuconeura Kriza vo vztahu po 7 rokoch vychadza aj z astrologickej konstelacie saturn na saturn partnerov.

Za seba poviem, že my sme mali veľkú krízu aj po 2 aj po 5 rokoch, odvtedy je to už ok, sme spolu 10 rokov :D