icon

Majú muži ženy len kvôli postelovým potrebám?

6. máj 2024

Majú muži ženy len kvôli tomu, aby naplnili svoje potreby v posteli? Alebo premýšľajú tak ako ženy a chcú lásku, nehu, oporu atď? Viem, ze je tu viac žien než mužov ale zaujíma ma ten mužský pohľad na vec.

karolinakr
8. máj 2024

@subartic však on chce manekynku, alebo všetky ženy hadže do smetneho koša, tak aj muži nech na sebe makajú

lakebabe
8. máj 2024

@stanielka17 z tohto jedinca srší zúfalstvo každým pórom 😂 ja už som sa z chuti strašne dlho na niekom takto nezasmiala😄

subartic
8. máj 2024

@stanielka17 ano a po súloži ide MK sa s tým pochváliť.🙂 Piata cenová .
A ako vidím už to vymazal .

lakebabe
8. máj 2024

@subartic hej len taky rozdiel že to bola súlož sám so sebou 😄

karolinakr
8. máj 2024

@subartic
@lakebabe som zméškala jeho sexualne dobrodružstvo s dvaciatkou?

subartic
8. máj 2024

@lakebabe samozrejme , o tom ja ani len nepochybujem .
Ale povedzme že by to bola pravda , tak po súloži beží za PC alebo cez mobil nás o tom informovať. Ako taký malý chlapec čo sa išel pochváliť, aha čo mám , čo som zažil ?
Ako fakt obštastní ženu , bozká ju na čelo , obtrie penis do uteráka a beží nás o tom informovať. Dostávam záchvaty smiechu 🙂.

subartic
8. máj 2024

@karolinakr áno , práve zažil dobrodružstvo za hodinu a ešte nás stihol aj informovať o tom .

lakebabe
8. máj 2024

@karolinakr aj ja nič si z toho nerob 😂 kým ja dlážku umyjem ten si stihol vrznut aj nás o tom informovať 😂
Mňa tu už dnes prisambohu rozdrapi od smiechu na takýchto internetových zufalcoch , ale zas na druhej strane je smutné, že niekto má takýto nudný život 😄

stanielka17
8. máj 2024

Ked som si v zivote niecim ista, tak je to smrt, dane, a fakt, ze chodcova sefka mu nikdy nevesala na nos, ze ma kramy. O jeho dnesnej sulozi rovnako silno pochybujem.

minenkak
8. máj 2024

Inak a toto keď ,žena má zlú náladu a spájanie s menštruáciou,je fest na úrovni

drahomirrra
8. máj 2024

Ale ved uz ho nechajte. Tak mal stastnu hodinku, no 😁😁 Ja napriklad mu zavidim, muz pride az vecer 😂 Ale dnes mi neujde 😂😂😂

subartic
8. máj 2024

@lakebabe smutné áno , ale aj poučné . ďalej to odovzdávam svojim dievčatám čo teda nie - 28, 15 a 11 rokov.
18.5 vydávam dcéru , a vidím že si z mojich slov zobrala všetko , jej nastávajúci je naozaj CHLAP taký aký má byť.

drahomirrra
8. máj 2024

@subartic Blahozelam, svadobna mama !! 🥳🥳🥳

minka201
8. máj 2024

@drago12587 Žasnem nad mužmi, ktorí si robia nárok na panny a o ženách, ktoré sa sklamali vo vzťahu a ostali samé s dieťaťom, sa vyjadrujú ako o použitých a nehodných.. Ty si panic, ktorý ešte nemal žiadny vzťah? Ak áno, tak sa nečudujem, veď rovný rovného si hľadá. Ale ak nie si, tiež by ťa mohlo veľa dievčat podľa tvojej logiky považovať za odpad. A pamätaj, že teba od statusu slobodného otca tiež ochránil len kondóm, ktorý sa ti v predchádzajúcich nepodarených vzťahoch nepretrhol... Lebo už si tu spomínal dievčatá, s ktorými si chodil a nevyšlo to... Ale ak si ozaj so žiadnou nemal sex, tak sorry 😉. Predstav si, že môj manžel nikdy neodsudzoval slobodné mamičky a ani nevylučoval, že by sa s nejakou z nich oženil.. A nakoniec si našiel manželku, pre ktorú bol jej prvý a jediný, ktorá mu s radosťou varí a stará sa o domácnosť. A v tvojom veku bol už dávno ženatý a namiesto úžasných 5 dovoleniek ročne sa spolu starali o spoločné dieťatko.
Ja ti prajem krásny a spokojný život, dobrú manželku a menej súdenia...

lakebabe
8. máj 2024

@subartic gratulujem nie je nič lepšie ako vidieť, že sa výchova podarila 🙂

pralinka25
Autor odpoveď zmazal
stanielka17
8. máj 2024

@minka201 To je ta pre mna nepochopitelna logika. Tak ked sa muz vyserie na male dieta, to je v poriadku, a odsudzovat ideme zenu, ze sa "kurvila". Inymi slovami, WTF?

lenkasarka
8. máj 2024

@pralinka25 neuveriteľne fakt som mala jeho komenty rada.

kristiii
8. máj 2024

@pralinka25 wow, tak toto aj mne o Marsovi ušlo. Akože ja som ho nikdy moc nemusela, niečo mi na ňom nesedelo a s tým jeho chvalením ako zbalil manželku mi liezol na nervy, ale teda, fuu. Keď si spomeniem, že mnohí chlapi ho tu mali vzor a pýtali si od neho dokonca rady ako sa chovať k ženám, aby im padali k nohám, no tak ďakujem pekne. Toto mnohé vysvetľuje, keď zrovna takíto si o sebe myslia, že sú niečo viac a ďalší si z nich berú príklad. Tu to mužské osadenstvo potom tak aj vypadá. Česť výnimkám, ale tie sa dajú spočítať tak na prstoch jednej ruky.

stanielka17
8. máj 2024

@kristiii To je pekne, mysliet si, ze mu zeny "padaju k noham", ked si u manzelky vydupal, aby mohol chodit do bordelu, a ona mu to z neviem akej opicej lasky alebo existencnej zavislosti odobrila.

lenkasarka
8. máj 2024

@stanielka17 nechce sa mi veriť,že toto dokáže jedna pričeta žena tolerovať. Ale sú aj iné veci vo vzťahoch ktoré by u mna neprešli. Nemusim chapat všetko 😀

stanielka17
8. máj 2024

@lenkasarka Na druhej strane nevieme, do akej miery je to pravda 😀

lenkasarka
8. máj 2024

@stanielka17 úplne súhlasím

chodec15
Odpoveď bola odstránená
kristiii
8. máj 2024

@stanielka17 to si o ňom mysleli tí druhí. Možno im tiež ušla tá časť, že za nimi musí chodiť do bordelu a teda aj platiť. To už by si ho niektorí až tak za vzor nebrali, keďže sú lakomí aj večeru žene zaplatiť, nie tak si ešte platiť nejakú rajdu.

lakebabe
8. máj 2024

@kristiii 😄😄😄 v tomto majú výhodu ženy lakomych chlapov aspoň po bordeloch nechodia 😄

stanielka17
8. máj 2024

@chodec15 Akoze z kazdeho? My robime mizogyna z toho, kto napisal, ze "Ked zavriem browser, vygrcane napisane h*vna od takych ako ty, zmiznu s nim spolu s nim.", "bavit sa so slepicami na mk", "Nezivili sme arogantne kravy a v starobe sa ako bonus nemusime pozerat este aj na ich stare skarede rypaky, alebo im platit vyzivne na exmanzelky" a "Mam skoro 50. Za ten cas som videl vela peknych a arogantnych bab, ze z nich velmi rychlo uz po 40tke zostali stare tucne skarede zeny. ".

Vies, koho su tie vyroky?

Vies, co znamena mizogynia? Mizogynia je priradovanie kategorickych negativ a stereotypov na zaklade zenskeho pohlavia.

Teda ten, koho su tieto vyroky (a dalsie), je podla definicie mizogyn.

Potom je vela muzov, ktori mizogyni nie su, ale ty nie si jeden z tych muzov.

kristiii
8. máj 2024

@chodec15 nehnevaj sa, ale zrovna ty si tu napríklad dourazal subartic a jej manželstvo, pritom ak si teda dobre pamätám a písala to ona, jej manžel mal dosť "dobrý" dôvod ho nezvládnuť, chcela by som vidieť hociktorého z vás frajerov tu ako by ste sa s ich situáciou vysporiadali-hrdinovia. Ja som jej v tomto veľmi fandila, aby si s mužom našli k sebe cestu a popasovali sa s tým. Ak som si ju s niekým zmýlila, vopred sa jej ospravedlňujem, ale myslím, že nie.

pralinka25
Autor odpoveď zmazal
chodec15
Odpoveď bola odstránená