icon

Majú muži ženy len kvôli postelovým potrebám?

6. máj 2024

Majú muži ženy len kvôli tomu, aby naplnili svoje potreby v posteli? Alebo premýšľajú tak ako ženy a chcú lásku, nehu, oporu atď? Viem, ze je tu viac žien než mužov ale zaujíma ma ten mužský pohľad na vec.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
subartic
8. máj 2024

@lakebabe ako môžeš mať spoločenský život pri takomto prístupe k životu ? To sa nedá , viac menej inzultuje sám seba a vylúči sám seba zo všetkého .

lakebabe
8. máj 2024

@subartic samozrejme len jemu to nedochádza a preto je nasraný na cely svet 😄
A pan ma utkvelu predstavu, že všetky rozvedene ženy sveta by sa mu mali klaňať k nohám za to , že by o ne vôbec zakopol😄
Akosi si v tej hlave nechce pripustiť, že drvivá väčšina žien po rozvode , co už ma deti ďalšieho chlapa silou mocou nehľadá a väčšina ho ani nechce a ani už nepotrebuje💁‍♀️
A do lakomcov sa tu nenadavá všetkým chlapom,ale len tým ktorí túto krásnu vlastnosť prejavili, to je zatial len on 😄

stanielka17
8. máj 2024

@chodec15 Presne hovorim o tomto totalne obmedzenom, cierno-bielom pohlade na zeny, na spolocnost vseobecne. Ano, rozvodovost je vysoka, ale rozvedeni ludia nadvazuju nove vztahy, beru sa znova, alebo maju dlhodobe partnerstva. Vacsina manzelstiev ak stroskota, tak na muzovej nevere. Pre dieta je uplne irelevantne, ci sa narodi v manzelstve alebo v partnerstve, dieta zaujima len to, ako spolu rodicia funguju, a za mna teda 100x radsej fungujuce partnerstvo, ako totalne rozbite manzelstvo. Skus si v akomkolvek meste vybavit svadbu v hoteli/na zamku/v rezorte. Vsetko vybookovane dobre ze nie na rok dopredu, kedze napriek tomu, co si myslis, ludia sa zenia a vydavaju. Dokonca aj farar ti povie, ze najblizsi mozny termin o pol roka, a to si na tom dobre.

Tvoje nazory su nieco v style - manzelstvo a hotovo, vsetky problemy vyriesene, a zena bud rozvedena, alebo po 35, nedajboze slobodna mamina sa moze rovno zakopat do hrobu, lebo ta uz nema sancu. Mam vo svojom okoli asi 10 zien, ktore si normalneho partnera nasli az po rozvode (a po detoch) s nejakym debilom, ktory ich zacal bud podvadzat, alebo sa vysral na rodinu.

Odsudzujes slobodne matky, ale preco neukazes prstom na chlapa, ktory odisiel od maleho dietata, ktore si dobrovolne spravil?

Hovoris, ze ti to moze byt ukradnute, ale prispievas takmer do kazdej diskusie a vzdy s rovnakym ciernobielym vzorcom, ako maju zeny "spravne" zit, aj ked realita je uplne komplexnejsia.

Co si myslis, ze ked som raz vydata, bude to "a zili spolu stastne az kym nepomreli"? Co si myslis, ze niekto ide do manzelstva s tym, ze sa chce rozviest? Co si myslis, ze ludia, ktorym to raz, dvakrat nevyslo, netuzia po vztahu, nevedia sa zalubit? Co myslis, ze len biologicky rodic je pre dieta to najlepsie na svete, nech je akykolvek? Poznam jednu rodinu, kde si muz adoptoval manzelkinho osemrocneho syna, na ktoreho sa biologicky otec vysral. Vychoval ho ako svojho, je to moj svagor, ma so synom krasny vztah, aj ked ho neurobili jeho spermie. Moju svagrinu by si dourazal, aka je to kurva.

Na moju svagrinu sa jej ex hrdinsky vysral, ked jej disgnostikovali rakovinu v tretom stadiu. Vyliecila sa a zacala odznova.

To vela zien uraza, lebo zhadzujes ich zivot. Zhadzujes to, cim si presli, o com ani netusis. Skatulkujes, kategorizujes, rozmyslas stereotypne.

Nielen ty, ale vsetky tie "muzske pohlady". Za 80% z nas - vyserte sa prosim na to.

drahomirrra
8. máj 2024

Baby, vy sa cudujete, ale statistiky nepustia. Patriarchat ma mentalne v hlave stale vacsina muzov. Je par jedincov, ktori vyzeraju skutocne vyzreto, mudro, a aj tak navonok komunikuju, lebo je to teraz in. Ja neochvejne verim tomu, ( a v 33 uz niesom ziadna 16tka) ze hlboko v nich je aj tak prastary vstepeny nazor, ze zena proste nie je muzovi rovna a ze idealne by bolo, keby drzala hubu a posluchala. Ziadny z nich to neprizna navonok. Je to hloboko v ich DNA.
Preco prekvita turizmus za manzelkami typu thajky, japonky, cinanky, rusky, ukrajinky.
Tie dievcata vedia ako si proste vazit muza, v muzskom ponimani.
A nehovorte mi, ze keby ste sa velmi pozorne zahladeli, aj do svojich muzov, kolegov a proste znamych, ze nepobadate tieto znaky … 🙂

lakebabe
8. máj 2024

@drahomirrra jasne a na Slovensku veľa vody pretečie kým sa čosi zmení. Preto stále hovorím to, že ženy po 35 ktorým toto došlo sú radšej same, pokým nestretne niekoho normálneho ak vôbec
Radšej si žena dnes sama zabezpečí bývanie a financie a cestuje a uziva , lebo toto mentálne nastavenie veľkej časti chlapov je pruser

chodec15
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
8. máj 2024

@chodec15 vidíš tu je ten problém práve si ho pomenoval a z neho si frustrovaný.
Ty sa celý život s niekym len zoznamujes a randis a toto robíš pred 50 tkou dookola. To nie je v poriadku a mal by si sa v hlave zamyslieť, kde ten problém je. Lebo ja ta ani poznať nemusím a vidím, že v tebe💁‍♀️

stanielka17
8. máj 2024

@drahomirrra Mas na 100% pravdu, a je to podlozene aj jednou studiou, ktora analyzovala data z niekolkych dalsich studii, a jej autori zistili, ze muzi povazuju zeny, ktore su viac inteligentne, ako oni, atraktivne iba za predpokladu, ze su psychologicky vzdialene (znama, kolegyna, nejaka celebrita). Inteligentnejsie zeny, ktore su im psychologicky blizke (partnerka, blizka priatelka) nepovazuju za atraktivne: https://journals-sagepub-com.proxy.bnl.lu/doi/1...

Ina studia preukazala, ze muzov odradza zenska inteligencia, ak ta zena nie je atraktivna: https://www.independent.co.uk/life-style/study-...

Dalsia studia ukazala, ze ked muzom skenovali mozgy magnetickou rezonanciou, niektorym z nich so sexistickymi nazormi sa aktivovalo centrum rozoznavajuce objekty, ked im ukazovali fotky zenskych tiel: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC38...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
kristiii
8. máj 2024

@chodec15 nehnevaj sa, ale už to fakt preháňaš. Kedysi som celkom rada čítala tvoje názory, lebo aj keď som sa s nimi často nezhodovala, vedel si ich vyjadriť slušne, bez urážania či priania chorôb. Neviem, čo sa s tebou porobilo, či zato, že máš teraz pár mesiacov vzťah, si myslíš, že si majster sveta nad ktorého niet. Neviem, či by si tú frajerku mal, aj keby si tu prečítala tieto tvoje výgrcy.

drahomirrra
8. máj 2024

@stanielka17 Presne tak. Mozeme sa buchat do prs, proste ich mozgy su stale v praveku a mamutovi (co na tom, ze sa nasli kosti zeny, lovkyne). Reset takehoto zaziteho streotypu, ani neviem, ci je mozny.

stanielka17
8. máj 2024

@drahomirrra Ano, lebo zatial co my zeny sme boli nutene sa kognitivne vyvijat, pretoze od toho zavisela nasa existencia, museli sme si vybojovat volebne pravo, pravo studovat, pravo vlastnit majetok a podnikat, pravo soferovat, atd., od muzov sa za poslednych 200 rokov ziaden vyvoj neocakaval. My sme sa od 50-tych rokov naucili zastavat zenske aj muzske prace, oni ostali len pri tych muzskych, lebo uz dosiahli svoj maximalny komfort. Preto sme my intelektualne, emocne a hodnotovo dalej, ako muzi a ostavaju nam len taki, ktori si daju tu namahu a dokazu nas respektovat ako seberovnych.

lakebabe
8. máj 2024

@chodec15 vidíš a ja nehovorím teraz o zoznamke.
Hovorím o tom , že celý život len randis , hľadáš a zase dookola. Je úplne jedno kde sa zoznamujes.
Ty nevieš co to je stabilný vzťah, stabilné manželstvo a šťastná rodina.
Tiež by si bol radšej desať dvadsať rokov s jednou ženou, s ktorou by ti to klapalo aj keď si to priznať nechceš. Tvrdíš že to je uspech len pre zeny, nie nie je
Veľa mužov, ktorých poznám po 40 tke berú ako svoj najväčší úspech fajn rodinu, manželstvo, zázemie, nie firmy co vybudovali ani iné veci.
Kdesi v tebe je problém, že niečo také nevieš dosiahnuť preto sa tu rozdrapujes na druhých

chodec15
Odpoveď bola odstránená
drahomirrra
8. máj 2024

@stanielka17 Ano. Narodit sa s penisom je proste dodnes zivotna vyhra a ja to tvrdim cele roky. Slak ma ide trafit, ked malym dievcatkam hovoria, ake maju byt poslusne a krasne a chlapcom, ze silni a priebojni. Och.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
stanielka17
8. máj 2024

@drahomirrra Muzi maju odjakziva primarnu poziciu v spolocenskej hierarchii a preto nevedia, ake to je, nemat ju a musiet o nu bojovat. Krasne to raz ilustroval moj otec, ktory je dvojmetrovy chlap ako hora. Vravim mu, ze si beriem taxik, lebo sa bojim po zotmeni ist hore kopcom (okolo je lesik) ku nam domov a on mal tazke nechapacky, lebo JEMU sa nikdy nic nestalo.

kristiii
8. máj 2024

@chodec15 takže keď sa radikalizuju iní, musíš to automaticky robiť aj ty? Pochopím, že sa ľudia rozohnia v nejakých politických témach a pod., keďže tieto veci majú dosah aj na ich životy, ale načo v takýchto? Načo je tu dobré dourážať ženy po 40 či slobodné mamičky? Však keď o také ty či tvoji spolukomentátori tu nestojíte, čo vás trápi, či je taká žena zatrpknutá tučná škrata? Však ty máš svoju úžasnú krásnu mladicu, mal by si byť šťastný a spokojný, ale nejako to z tvojich príspevkov nevyznieva. Praj a bude ti dopriate (ale nie choroby preboha).

stanielka17
8. máj 2024

@kristiii Prosim ta, nema nic. Je to dalsi osamely, nestastny muz, ktory nasiel ventil svojej frustracie anonymne na internete, kde nam to tu aspon virtualne "nanda", ked ho v realnom zivote kazda posiela do riti.

lakebabe
8. máj 2024

@stanielka17 ma tak vieš co a nie frajerku, tento si už veľmi dlho nevrzol preto mu to udiera na mozog 😄😄😄
Každá ho pošle do zadku a len randi a hľadá, ak sa nejaká vôbec zlutuje a ide s nim von😄
To je prototyp šťastného , vyrovnaného a úspešného 50 tnika😄😄😄

stanielka17
8. máj 2024

@lakebabe Presne ako vsetci, co nas sem chodia obohacovat svojimi nazormi. Vysmievaju sa single babam s detmi po 35-ke, ale v skutocnosti by sa posrali od stastia, keby taka o nich oprela bicykel. Vsetci tu tocia o nejakych stavnatych dvadsiatkach, no ukaz mi jednu, ktora sa ulakomi na 50-nika, ktoreho cela zivotna napln je kazdodenne urazanie zien na zenskom fore. Jemu ostavaju len a len peniaze na prilakanie takej partnerky, a ani tie nema, lebo tie by musel zarabat, zatial co obkenduje 24/7 na nete uz asi rok.

lakebabe
8. máj 2024

@stanielka17 keby aj mal , tak ich nedá, lebo je to lakomy zgrlos😂
všetky 25tky sa im tu hádžu k nohám teda 😄
Neviem , ked vidím tých mladých sexi chlapov do 30 co behajú po vonku, obávam sa, že o tychto obstaroznych 50tnikov nie je bitka 😄

karolinakr
8. máj 2024

muž po 50ke, ked sa o seba stara, cvičí, ma dobru pracu, a je džentlmen, dobrý v posteli môže poblazniť aj mladšiu ženu, ale nie nejaky myzogyn, ktory jej bude nakladať, aka je menejcenna...a že môže byť vôbec rada, že sa jej ujal.
sex o hovne, reči o hovne, a ženy budu stať frontu naňho 25 -30 modelkovské typy 😀

pralinka25
8. máj 2024

no nic. sice sa to stava malokedy ale tuto ja stracam slova. 🙊

chodec15
Autor odpoveď zmazal
stanielka17
8. máj 2024

@chodec15 Pred 20 min si tu komentoval. Alebo si robil oboje naraz?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
stanielka17
8. máj 2024

@chodec15 Zufale je skor vesat nam tu na nos vymyslene pribehy o sefkinych kramoch, alebo o tom, ze mas sexualny zivot.

subartic
8. máj 2024

@karolinakr lenže koľko je takých mužov po 50 tke ? Minimum . Niektorí aj cvičia , behajú ale to je tak všetko , finančne sú to priemerní muži , iné nemajú čo ponúknuť tým mladým ženám . A starý chlap do budúcna pre mladú ženu je nie práve to najlepšie, časom len starosti.